Bestelling is netjes verzorgd en snel geleverd.

super

prima op de hoogte gehouden & ingewikkelde aanpassingen werden zonder moeite doorgevoerd. zeer klantvriendelijke webshop.

Fijne Webshop

Goede service met meestal een snelle levering .

snelle levering, goede kwaliteit en een vriendelijk kaartje!

gewoon allemaal prima!

Vlotte verwerking en verzending. 1ste bestelling 2de bestelling: Jammer dat op de website niet vermeld stond dat het artikel niet op voorraad is en het een paar dagen gaat duren voor de voorraad is aangevuld.

Snelle en nette levering

Bestelling wordt altijd snel verzonden en is keurig verpakt. Groot assortiment tegen nette prijzen

Op zondag besteld, maandag verzonden. Helaas door PostNL op woensdag geleverd ipv dinsdag. Er zat als extra een stuk pastelmat bij de bestelling, ideaal om te proberen met de bestelde pastels!

Zeer snelle levering goed verzorgd

Persoonlijke verzorging van mijn bestelling

Waar de website voor een niet artistiek persoon wat lastig is, wordt dit ruimschoots gecompenseerd door de persoonlijke telefonische service. Bestelling keurig ingepakt en op tijd (!) verzonden.

Fijne webwinkel

Fijne service. Was niet meteen op voorraad en werd meteen daarover gebeld of dat een probleem was. Volgens verwachting paar dagen later geleverd.

Zeer goede klantenservice

Mooie producten, snel ontvangen. Er werd meegedacht en er is een goede oplossing gevonden voor een product met een langere levertijd.

Wat ik verwachten

Gewoon goed

Geweldige service!

Kunstburg heeft een uitstekende collectie. Bestellingen worden snel geleverd en ook nabestellingen worden goed in de gaten gehouden. Vriendelijk en behulpzaam klantcontact.

Supersnelle levering bij online bestelling, met een persoonlijk kaartje ingesloten.

Zeer kundig, meedenkend en vriendelijke verkopers. Hart voor de mooie producten.

Al een paar keer wat besteld en altijd snel en correct geleverd. Fijne webwinkel leuke aanbiedingen.

Makkelijk en snel geleverd

Site werkte goed, bestellen ging duidelijk en makkelijk en snel geleverd en ook nog goede communicatie

Snelle levering mèt een klein presentje en een leuk bedank kaartje

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Bovendien zat er een leuk kaartje bij met een klein presentje. Heel attent!

Geweldige persoonlijke service

Ik had op zondag besteld. Op maandag werd er contact met mij opgenomen omdat een artikel niet op voorraad was, waarbij ik 2 alternatieven kreeg. Dinsdag had ik alles in huis! Top!

Uitstekend!

Zeer goede service en klantvriendelijk.

Goede site met duidelijke beschrijving, snelle persoonlijke service.

Ik ben recent begonnen met tekenen en kleuren en was op zoek naar een aanvullende set kleurpotloden. De diversiteit op de site en de duidelijke beschrijvingen hebben mij geholpen de juiste set te vinden. Deze heb ik zojuist ontvangen en ik ben er zeer enthousiast over (inclusief geschreven kaartje met attentie).

Snelle en nette levering!

Keurige service, en snel ontvangen.

Van mijn bestelling was 1 product niet beschikbaar. Hier werd ik meteen even over gebeld, en er werd overlegd over een alternatief product. Bestelling was twee dagen later binnen, en prima. Goede, vriendelijke service.

Goed materiaal en snelle levering

Goed materiaal, niet te duur en zeer snelle levering.

niet ontevreden

dank voor de aflevering!

Goede service, netjes gebeld dat de levering langer kon duren.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!