prima service

Online besteld en heel snel in huis.

besteld en de volgende dag geleverd.

Top snelle levering en dat is belangrijk als je je hobby wil uitvoeren!!!

Uitstekende service en een leuke verrassing bij mijn bestelling :)

Super goeie klantenservice! 1 blok papier dat ik bestelde had een levertijd van 2 weken. Ze mailden met de vraag of ik een andere maar wilde of dat ik toch wilde wachten. Blij dat er zo meegedacht werd! Ook het briefje bij de bestelling zorgde dat ik me echt in de watten gelegd voelde als klant. De kracht van klantenservice blijkt maar weer!

Snelle en goede service

Alles is compleet, snel en zorgvuldig ingepakt verzonden! Precies zoals mijn ervaring in de winkel.

Heel klantvriendelijk

Vriendelijk, flexibel, deskundig en heel klantvriendelijk. Ik kom en bestel graag bij jullie.

Ruim assortiment en supersnel geleverd

Kunstburg had alles wat ik zocht. Het is zeer snel geleverd.

Fijne winkel, mooie aanbiedingen, goed assortiment en service.

Netjes afgeleverd

De personal touch van het bijgesloten pastelkrijtje maakte de levering van de pastelmat helemaal af.

Prima,

Snel geleverd en met zorg verpakt.

Snelle levering keurig verpakt

De bestelling was heel snel binnen. Deze verf is bijna niet te krijgen meer dus ben er superblij mee.

Alles was netje verzorgd en snel.

Ben erg tevreden, heb al meer besteld gehad bij jullie. Graag tot de volgende keer. Lieve warme groeten, Ria Hermkens.

Fijne winkel, snelle service

Fijne ervaring. Goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en producten snel ontvangen.

Prima service, Ik had verf besteld. Dit zat netjes verpakt en was binnen 2 dagen in huis.

Allerfijnste winkel voor kunstenaars, zeer breed assortiment en vakkundig advies. En zo vriendelijk!

En een uitstekende prijs kwaliteit verhouding! Via de webwinkel bestellen gaat prima, bezorging zonder kosten is zelfs mogelijk, maar in de winkel rondstruinen is het allerleukst. Hoop dat dit snel weer mogelijk is!

netjes voor elkaar, op tijd in huis.

netjes voor elkaar, op tijd in huis.

Zeer betrouwbaar

Goede aanbiedingen, goede info

was een geweldige winkel, met ruime sortering .Na corona alles kan je bestellen.

En de levering is ook nog heel vlot, nu de winkels dicht waren. Een winkel waar je moet zijn geweest, daar niks tegen op!

Vriendelijke mevrouw aan telefoon, die erg behulpzaam was. Goede service

Een klasse bedrijf!

Altijd goed advies en praktische tips.

goede service

het ging om een simpele boodschap, click en collect. De service was prima, de bejegening vriendelijk en zakelijk

In één woord geweldig!!

Vorig jaar vanuit Brabant naar Doesburg gereden om speciaal bij Kunstburg te gaan kijken........fijne winkel en fijne mensen. Vandaar nu ook een bestelling bij hun geplaatst die helaas niet compleet gemaakt kon worden, maar via mailverkeer word er dan heel hard gewerkt om voor een goed alternatief te zorgen.......petje af voor jullie allemaal lieve mensen, SUPERSERVICE!!

Duidelijke website, groot assortiment, goede kwaliteit.

Sommige artikel waren niet direct leverbaar, correspondentie verliep moeilijk door onjuist mailadres.

uitstekende service

Altijd goed geholpen

Tevreden

Ik snap dat door corona vertraging is van levering Jammer dat bepaald artikel niet geleverd kon worden Kan nl nergens dit nu nog optijd nog bestellen

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!