GEWELDIG!

Er was een potlood niet op voorraad maar dit is perfect opgelost door mij te bellen en te vervangen voor een andere kleur. Perfect verpakt verzonden zodat de potloden niet breken. De prijs van de potloden is ook goed. Ik zal hier een volgende keer zeker weer bestellen.

Aanrader, vriendelijke mensen

Zelfde dag nog verstuurd, vriendelijke mensen aan de telefoon en een kleinigheidje bij mijn bestellling. Ontzettend fijn om hier bestelling te plaatsen, na een paar klantonvriendelijke ervaringen met andere winkels.

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Netjes verpakt, op tijd geleverd en goed contact.

Wauw

Als enige op het moment snelle bezorging zoals gewoonlijk. En zoals altijd zeer tevreden over de producten en het contact

Precies ontvangen wat ik besteld had.

Altijd prettig, zowel online en in de winkel.

Gaat praktisch om met voorraadtekort, redelijke snelheid (ik had waarschijnlijk net pech met Corona-leveranciers), goed assortiment. Niet de beste shop waar ik ooit besteld heb, maar gewoon heel prima!

Goede en nette service. Artikel goed verpakt. Door de corona crisis kon mijn bestelling niet heel snel geleverd worden en daar werd heel goed over gecommuniceerd. Ook kon ik kiezen voor annuleren. Wat ik niet gedaan heb. Kortom ik ben volledig tevreden.

Het pakketje zag er zeer verzorgd uit en was er duidelijk rekening mee gehouden dat de kleurpotloden geen beschadiging konden oplopen tijdens het vervoer. Snelle levering. Het is genieten om te kleuren met de potloden.

Snel en super service!

Snelle service, alles netjes en veilig ingepakt. En als je vragen hebt en belt word je erg vriendelijk geholpen en de man vd winkel is altijd in voor een gezellig praatje en vele tips! Waar is dat nog tegenwoordig?? Gewoon leuk om te bestellen en goede spullen.

goese klantenservice

prettige zaak allen de website is niet erg praktisch om bestellingen te doen.

Veel keus en goede prijs

Ruim assortiment en goede service.

Niets negatiefs op aan te merken. Eén artikel was niet leverbaar, daarover werd overlegd. Ook goed verpakt voor verzending.

Altijd een plezier om te shoppen bij Kunstburg

Bij Kunstburg shop ik altijd graag voor mijn kunstspullen. De producten zijn van wereldklasse en dat geldt ook voor hun klantenservice.

Superkundige en attente zaak!

Goed advies. Men neemt tijd voor je. Mooie prijs. Aanrader!

Snelle levering en goede service.

Kunstburg heeft een snelle levering en is ook goedkoper dan de meeste kunstenaarswinkels!! Communicatie doordat er iets niet geleverd kon worden was ook goed en snel opgelost. Leuk dat ze altijd een aardigheidje / kaartje bij de levering doen! Zeker weten dat ik nog vaker hier spullen ga bestellen!!

Altijd goed verzorgd

Snelle verzending en keurig verzorgd!

Na lang wachten door Corona, hebben ze me op verzoek gelijksoortige producten gestuurd en de meerwaarde voor hun rekening genomen, uitstekende service

Uitstekende meedenkende service!

Vriendelijke reacties via mail. Regelmatig fijne aanbiedingen.

Snelle levering en uitstekend verpakt. Dit is belangrijk ivm de kwetsbaarheid van de bestelde waren.

Mooie prijs, snelle levering.

Goede ervaring. Een van de producten was niet direct leverbaar en dat werd gelijk doorgegeven. Alles werd daarna snel geleverd, op de dag die afgesproken was.

snelle levering en goed verpakt

Geweldig!

Fijn, ik heb een bestelling geplaatst en de volgende dag werd deze al bezorgd. Netjes ingepakt, persoonlijke briefje en een leuke attentie. In een woord geweldig en zal zeker in de nabije toekomst bij jullie bestellen. Dank je wel!

Heel goed.

Goede ervaringen qua service, bezorging en beantwoorden van e-mail.

Ik ben zeer tevreden

Potloden besteld. Eén kleur was niet aanwezig. Omdat de levering langer duurde dan dat op de website stond contact gezocht. Misschien dat de klant geïnformeerd kan worden als er een leveringsproblemen is. Op mijn verzoek een andere potlood geleverd uit dezelfde serie, zodat mijn bestelling toch op tijd zou zijn ivm vakantie. Daarna was de bestelling binnen 24 uur in mijn bezit.

TOP!

Zeer vriendelijk. Denken mee. Super snelle levering. TOP!

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!