fantastische en vriendelijk service

ruim assortiment met scherpe prijzen, erg vriendelijk service en snelle verzending. Als ik een keer in de buurt ben ga ik ook zeker een keer langs in de winkel.

Top producten. Vriendelijke en snell service.

Prima Webshop

Vriendelijke service en een supersnelle levering , wat wil je nog meer !!!

Goede producten, service en tijd van verzending.

Uitstekende service!

Snelle levering en uitstekende service! Ruime assortiment en goede prijzen. Ik weet waar ik voortaan mijn schilderspullen moet bestellen.

Super snelle levering

Uitstekende bezorging en goed verpakt!

Super snel binnen gekregen! Binnen 48 uur. Glazen potjes goed en stevig verpakt.

Uitstekende klantvriendelijkheid!

Meegedacht met iets wat niet in voorraad was. Snelle toezending.

Super prijs en super snel thuis bezorgd! Graag tot ziens

Dit was mijn eerste en zeker niet mijn laatste ervaring met Kunstburg. Echt binnen één dag goed verpakt afgeleverd en dat in crisistijd! Dank je Kunstburg en graag tot een volgende keer!

Woensdagavond besteld en vrijdag om huis. Snelle service

Alerte fijne webshop

Fijne webshop. Uitstekende service, snel ook

Heel goed geholpen en goed op de hoogte gehouden over producten die niet in voorraad waren.

Mijn eerste ervaring met de kunstbeurs is een uitstekende geweest

Online bestelling was gemakkelijk. Daarna prima op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Netjes verpakt het pakketje ontvangen.

Duidelijke communicatie en prima levering

Een van mijn artikelen was niet op voorraad maar daar werd duidelijk over gecommuniceerd. Heel fijn.

prima verlopen, zowel pakketinhoud alsook levering ging vlot.

voor herhaling vatbaar.

Goede service en persoonlijke aandacht

Goede service, ik kreeg netjes een mail dat de levering van een product iets langer zou duren maar had het uiteindelijk alsnog heel snel in huis. Verder was de bestelling met zorg en liefde ingepakt. Ik ga zeker nog eens bestellen hier!

Heel vriendelijke en snelle service !! 💪👏

Heel vriendelijke en snelle service Hartelijk dank !!!

Snelle levering. Alles zeer goed verpakt, met nog een vriendelijke groet. Prima. Voor herhaling vatbaar.

Snel en netjes

Ik kreeg mail ter bevestiging van mn bestelling. Mn pakje kwam snel en keurig ingepakt.

Alles wat je wilt bij een online aankoop!

Ik ben echt zeer blij dat ik deze webwinkel heb gevonden. Een zeer ruime keuze en goede prijzen, vlugge en vriendelijke communicatie en snelle levering ( zelfs in deze corona tijden ) zelfs naar België. De producten zijn ook goed ingepakt! En het geschenkje en de persoonlijke toets zijn zeer aangenaam. Echt een aanrader en ik ga zeker terug 👍

Aanbevolen

Overzichtelijke website, scherp geprijsd en snelle levering

Goede services

Fijn, aandachtig, nemen de tijd voor je

Zondag besteld, maandag bericht dat het was ingepakt. Dinsdag was het er al, keurig ingepakt.

zeer goede service

goede en snelle service met altijd een kleine attentie!

Mijn potloden binnen een dag in huis en voor een prachtige prijs - helemaal blij mee! Mocht ik nog meer creatieve spulletjes nodig hebben, dan heb ik een goed adres.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!