Kunstburg heeft een mooi assortiment aan potloden, verf etc. Snelle levering en goede service. Duidelijke webshop.

Goede communicatie.

Prima service en communicatie.

Kunstburg staat nu in mijn favorietenlijst. Bedankt voor de attentie.

Geweldig, wat een prima service!

Heel goed, zelfs met extra nabestellingen prima service! Blijf hier met veel plezier artikelen bestellen!

Snelle en correcte dienst

Ik was zeer snel geholpen en geleverd ! Uitgebreide keuze aan artikelen en nog een extra lieve attentie in m'n pakje! Ben super fan!

Helemaal goed!

Voor de eerste keer besteld! Duidelijke website En snelle bezorging

Gewldige service!

Zowel in de winkel als online alleen maar goede ervaringen. Deskundig advies en zeer klantvriendelijk. Ruime collectie en online-bestellingen worden snel geleverd.

vriendelijk en behulpzaam

Ik heb verschillende producten gekocht, zijn van uitstekende kwaliteit, de eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer fijne dienstverlening

Een familiebedrijf met fysieke winkel en webshop. Ze zijn ondernemer van het jaar 2019 en dat snap ik wel! Ze zijn zelf allemaal creatief en hebben verstand van zaken. Klantgericht, prima communicatie, uitgebreid assortiment, prima levering. Ze hergebruiken zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal wat ik een plus punt vind Ik ben blij ze gevonden te hebben

heel goed

Geweldig!

Zo blij met Kunstburg!!!

Snel en vriendelijk!

Heel snel geleverd, fijne service, kon op het laatste moment nog een kleur wijzigen, dat was heel fijn.

erg prettig

Men denkt mee aan alternatieven wanneer produkten niet leverbaar zijn-reageren snel

Altijd goed.

Goed ingepakt.

super service, erg klantvriendelijk en behulpzam

super, erg klantgericht, vriendelijk en snelle bezorging

Geweldig!

Mijn bestelling kon niet meteen verzonden worden omdat 1 artikel niet op voorraad was maar ik werd daar meteen van op de hoogte gesteld en ik werd ook meteen geïnformeerd wanneer mijn bestelling wel verstuurd zou worden. Ook heel erg leuk dat er een handgeschreven bedankje bij zat. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Super service!

Snelle levering, hoge kwaliteit producten voor een lage prijs! Met een vriendelijke service!

Tijdige levering

Al vaker bij Kunstburg besteld. Snelle afhandeling van mn bestelling en snelle levering. Altijd met een kleine attentie.

Snel en goed

Jammer dat er iets niet op voorraad was maar prima en snel opgelost

Goed assortiment, prima prijs, snelle bezorging

Ik zocht een specifiek product dat moeilijk vindbaar was, maar Kunstburg had het. Ik kon het ook nergens goedkoper vinden. De bezorging was ook nog sneller dan verwacht, dus ik ben dik tevreden.

Prima website!

Porseleinverf besteld, snel geleverd en boven de 20 euro gratis zending, dat is pas service!

Grote collectie

Heel fijne webwinkel voor mijn schilderspullen. Grote collectie acrylverf en bijbehoren. Heel tevreden. Ook het kleine kadootje bij levering in de doos is zeer attent.

snelle levering met leuk presentje

snel geleverd met kleurrijke plattegrond van Doesburg.

Persoonlijke touch

Netjes verpakt en snel verstuurd. Goed assortiment

Duidelijke communicatie en snelle levering

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!