Snelle levering, en superleuk klantenservice.

👍 Top

Makkelijk bestellen, netjes verpakt en snelle levering.

persoonlijke en goede service

Bij aankoop via de webwinkel verloopt het contact snel en goed via de mail. De staat van mijn bestelling werd duidelijk en openlijk gedeeld. De bezorging aan huis door eigen personeel is een enorme goede service.

Makkelijk bestellen, netjes verpakt en snelle levering

fijne webwinkel

prettige webwinkel en goede communicatie mbt alternatieven voor producten die (tijdelijk) niet leverbaar zijn

Perfectie

Alles liep gesmeerd

Fantastisch!!

Kunstburg geeft een heel persoonlijk gevoel! Even overleggen als iets er niet is en mogelijkheden bieden. Zeer snelle levering. Het pakket ziet er heel verzorgd uit (en dat is het ook!) met een persoonlijk bedankje én een cadeautje! Het is een feestje om de bestelling uit te pakken.

Geweldig goed

Ik koop veel bij de Kunstbrug en ben er zeer tevreden over Altijd snel geleverd en je krijgt ook altijd een verrassing erbij wat heel attent is Goede spullen de kwaliteit is ook erg goed Geen klachten dus Groet Maria

Snelle levering, keurig verpakt! En goede berichtgeving.

Goede website, Snelle levering, goed verpakt.

Fijne uitgebreide website met duidelijke info. Ruim aanbod. Snelle levering en goed verpakt. Het presentje erbij is wellicht niet echt relevant. Zou er eerder een mini sample van een relevant product bij stoppen. Iets wat tot wederaankoop leidt.

Liefde vol verzorgt.

Netjes verzorgt en een persoonlijk briefje erbij.

Zeer snelle levering

Zeer mooi op tijd geleverd!

Positief

duidelijke website, groot assortiment, snelle verzending

Elke bestelling wordt met zorg in behandeling genomen en keurig snel afgeleverd

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen!😂

Snel, vriendelijk, zorgvuldig

De website is duidelijk, de bestelling was zorgvuldig verpakt en werd snel bezorgd. Ben zeer tevreden!

Voldoet volledig aan mijn verwachting

Mooie producten, snelle levering. Helemaal goed.

Snel en voordelig en sympathiek

Goede ervaring, snel geleverd, voordelig geprijsd, persoonlijk bericht op kaartje bij levering.

Kunstburg is een aanwinst in het online art supply aanbod

Altijd snel verzonden, een geweldig aanbod en zeer competitief geprijsd!

Zal zeker vaker bij jullie kopen!

Alles netjes en op tijd geleverd. Goed verpakt. Mooie kwaliteit spullen, erg professioneel.

zeer goed

alleen de verzendkosten zijn mij te hoog ,ik deze week een bestelling elders geplaatst 5 euro goedkoper goed voor de nederlanders maar voor belgie te duur

Snelle levering!

kwaliteitsvol assortiment en snelle levering

Uitstekend zowel in de winkel als via de webshop

Een sortering waar je op hebt met wel een deskundige informatie , tekst en ideeën. Buiten gewoon behulpzaam mensen met plezier in hun vak.

Prettig en persoonlijk

Snelle levering. Met zorg ingepakt en behandeld en voorzien van een persoonlijk kaartje en klein cadeautje. Wat een feest om daar te kopen. De webwinkel zelf zou wel wat kunnen worden verbeterd. Het is even zoeken voor je alles bij elkaar hebt.

Ontvangen wat ik besteld had

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!