Fantastisch!

Ik had Roman Szmal watercolors besteld; de levering duurde eventjes door de werkzaamheden in de winkel, maar ik werd hierover heel goed op de hoogte gehouden, iets wat met andere online winkels niet zo vaak gebeurt. Fantastische service, goede prijs. Bravo!

Altijd vriendelijk, altijd attent. Correcte webshop.

Bestel al lang potloden bij kunstburg Stuk goedkoper Snelle levering En bellen als bestelling niet compleet krijgen

Helemaal Happy

Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook nog een kortingscode vanwege vantevoren aangekodigde latere verzending dan normaal. (zie je niet vaak tegenwoordig) Verzonden vervolgens geschatte data en daarna super snel en optijd bij mij thuis. Helemaal happy, volgende keer ben ik hier weer terug!

Een zaak waar je van op aan kunt

Kreeg 5 % korting , omdat ik langer moest wachten op produkt. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Er werd snel gereageerd op mijn mail. Ontving een pen met persoonlijke notitie.

Mooi assortiment en goede communicatie

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling. De website is heel erg overzichtelijk waardoor ik mijn bestelling makkelijk bij elkaar kon zoeken. De communicatie is ook heel erg goed, ik had per ongeluk iets dubbel besteld en dat kon eenvoudig aangepast worden. Levering was ook goed. Al met al ben ik heel erg tevreden.

vriendelijk en behulpzaam

ruime keuze en erg behulpzaam kom zeker hier weer terug

gewoon goed

bestelling is goed gearriveerd zonder deuken of breuken , zou het iedereen aanraden

My favorite art store

This is my favorite art store in the Netherlands. They have lots of stuff at good prices, and wonderful customer service.

prima service!

Prima service. Ik ben geïnformeerd over een langere wachttijd qua levering vanwege drukte. Alles kwam evengoed vrij snel. Mooie producten. Zorgvuldig ingepakt.

Goede duidelijke website, lage prijs

Ik was op zoek naar mooie kleurpotloden voor een geschikte prijs. Zo kwam ik bij Kunstburg terecht. De kleurpotloden werden vandaag bezorgd, ik ben heel tevreden.

Voor herhaling vatbaar! Top!

Klantvriendelijke website; Concurreerde prijzen; Boven 50 euro geen verzendkosten; Goede communicatie over de status van de bestelling. Netjes verpakt met bedankje erbij. Kortom top!

Top!!

Dit was mijn eerste bestelling en contact, maar alles verliep prima! Werd goed op de hoogte gehouden en de communicatie was erg goed en snel! Ook de prijzen zijn goed!

Prima tot nu toe, ik heb nog steeds mijn bestelling niet.

Goed geregeld

Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang, goed verpakt geleverd

Snelle reactie op vragen. Veel kennis van de producten.

In de winkel wordt je met rust gelaten als je graag rond wilt kijken, ze zijn er als je hulp nodig hebt of vragen. Nu met bestellen via internet eigenlijk net zo. Ze hebben kennis van de producten die ze verkopen. Ik kreeg nog een leuk presentje erbij. Toch leuk.

Perfecte service en vakkundig.

Ondanks corona hebben wij via de website online onze bestelling kunnen plaatsen die keurig thuis gebracht werd. Toch komen we liever naar de winkel omdat dan de keuze perfect en jullie klantvriendelijkheid en vakkennis geweldig is.

Goede informatie

Mijn artikel was niet leverbaar, ik werd steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Prima service en vriendelijk.

nog geen bestelling ontvangen maar communicatie is uitstekend

vijf sterren zijn voor ontvangen telefoontjes en emails over bestellingen en zending daarvan

Geweldige support bij het schilderen

Adviezen die verder strekken dan het kopen van de juiste tube verf. Ben erg blij met deze deskundige support.

Goede verpakking. Goede levering.

Order ontvangst werd goed terug gemeld Verpakking prima in orde Verzending snel en efficient

heel fijn geholpen

heel fijn geholpen

Goede en zeer vriendelijke service

Prima winkel veel keus en fijne mensen!

Echt super!

Goede service. Duidelijke communicatie. Super verpakt.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!