Snel en goed

Prima verzorgd

Via internet gevonden, en bevalt prima

gewoon goed en klantenservice is top.

Mooie site, uitgebreid assortiment en goede prijs/kwaliteitverhouding. Twee van de bestelde producten waren niet op voorraad en hierover werd ik via de mail op de hoogte gesteld. Ook werden meteen opties gegeven waaruit ik mijn keuze kon maken. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kom zeker terug en raad jullie ook aan. Bedankt voor de zeer plezierige winkelervaring.

Snelle levering, goed verpakt.

Op donderdagmiddag besteld, zaterdagmiddag in huis. Ik kreeg zelfs nog een mailtje dat het een dag langer duurde in verband met de maatregelen voor het coronavirus. Alle potloden waren stevig verpakt.

Heel prettige ervaringen, zeer correcte afhandeling en snelle levertijden!

Uitstekend, heb hier een aantal keren besteld en zal dit zeker nog eens doen!

Vriendelijk en servicegericht

Mijn telefonische vraag is vriendelijk en duidelijk beantwoord en met mijn bestelling was er ook nog een persoonlijk kaartje en bijzondere stift bijgeleverd.

Snel gereageerd

Zie bovenstaande en wil toevoegen dat het prima verlopen is. Ik koester jullie , vanwege de Corona is mijn kunstwinkel dicht. Geen Bol.com , maar zaken zoals jullie! Bedankt! Attent voor dat kaartje met pennetje!!

Goede prijs, snelle berzorging met persoonlijke aandacht

Zeer positief, een van de weinige die had wat ik zocht. Duidelijke en snelle communicatie. Zeer fijn, ook het persoonlijke bedankje in het pakket was fijn om te ontvangen.

mijn droom

mijn droom in kunstland

Uitstekende service

Snel verzonden goede service

Snel & goed

Mooi aanbod, scherpe prijs en snel & goed verpakt verzonden!

Meedenkende medewerkers

Mijn bestelling is met zorg samengesteld en in goed overleg toen er items niet voorradig waren.

Snel geleverd, mooie producten.

Erg tevreden over de Roman Szmal Aquarius verf. Ga zeker vaker bestellen. Fijne webwinkel met producten die je nergens anders vind.

Erg tevreden!!

De prijs/kwaliteit verhouding vind ik fijn. De producten zien er goed uit. Verder was de levering erg snel!

Uitstekend verlopen

Prima gegaan. Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

prettig!

Kk vond de aankoop en het contact met Kunstbrug prettig gegaan. Ik had een product besteld maar na de bestelling bleek het product niet meer op voorrad te zijn. Echter heeft Kunstburg heel snel contact met mij opgenomen om mij een alternatief aan te bieden. Ik was daarmee akkord. Ik heb vervolgens mijn pakket snel kunnen krijgen. Het pakket was ook heel zorgvuldig en mooi voorbereid.

Mijn bestelling was niet op voorraad maar ik werd keurig op de hoogte gehouden en zodra het binnen was kreeg ik weer een berichtje dat het onderweg naar mij was.

Keurig geregeld

snelle en goede levering

Ik had eerder de winkel bezocht en inkopen daar gedaan. Nu via webshop. De spullen waren keurig verpakt en snel verzonden. Prima service.

Snelle verzending en zorgvuldig verpakt. Bovendien billijke prijzen en verzendopties.

Bijzonder sneller levering

Snelle levering. Een dag vertraging door Post.nl

Heel goed en correct

Was de eerste bestelling en ben tevreden

Netjes en snel geleverd

Ik heb online bij Kunstbrug besteld omdat zij goedkoper zijn dan het bedrijf waar ik eerder bestelden. Bij €50 gratis verzenden, heel belangrijk ook. Ik hoop dan ook dat de prijzen zo blijven

Professioneel advies wel met enige persoonlijke voorkeur

Ik heb in deze toch wat apparte tijd telefonisch contact gezocht om professionele kleurpotloden te testen en daarna een set aan te schaffen het had even wat extra inspanning nodig maar uiteindelijk goed geholpen en uitvoerig voorgelicht. Ook de spullen kwamen snel en zorgvuldig verpakt. Enige kanttekening die ik heb is eigenlijk dat er einde persoonlijke voorkeur door schemerde (of heeft het met marge te maken) maar daar heb ik zelf voor gekozen ik zou zeker in het vervolg mij ook tot deze winkel wenden!

Snel en persoonlijk

Snelle levering, persoonlijke touch is altijd fijn, groot aanbod, goede omschrijvingen op de site.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!