Snelle levering en attent dat er promo bij zat.

Snel, netjes en met aandacht verpakt

Prettige ervaring, het persoonlijke berichtje als erg leuk ervaren. Had het snel in huis en het was erg netjes verpakt.

Meer dan uitstekend

Het handgeschreven briefje en de stift vond ik echt heel leuk om te krijgen :-) Erg attent en daardoor voelt het persoonlijker. Verder was de levering erg snel.

Superfijne webwinkel met uitstekende service

Fijne webwinkel, producten voor een goede prijs, goede communicatie, snelle levering en uitstekende service. Absoluut een aanrader! Hartelijk dank weer!

Goed verzorgd en berichtgeving.

Goed verzorgd met aardige attentie en bericht geving

ik werd keurig geholpen.

ook toen mijn bestelling niet op voorraad was en later binnen zou komen, kon ik zonder probleem annuleren en kreeg later netjes 'n email dat het product weer op voorraad was waarna ik opnieuw bestelde. heel fijn dat het binnen een dag ook bij mij binnen kwam.

Snel en netjes

Snel bezorgd en de prijs is prima

makkelijke bestellen en hele vlotte levering

makkelijke bestellen en hele vlotte levering

Klant wordt snel en goed op de hoogte gehouden van de levering!

Snelle levering! Mooie aanbiedingen!

Great

Very quick delivery. Packaged very well! And a little 'thank you' note :)

Top in alle opzichten

Keurig verzorgd en zeer snel ontvangen

Goede en snelle levering

Mooie ervaringen.

Mooie ervaringen je kan er echte kunstwerken mee maken. Groetjes van Simone.

Snelle en correcte levering.

De aquarelblokken die ik besteld had waren goed verpakt en werden snel geleverd.

Prima, koop hier vaker.

Snelle levering. Produkt is goed.

Goede en snelle service

Altijd veel keus en goede prijzen en een goede en snelle service!

Goede service fijn contact

Goed contact en snelle levering.

Kom normaal gesproken liever zelf in de zaak om artikelen aan te schaffen Loop en kijk daar met plezier rond

Prima communicatie, snelle levering en mooie producten

Prima communicatie, snelle levering en mooie producten.

Voor mij het beste vertrouwde bestel adres voor teken en schildermaterialen

Duidelijke bestelsite met aantrekkelijke prijzen en een correcte afhandeling en verzending van bestelde artikelen.

De winkel waar ik het liefst kom in een wijde omgeving. Jammer dat ik zo ver weg woon

Goede service, goed advies, vriendelijk en attent. Groot assortiment.

Snelle levering. Het bestellen vergt enig geduld. Maar ben tevreden met de verf

Snelle levering en goed verpakt met een leuke attentie.

Goede ervaring met Kunstburg

Makkelijk te bestellen, voordelig geprijsd en ook nog eens een vlotte levering!

Ruime keus in artikelen en uitstekende service!

Kunstburg heeft een hele ruime keus in artikelen, en een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke website, makkelijk bestel- en betaalproces. Ze zijn heel snel in verzenden, en als een artikel in backorder staat wordt er goed overlegd en geïnformeerd over de status van je bestelling. Ik bestel er graag!

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!