Bestelling was niet snel te leveren,maar door jullie goed op de hoogte gehouden wat de problemen waren. Tussen door ook gevraagd of ik eventueel mijn bestelling alsnog wilde annuleren ivm de lange levertijd. Heel fijn dat ik zo op de hoogte ben gehouden van mijn bestelling.

Goede informatie, perfecte service

Meer contact svp

1 deel vd zending duurde 6 weken dus was het wachten op de totaalzending. Het had prettig geweest als vanuit Kunstburg melding hierover was gedaan. Echter ik moest er zelf achteraan mailen. Klantvriendelijkheid

Erg goed!

Een van de bestelde producten was niet op voorraad en de communicatie hieromtrent was erg netjes en behulpzaam. Producten waren zeer goed beschermd verpakt, en er zat zelfs een presentje bij!

Kan het niet eerlijk beoordelen omdat ik erg lang moest wachten op bestelling ivm corona Maar bestelling is netjes verzorgd gestuurd Dus na lang wachten toch tevreden

Heel goed .

Helaas duurde het even voordat ik mijn bestelling binnen had, want het moest uit Amerika komen . Maar ik werd netjes op de hoogte gehouden dus erg tevreden .

Vriendelijk en duidelijk in communicatie. Geven snel antwoord op mail en zorgen ervoor dat je pakket snel bij jou komt

De verkoper Niels dacht goed mee en stuurde een extraatje mee.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Goede service en een verrassende attentie. Zeer gewaardeerd!! Hartelijk dank. Fam. Jan en Mieke Bol

probleem met aankoop juiste product, prima opgelost.

Via website een cadeaubon gekocht maar helaas een kortingsbon ontvangen. Op de website staat de tekst "cadeaubon bestellen" met een foto van een cadeaubon". Hierbij staat duidelijk dat ik hem via e-mail ontvang en hem dan zelf uit moet printen. Prima geen probleem. De kortingsbon die ik ontving zag er niet mooi uit en bevat de tekst "voor bestellingen via de website". Dit voldoet niet aan wat ik van een cadeaubon verwacht. Dit heb ik vervolgens aan gegeven en kreeg de uitleg dat de website de tekst cadeaubon niet begrijpt????? Waarom staat het dan op de website. Ook hoorde ik dat het ook voor aankopen in de winkel gebruikt kan worden. Waarom staat dit er dan niet op? Voor mij reden om de bestelling te annuleren, wat vervolgens netjes is opgelost ik heb mijn geld direct terug gestort gekregen. Hartelijk dank daarvoor.

geweldig

Een hele mooie en fijne winkel met enthousiaste mensen. Mijn ervaringen met Kunstburg zijn altijd weer zeer fijn. Mocht een besteld item niet voorradig zijn dan volgt een heel oplossing gericht telefoontje, echt fijn! Ik koop hier met veel plezier, jammer dat winkel op een paar uur rijden van ons is, anders kwam ik hier elk weekend kijken..

Alles netjes, snel, goed verpakt en bij vertraging houden ze je goed op de hoogte. En een ruim aanbod aan kwaliteitsartikelen

Supersnelle levering

Op donderdag bestelde ik een aquarelblok op mijn vakantie adres. Op vrijdag werd het inclusief leuk cadeautje afgeleverd. Ik kom hier graag terug voor een volgende bestelling!

Voorkomend en klantvriendelijk

Zoals hierboven beschreven

Altijd een prettige winkelervaring

De producten zijn van hoge kwaliteit en het bedrag dat u betaalt, is zeer concurrerend. De service is geweldig, vriendelijk en altijd informatief. Geweldige mensen, fantastische winkel. Absoluut mijn 'go to' online shop voor kunstmaterialen. De 'bedankjes' die u bij uw pakket ontvangt, zijn ook erg gul.

Snelle levering, goed verpakt, zeer tevreden.

super service gericht

altijd snelle levering, tenzij het aan de bezorgdienst ligt, komt altijd in goede staat aan en ze reageren snel als er vragen zijn vooraf een bestelling. betrokken en vriendelijk. het is mijn favorieten winkel voor schilder spullen.

Super service en klantvriendelijkheid!

Nadat ik online besteld en betaald had kwam ik erachter dat ik iets vergeten was. Het artikel kon zonder enige moeite en extra verzendkosten toch nog bij de bestelling verzonden worden!

Ik wil alleen de verf en niet het "bedank kadootje". Gooi ik elke keer weg. Zonde

Ik gooi het kadootje elke keer weg.zonde van tijd en geld.

Erg tevreden over Kunstburg

Ik had hier een aantal jaar geleden al eens iets besteld, was toen vlekkeloos verlopen. Vandaar dat ik een tweede bestelling had geplaatst. Vanwege corona hadden ze niet alles op voorraad, maar ik werd daar keurig over gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Er werd een mooie oplossing bedacht en ontving mijn bestelling de volgende dag. Mooie producten en topservice, bedankt!

Gewoon prima!

Eenvoudig met korting op website te bestellen, snelle en goede levering.

Prima geholpen en wat een verrassing om een origineel kado bij de bestelling te ontvangen!

Heb op de website prima kunnen vinden wat ik nodig had. De bestelling is snel en goed geleverd. Wat een verrassing om een origineel kado bij de bestelling te ontvangen.

Mooie producten voor een prima prijs.

Goeie prijs, snelle levering en ook nog een cadeautje toegevoegd. Wat een feest! Ga de winkel in Doesburg zeker een keer bezoeken.

Heel correct

Correcte winkel , je wordt netjes gebeld mocht er iets niet aanwezig zijn.

Snelle prettige en attente levering

Degelijk verpakt met extra attentie en persoonlijk dank kaartje. Snel verzonden en ontvangen, zeer fijn.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!