Goede service en snelle levering. Groot assortiment en betaalbaar

Met iets vertraging maar toch ontvangen

Ben blij dat ik de goede kleur acryl verf heb gevonden bij Kunstburg en nu ook ontvangen.

Prima !

Goede en vriendelijke uitleg over producten ! Ik kom en bestel er graag ! Fijne feestdagen !

Vriendelijk personeel

Personeel neemt alle tijd voor je, zijn vriendelijk en hebben kennis van producten

Geweldige service!

Snelle levering met veel aandacht voor elk detail. Zeer gewaardeerd. Ik zou ze van harte aanbevelen aan andere mensen.

perfect.

zoals iedere keer als ik bij jullie heb besteld, is het super verzorgd, mega snel, met een leuk aardigheidje.

Prima! Goed verpakt en snel in huis!

Snelle en nette levering!

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen netjes ingepakt en met een mooi handgeschilderd kaartje eraan . Helemaal top!

goed!

bestelde goederen zijn prima, bestellen ging goed en snel geleverd, ondanks de enorme drukte (black friday)

Really excellent.

Knowledgeable, helpful and friendly.

Ik houd van Kunstbrug!

De product die ik zocht voor een redelijk prijs, op voorraad, snel geleverd, volgende dag in huis. Top!

Wat moet ik zeggen , snel en goede .

Goed en snel

Snelle levering en zorgvuldig ingepakt

Zie boven.

Goede service en snelle levering

Snel geleverd, zorgvuldig verpakt

Toppers!

Ik had ze gevraagd de verzending een dag later te sturen zodat ik thuis was als het pakketje werd bezorgd. Dit hebben ze geregeld en alles kwam aan in goede staat en goed verpakt, super blij!

Topper

In alle opzichten top! Aanbod, prijzen en levering.

Top producten en super service!

1 van de producten die ik had besteld was niet in voorraad, waardoor het langer zou duren. Ik had het zo snel mogelijk nodig, dus ik heb een mailtje gestuurd waarop ik heel snel werd teruggebeld, en toen hebben ze mij geholpen een alternatief te vinden waardoor het diezelfde dag nog kon worden verzonden. Heel prettig dat dat zo snel en makkelijk kon, en de vrouw waar ik mee heb gepraat was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Bedankt Kunstburg!

Nette en persoonlijke service

Leuk bedankt briefje bij de bestelling, snelle levering.

Bestelling zo snel mogelijk afgeleverd en keurig verpakt

Heel fijne levering. Fijn het contact als er iets fout gaat. Kortom erg blij mee

Efficient and fast delivery

There was no delay toned, product was shipped right away and that is much appreciated!

prima webwinkel met mooi assortiment

Er zijn veel verschillende kunstenaarsmaterialen van diverse merken en dan ook nog honderden kleuren verf, krijtjes, potloden etc. Kunstburg heeft een verrassend compleet assortiment tegen scherpe prijzen en de levering was razendsnel. Alles keurig verpakt. Helemaal top!

TOP goede service en communicatie.

Snel geregeld en snel verzonden.

Super fijne en rijmen winkel. Kom er graag. Aardige mensen. Eerste keer dat ik heb besteld. Maar ook dit loopt vlekkeloos. Kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!