goede service en meedenkend

ondanks alle toestanden rondom het Corona-virus super snel en goed geholpen!!!

Altijd snel geleverd en je word goed op de hoogte gehouden als er iets even niet voorradig is.

Snelle en uitstekend verzorgde zending van artikel

Prima,uitstekend!

Snelle levering, keurig verpakt en nog een persoonlijk geschreven bedankje erbij. Goede service, aan te raden voor iedereen!

betrouwbaar in op de hoogte gehouden worden en levering van het produkt

Ik werd op de hoogte gehouden dat de levering iets later zou zijn, omdat een product niet op voorraad was. Toen alle producten in de winkel aangekomen waren, belden ze me om de spullen zelf te komen brengen. Top service 👍

Was prima

Super Tevreden

Snelle levering Goed verpakt Uitgebreid assortiment

Alles netjes en snel geregeld.

Goede snelle levering

Was al tijd van plan panpastel aan te schaffen. Zag aanbieding bij kunstburg, die kon ik niet weerstaan. Blij met aankoop en goede snelle levering.

Nette en snelle levering.

Prettig om even te overleggen over spullen die er niet waren. Alternatief aanbieden. Meedenken. Top.

Vriendelijk en betrouwbaar

Zoals boven aangegeven met de volgende opmerking: Graag zou ik vóór het afrekenen weten of een product beschikbaar is zodat ik niet daarna een mail krijg dat het uitverkocht blijkt.

Prima service en snelle verzending.

Prima winkel, snelle reactie om mijn bestelling aan te passen en snelle levering. Ook netjes verpakt.

Helemaal goed, snel en duidelijk

Bestelling gedaan, meteen duidelijk over de status, duidelijk advies en goede communicatie heel prettig.

Kundig, heel klantvriendelijk, meedenkend en enthousiast personeel

En uiteraard is het uitgebreide assortiment een walhalla voor iedere creativeling. Dikke pluim!

Prima geregeld weer!

zoals altijd netjes en op tijd geregeld en altijd even vriendelijk.

bestelling was netjes verwerkt en snel.

de spullen die ik besteld had waren netjes en degelijk verpakt.

snel en nauwkeurig

Ik kom al acht jaar bij Kunstburg en ben meer dan tevreden ! Veel kennis van technieken, altijd meedenken, prima service, en een warme gemoedelijke sfeer, ik voel me er thuis !

snelle levering;

spullen waren snel verstuurd, was jammer dat de post het zo druk had dat we langer moesten wachten tot we het binnen hadden. verpakking was ook in orde. winkel die het aanraden waard is.

Helder en stipt

—-

Goede en snelle service!

Snelle levering. Producten volgens bestelling

Meerdere malen geprobeers te bestellen met betaling achteraf. Dit behoorde tot de mogelijkheden. Dit werkte echter niet. Zeer vervelend. Volgens de Kunstbrug zou het moeten werken. Toch na alle pogingen maar meteen betaald. Toen ging het in in 1 keer goed!!! Dat is dus het enige minpuntje.

Erg goede service.

Mijn bestelling werd snel klaargemaakt. Een kleur van de watercollor pans die niet meer voorradig was, werd snel gecommuniceerd en kon ik vervangen door een ander vergelijkbare kleur. De verzending was snel en alles wat goed verpakt.

De levering was super snel ondanks de coronacrisis had ik mijn pakket de volgende dag al binnen. Ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail wanneer mijn pakket zou aankomen. Mijn pakket was erg goed verpakt. Mijn bestelling was compleet en er zat een extraatje bij ! Ik ben zeer tevreden !

Heel netjes met het afhandelen van mijn bestelling! Top

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!