zeer snelle service

er wordt met je meegedacht

Super verzorgd

Keurige afhandeling van de bestelling. Voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Alle spulletjes zeer zorgvuldig verpakt en opgestuurd. Als dank voor de bestelling een cadeautje erbij. Zo leuk!

Zeer snelle levering

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering, goede communicatie

Ze doen hun best voor de klanten

Helaas waren niet alle producten die ik zocht leverbaar. Samen hebben we ern hoede oplossing gevonden. Ook kreeg ik goed advies voor producten die ze verkopen

Uitstekende verwerking van de bestelling.

Uitstekende verwerking van de bestelling en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Omslachtige website , wel keurige afhandeling

Keurige afhandeling van de bestelling . Alleen de website is heel lastig winkelen . Kan niet rechtstreeks producten in winkelwagen zetten en gewoon doorgaan met winkelen . Gevolg , telkens weer pagina terug , kleurkaart opnieuw opstarten en weer de hele lijst af . Kost veel te veel tijd dus na de losse panpastel eindelijk in winkelwagen te hebben , uit ergernis en tijdsgebrek geen Pastelpotloden meer in winkelwagen gezet . Hoop dat er een betere Webwinkel site komt Vriendelijke groet . B. Zuiderwijk

Geen Postnl punt ophaling

Goede ervaringen met dit bedrijf. Het enige nadeel vind ik dat het pakket niet naar een Postnl punt kan sturen. Soms kan ik het online 'opvangen' maar helaas ging dat dit keer niet.. jammer.

Zorgvuldig verpakt en snelle levering.

Leuk contact, snelle en goed verzorgde levering

Snelle reactie, goed verpakt en snelle levering

Super!!

Keurig verpakt en een proef pastelmat erbij. Dat word erg gewaardeerd! De website met m'n mede cursisten gedeelt! Zeer tevreden klant. Ik ga zeker als ik wat nodig heb weer bij jullie bestellen.

Mooi verzorgde levering en zeer goede communicatie met Kunstburg.

Mooi verzorgde levering en zeer goede communicatie met Kunstburg.

Zeer snelle en goede service, Top!!

Goede en zeer snelle service!! Prima

Uitstekend als altijd!

Groot en steeds uitbreidend assortiment, goede prijzen, uitstekend contact, attent en supersnel. Kan niet beter!

Kwaliteit en kwantiteit

Bestellen-bevestig- leveren conform afspraak en ‘t persoonlijke cachet, een handgeschreven bedankje voor je bestelling. Chapeau!!

Aandacht voor de klant

Goeie aanbiedingen (Daniel Smith in dit geval), vlotte, betrouwbare verzending en er zat nog een leuke, persoonlijke attentie bij de bestelling ook!

Ik bestelde twee pakken Mixed Media papier en had het erg snel in huis, fijn!

Oplettende mensen en erg vriendelijk

Behulpzaam en snel leveren en met een leuke verrassing. Echt heel super.

Zeer klantvriendelijk

Flexibel, komt tegemoet aan wensen van de klant, snel geleverd

snel en netjes verstuurd

goede verpakking en dezelfde dag verstuurd

Helemaal tevreden

Prima communicatie, altijd een persoonlijke noot!

uitstekend

goede communicatie over de verzending!

Supersnelle levering.

Alle producten goed verpakt. Het handgeschreven bedankje op het visitekaartje maakt het persoonlijk.

Goede produkten die op tijd werden bezorgd!

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!