De bestelling wordt snel verzonden en als een artikel niet op voorraad is, wordt er snel overlegd.

Fantastische service èn kommunikatie

Er is steeds kontakt over de status van de bestelling en er wordt met je meegedacht

Snelle afhandeling van in ontvangst nemen bestelling

Het eerste deel van mijn bestelling is snel afgehandeld. Nu wacht ik op de bezorging die vanwege Pasen iets later bezorgd wordt.

Uitstekende service en snelle levering.

Leuk vond ik het handgeschreven kaartje en het bijgevoegde cadeau krijtje. Dat geeft zo'n bestelling iets extra's.

aanrader!

Toen bleek dat ik een product dat ik had besteld dat een langere levertijd had dan gedacht, werd ik hier over gebeld met de uitleg hierover en nam de medewerker uitgebreid de tijd om een alternatief te bespreken, super service! Veel geduld voor de klant en erg vriendelijk. Blij met de bestelling!

Ik ben zeer goed behandeld. Pluimpje.

Mijn ervaring is zeer goed.

Goede informatie over hoe de bestelling verloopt

Perfect. Quick delivery and very well packaged. .

Perfect. Quick delivery and very well packaged. .

Kunstburg heeft een uitgebreide collectie en aantrekkelijke prijzen. Ik had iets verkeerd besteld en dat kon nog veranderd worden. Altijd prima communicatie en service! Kortom een aanrader!

vlotte verzending

Fijn dat ik mijn potloden snel in huis had en leuk dat er een krijtje bij zat om uit te proberen.

Zeer tevreden over de kunstburg, goede communicatie via de site en de mail, ze houden je op de hoogte over je bestelling.

Netjes afgeleverd

2x wat besteld,kreeg bericht dat iets niet op voorraad was dit werd wat later geleverd

helemaal tevreden

vriendelijke persoon aan de telefoon en verzending correct en snel

PRIMA LEVERINGEN

zeer goed

Mooi panpastel set

Goede communicatie. Ik werd meteen op de hoogte gehouden dat de levertijd langer zou duren. Met zelfs de optie om mijn bestelling te annuleren. Alleen de bezorgdienst bracht het naar een ander adres. Ik heb het geluk gehad dat de bewoner eerlijk het pakket bij ons kwam brengen. Zeker een aandachtspunt. Ik heb het ook doorgegeven aan de betreffende bezorgdienst

Quality products

Although the delivery was a bit delayed because of a product that was not in stock, that was communicated early on and I got everything as described.

Vriendelijk

Heb even moeten wachten op mijn pakketje met panpastel, maar alles was keurig netjes verpakt. Super blij mee ;)

Duidelijke afspraken en snel verstuurd

Prima in orde !

Ben zeer tevreden

Besteld via de website. Volgende ochtend lag het klaar om af te halen! Prima geregeld!

keurig maar wel erg veel plastic vulsel in en te grote doos

verder geen opmerkingen

Ruime keus. Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle reactie op mail, bieden goede oplossingen/alternatieven. Acceptabele levertijd.

Heel goed.

Ze hebben precies de materialen die ik nodig heb. Kon ze nergens anders vinden. Goede prijs snelle levering, keurig ingepakt, wat wil je nog meer.

zeer goed

Direct telefonisch contact opgenomen toen een kleur niet op voorraad was. De graphitint potloden lieten op zich wachten wegens leveringsproblemen.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!