Uitstekende kwaliteit en communicatie

Geweldige producten, mooie site om in te winkelen. De service is uitstekend, ook de tips 'hoe de producten te gebruiken' zijn zeer handig. Het vriendelijke geschenk dat je ontvangt is altijd kwaliteit en is altijd iets nuttigs te proberen, dank je wel xXx

Perfect!

De website heeft wat aandacht nodig maar kwaliteit en klantenservice zijn geweldig!

netjes geleverd op tijd

geen problemen gehad met de site duidelijk zodra je hem opend geen problemen gehad met mijn bestelde artiekelen. goed verpakt. en materiaal ook niets op aan te merken.

Uitstekende service!

UItstekende service!

supersnelle afhandeling bestelling via webshop

vrijdagmiddag potloden besteld en zaterdag al in huis!

Snelle levering en artikelen volgens verwachting.

Super klantvriendelijk maar een beetje langzaam

Ik ben goed op de hoogte gehouwen van alle hinderingen en ben goed geholpen. Het pakketje was netjes en goed ingepakt. Alleen heb ik een beetje lang moeten wachten doordat het telkens opnieuw moest komen uit de fabriek.

mooi op tijd vlugge levering prima

het houten kistje is niet,zo mooi afgewerkt dat de oorspronkelijke + 6o euro zou vermoeden.

Goede prijs, snelle en correcte service; Top !!

Ik had voor een reclamebord, diverse producten aan verfspullen nodig, allen verkrijgbaar bij Kunstburg. Het bestellen ging makkelijk, en wegens een tekort op 1 van de producten, kreeg ik nog dezelfde middag een telefoontje, en werd de order verder perfect verstuurd. De volgende dag kwam het pakketje reeds binnen via Post NL. Super !

Heel klantvriendelijk !

Correcte en snelle levering na bestelling en betaling, een probleem met de chauffeur van Post NL., maar dat is zeldzaam. Een heel snelle reactie op mail en opstart van onderzoek na melding van het probleem. Het materiaal perfect verpakt, maar door slechte behandeling van Post NL . licht beschadigd , in onderzoek nu . Zeker niet de fout van Kunstburg ! En zo professionele materialen , voor herhaling vatbaar !

Prima site

Overzichtelijke site, snelle levering.

Ruime keuze, netjes verpakt, snelle levering

Snelle accurate service. Met een klein cadeautje, dat doet t altijd goed.

Snelle levering.

goede prijs/kwaliteit.

snelle en correcte levering

Goede service en levering

Bestelling heel goed verpakt en een handgeschreven bedankje en cadeautje bij gesloten. Erg attent

Precies wat ik besteld had

Prima, zoals ik het gewoon ben van Kunstburg

perfect

snelle levering. goede prijs. attentvol.

Snelle en keurig verzorgde levering

Een ezel en vernis besteld uit de uitgebreide en overzichtelijke webshop. Levering volgens afspraak volgende dag al in huis. Producten zeer netjes verpakt en voorzien van handgeschreven bedankje en attentie. Kijk, dat geeft de burger moed :)

Snelle levering en goed verpakt.

Fijn Bedrijf

In perfecte staat mijn pastelblokken ontvangen,fantastische en snelle bezorging,waarvoor dank!

Netjes verpakt en snel bezorgd

Duidelijke website, snelle bezorging,handgeschreven bedankje.

Kleur verf was niet wat ik verwachtte, bezorging was prima.

Ik had donkerrode verf besteld, dit staat wel op de verpakking. Maar het was meer roze. Zeker niet rood. Jammer voor die prijs. De bezorging en begeleidende e-mails, waren prima!

Alles naar wens gegaan

Beste prijs, héél snel in huis, top service!

Ik bestelde de Derwent XL Graphite blocks, waar jullie veruit de goedkoopste mee zijn. Bestelde laat op de dag, toch de volgende dag al in huis! Wat een TOP service!

Vandaag besteld, morgen in huis, uitstekende service, helemaal tp.

Helemaal top, de service.

Kerkstraat 19

6981 Ck Doesburg

Over Kunstburg

Bij Kunstburg in Neede (voorheen Doesburg) kunt u terecht voor goed advies over teken- & schildermaterialen in een ongedwongen sfeer. Wij nemen de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Ook online kunt u bij ons shoppen via www.kunstburg.nl. Het assortiment wordt steeds groter dus houd onze site regelmatig in de gaten. Graag tot ziens in Neede of online!