Prima levering

Zeer goed verpakt en super snel geleverd.

Netjes verpakt, leuke verrassing....zeer tevreden !

Mooie kwaliteit producten. Goed verpakt met een persoonlijke touch.

Opgelost het probleem met de vervoerder en zeer vriendelijke personeel

heel plezierig

snelle reactie op bestelling en goede informatie over artikelen die even niet voorradig waren.

Helemaal TOP

Heel erg tevreden alles werd op tijd bezorgd !

Snelle levering!

Zeer snelle verzending. Pakket was erg snel in huis!

snelle levering en goed verpakt

Producten zijn snel geleverd. In de tussentijd ben ik goed op de hoogte gehouden van de status. En het was heel goed verpakt. Prima winkel!

Schitterende kleurpotloden

Ben zeer blij met mijn Derwent Lightfast kleurpotloden. Zijn bij Kunstburg scherp geprijsd. De kleurpotloden waren zeer zorgvuldig verpakt en snel geleverd.

Snelle service - aardige attentie

Prettige service en informatieve site - aanrader

Fijne ervaring. Snelle levering, goed verpakt en een extraatje met een bedankbriefje erbij :-)

Vriendelijk en zorgzaam

Er wordt meegedacht met de klant. Goede service en persoonlijk contact. Zeer snelle levering van het materiaal.

goede prijs & perfecte afhandeling

goede prijs & perfecte afhandeling

keurige afhandeling en verzending

Ik heb aquarelverf van Roman Szmal hier gekocht. Ik kreeg steeds een update als de status van de bestelling veranderd was. De verf is netjes verpakt verzonden en goed bij mij aangekomen.

Snel en goed geleverd, leuke prijzen

Leuke aanbieding betreft mijn aankoop. Zeer tevreden hoe mijn bestelling was (panpastel en pastel potloden ) goed en stevig waren verpakt. Ook een leuke attentie met een bedank briefje erbij.

snel geleverd.

top!

Prima ervaring!

Top prijzen en uitstekende service. Zeker voor herhaling vatbaar!

Afkevering slecht, verf prima

Verf top .afkevering slecht. Nooit bericht mail gehad van GLS Grt.Netty

Snelle en vriendelijke service online webshop

Goed verpakt, snel verzonden met een leuke verrassing

Door wat foutjes bij degang door het bestel-labyrint kwam buj de laatste fase 2 potjes inkt i.p.v. 1

zie boven. ik kon niet terug in de bestel-lijn om het extra potje te deleten.

Snelle, nette levering, goed verpakt. Prima service.

Snelle levering en super netjes geleverd

Alles is gegaan zoals gewenst

Vriendelijk, werd goed op de hoogte gehouden, pakket werd keurig op tijd bezorgd, artikelen naar wens en goed verpakt, top!

Blij dat mijn verf zo snel binnen was!

Prima service en extra lief dat persoonlijk geschreven bedankbriefje!

Kunstburg regelde de bestelling netjes

De Kunstburg gaf duidelijk informatie rondom mijn bestelling. De koeriersdienst deed echter de bezorging niet naar wens en het pakje raakte daardoor tijdelijk zoek. Maar tijdens dit probleem heeft het personeel van de Kunstburg mij goede service geboden.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!