Altijd goed geholpen in de winkel met goed advies. Deze keer een digitale bestelling geplaatst. Na het bestellen goed op de hoogte gehouden van het proces van afleveren. Het pakket is ook goed ontvangen!

Altijd goede service!

Bij Kunstbrug zijn ze altijd heel snel, en heel klantvriendelijk. Fijne winkel!

Zowel bestelling, levering als kwaliteit prima. Voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Keurige en snelle levering

Snelle verzending en gunstige prijzen.

Ik had het benodigde heel snel in huis en de prijzen waren ook gunstig.

Prima website Ik heb via FB Kleurpotlood tekenen met Patricia net een bericht geplaatst en jullie erin getagt

Zeer correcte zaak fantastische afhandeling en na service

Zeer correcte service en afhandeling van producten. Problemen met levering fantastisch opgelost. Dikke proficiat aan het team van Kunstburg. Dikke aanrader, Bedankt.

Snel en goed!

Uitstekende ervaring

Prima sortering en snelle levering

Prima sortering en snelle levering

Snel verzonden

Ik kreeg de daler rowney inkten in een doos van Amsterdam inkten verpakt toe gestuurd Dat was even schrikken! Eerste gedachte oeps verkeerde besteld !

Nemen gelijk contact op als iets langer duurt of niet vooradig is . Super service.

Scherpe prijzen en vlotte bezorging

Idem als hierboven!

Er was een besteld artikel niet op voorraad. Ik kreeg daar een mailtje over en kon uit diverse opties kiezen. Ik koos voor de optie geld terug en dat is snel teruggeboekt naar mijn rekening. Nu is het artikel weer voorradig en heb ik het opnieuw besteld.

Bedankt voor het toesturen en het persoonlijke contact n.a.v.mijn vraag over de bestelling,

Perfecte aflevering

Snel alles ontvangen wat ik besteld had

Goede service snelle levering

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Via website spullen besteld. Er werd duidelijk aan gegeven dat t even duurde omdat iets was uitverkocht. Alles in 1 keer ontvangen en met een handgeschreven berichtje erbij met daarop een dank je wel! Dit voelt goed, dit geeft je het gevoel dat je er toe doet als klant!

100%

Alles klopt, beveel het aan.

Snelle levering, goede prijs en goed verpakt

Snelle levering, goede prijs en goed verpakt

Snelle en goede service

Je wordt heel goed op de hoogte gehouden , ook als het niet op voorraad is nemen ze telefonisch contact met je op. Het pakket is goed stevig verpakt en nu had ik het zelfs 1 dag later in huis. Toppie.

Super smooth en snel!

Nog geen sterren verdiend na één bestelling ...dus laten we beginnen met eentje Dat zegt in dit geval niets over ons contact. Die was Werkelijk voortreffelijk en voortvarend!

Snel, communicatief, alles OK

Zie beschrijving. Niets meer aan toe te voegen

Goede service voor de beste prijs

Twee artikelen bestelt voor een goede prijs. In beide gevallen duidelijke en complete communicatie over de levering.

uitstekende service en grote betrokkenheid bij de klant, het product en de verzending

prima!

prima ervaring, snel geleverd en een leuk extraatje als dank! Top!

prima ervaring, snel geleverd en een leuk extraatje als dank! Top!

De service was perfect.

Ik had een probleempje en dat werd onmiddellijk tot in de details opgevolgd. De bestelling en levering verliep vlekkeloos. Hartelijk dank.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!