Snelle levering en goed verpakt

Ondanks de gekke tijd waar we ons nu in bevinden kreeg ik mijn bestelling snel binnen. Het was goed verpakt en er zat een handgeschreven kaartje bij met een klein viltstiftje. Heel attent! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Prima winkel!

Prettige website, ruim assortiment, makkelijke bestelwijze, snelle afhandeling en bezorging.

Snelle levering, uitstekend!!

Ik ben tevreden!

Goede en snelle service

Ik had iets besteld dat niet op voorraad was. Er was snel reactie en er werd meegedacht aan een oplossing. Top!

De website vind ik wat moeilijk. Had een probleem dat ik alles had ingevoerd en opeens alles weg was. Maar toen het eindelijk gelukt was om te bestellen ging het vrij vlot. Werd ook nog gebeld omdat een verpakking anders was dan op de site en of ik dat een probleem vond. Ik heb toen gelijk de gelegenheid aangegrepen om één kleur nog om te ruilen voor een ander kleurtje en dat was geen probleem. Vriendelijk en behulpzaam. De volgende dag kreeg ik mijn pakketje al binnen. Goed verpakt, voorzien van een handgemaakt kaartje en een kleine attentie. Top

Mijn 1e bestelling en zeker niet mijn laatste. Alles was netjes verpakt en voorzien met een persoonlijke touch van een handgeschreven kaartje en een kleine attentie. Tussendoor word je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling via mail. Bedankt lieve medewerkers van Kunstburg!

De goede producten zijn geleverd, met een lief kaartje erbij. De levering duurde wel wat langer doordat er een aantal producten niet op voorraad waren. Dat werd wel duidelijk en snel aangegeven. Goede serves

Erg netjes verzorgd; netjes verpakt.

Goede zorg en kwaliteit.Nog het een en ander aan uitleg gehad. Netjes behandeld.De benodigdheden waren netjes en goed verpakt. Ik kan met een gerust andere mensen aan raden hier te kopen of te bestellen.

Thank you for my Watercolor Paints Delivery. Thumbs Up.

Happy with my Colorful Roman Szmal & Daniel Smith Watercolors. Thumbs Up.

Fijne zaak.

Heel mooi assortiment en zeer prettig werkende webshop. Prima afhandeling.

Geweldig!

Dachten met me mee en waren flexibel en behulpzaam. Top Service!

Goede service, mooie kleuren verf 👍

Ik ben zeer tevreden over de levering en service. De verf ziet er goed uit, maar heb het nog niet uitgeprobeerd.

Vooral in deze tijd ook nog een mail voor de eventuele vertraging

Super snel en fijne service

Vrijdagmiddag om 14.00 gebeld hoe lang het in deze tijden zou duren iets te ontvangen per post. De dag erop was het er al. Super!

Zeer goed, vlotte afhandeling.

Goede info gekregen via mail, zelfs 't, eenmaal over hetzelfde product. Vlotte levering, ook in periode can corona

prima communicatie en prima producten

Duidelijke site met goede service

Zeer goede afhandeling

Ze houden je op de hoogte over de status van de levering. Goed verzorgd. Snel.

Correcte levering in coronatijden

Positief

Snel

Netjes ingepakt en snelle levering ! Top dus

Zoals altijd goed en supersnel,

Zoals altijd goed en supersnel,!

overzichtelijke webshop, vlotte afhandeling, gaan we zeker vaker doen !

Breed assortiment, overzichtelijk online gezet, gemakkelijke betaling en supersnelle verzending. Kan ik iedereen aanbevelen.

Competitief en vlugge levering

Prijzen zijn zeer competitief, ruime keuze en vlugge levering. Op de koop toe kreeg ik een leuke attentie. Top!

Zo snel. Top

Vrijdagavond besteld. Zaterdag rond het middaguur al in huis. Zo snel. Super en dat in deze tijd

aanrader

aanrader

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!