Geweldige service!

Een zeer groot assortiment artikelen, bestellen is super eenvoudig en het contact verloopt erg fijn! Ik had mijn spulletjes erg snel binnen, zeer blij mee.

Mijn bestelling is perfect afgehandeld, en het product is prachtig.

Mijn bestelling van een doos met Pastelkrijt van Conté à Paris is snel en keurig verzorgd. En het product is prachtg.

Uitstekend!

correcte communicatie en vlotte afhandeling van de bestelling

Fantastische customer support

De bestelling is keurig, binnen afgesproken tijd geleverd. Netjes ingepakt en toch met het cadeautje waarvan de code bij de online bestelling niet werkte. Zeer tevreden!!

Vriendelijke mensen, snelle bezorging, weinig verzendkosten.

Er bleek iets niet op voorraad te zijn, ik kreeg hier gelijk een mail over met vraag of het oke zou zijn als het pakket twee dagen later komt. Het pakket daadwerkelijk ook twee dagen later gekregen met een handgeschreven excuusbriefje en een extra tube verf. Ontzettend lief! Ik zou deze webshop zeker aanraden vanwege de klantvriendelijkheid en de lage verzendkosten.

Geduldig vriendelijk personeel met kennis van materialen.

Ik ben hier nog niet vaak geweest, maar heb een positieve indruk: aardig en kundig personeel, ruim assortiment en redelijke prijzen. Ruime winkel. Langere openingstijden zou fijn zijn, ze zijn nu tot 17.00 open. En dat is krap als je na je werkdag nog een bezoek wilt brengen.

Bij kunstburg is de service perfect

Bij kunstburg denken ze met je mee. Als iets niet op voorraad is bieden ze een alternatief. Ze zijn erg aardig en kundig

super snel en goede aankoop

Binnen 1 dag was mijn bestelling verzonden. Heel blij mee

Veel producten

En snelle, correcte levering.

Prima en snelle levering!

Prima en snelle levering. Als verrassing een lekker stukje zeep in de verpakking!

Voor herhaling vatbaar!

Duidelijke en vriendelijke communicatie, redelijke prijzen, komen afspraken na.

Uit de kunst

Ondanks coronadrukte een uitstekende levering

Oke

Super snel

Snelle levering, duidelijke communicatie en goed verpakt.

Goeie communicatie, snelle levertijd, prijs-kwaliteit verhouding uitstekend

Snelle levering. Goed verpakt.

Goed verpakt. Snelle levering. Topproducten.

Order delivered in time and as expected (for a good price)

Very good price and service, delivery before expected date. Excellent service.

Uit de kunst

Betrouwbaar als altijd!!!

Vriendelijk en snel geleverd

Mijn bestselling was binnen een dag thuis gekomen. Kunstburg heeft snel gereageerd om een verkerde order te anuleren en de juiste door te zetten. Hartstikke bedankt voor jullie vriendelijke en atente aanpak. Met vriendelijke groeten, Diana

Super goed

Op do besteld vrijdag in huis super service Netjes geleverd keurig verpakt gewoon top

alles goed hoor

Tevreden, goeie en snelle service.

Er wordt snel gemaild als iets niet op voorraad is en meegedacht over vervangend materiaal. Heel netjes.

Netjes verpakt.

Behalve de bestelling nog twee leuke extraatjes erbij. Top.

Uitstekend !!!

Bestelling geplaats, één van de bestelde artikels was niet op voorraad, kreeg direct mailtje van hun, werd nadien op de hoogte gehouden = goede en vriendelijke communicatie. Ruim aanbod tegen scherpe prijzen. Vandaag mijn bestelling gekregen en deze was zeer goed verpakt, bovendien zat er nog een kleine attentie bij. Een echte aanrader !!

zoals altijd goede service

bestelling kon niet dezelfde dag in behandeling genomen worden, kreeg daarover netjes een mail. Door drukte bij POSTNL duurde de levering dit keer langer dan gebruikelijk, maar normaal is de levering altijd heel snel. En niet geheel onbelangrijk, bestelling is altijd keurig verpakt.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!