Goed geholpen.

Snelle en doeltreffende communicatie

Joey organiseerde de meeting precies op tijd. Luiterede goed en gaf een gericht advies die ik dan ook opvolg.

Prima geholpen door Romeo

Kon antwoord geven op al mijn vragen.

Snelle informatieoverdracht

Het was een prettig gesprek.

Fantastic, friendly, informative and helpful

Fantastic, friendly, informative and helpful

Goede duidelijke hulp

Snel geholpen met mijn vraag en snelle opvolging. Top.

Top uitgelegd

Heeft mij het proces stap voor stap uitgelegd

Geweldige service van Romeo. In een kwartier is alles duidelijk geworden dankzij hem.

Top service en allemaal erg duidelijk en effecient.

Duidelijk verhaal en professioneel advies

Heel goed om mijn vraagstuk voor te leggen en een duidelijk advies te krijgen hoe het het beste ingericht kan worden. Nier gericht om meer willen verkopen dan noodzakelijk is.

Goed, duidelijk verhaal, denkt mee!

Goed gesprek, wordt vanuit de kant van FIRM24 meegedacht en doorgevraagd.

duidelijk

goede service en komt afspraken na

Enorm interessant en informatief gesprek, zeker waard.

Goed gesprek genoten met Romeo van Firm24, heeft mij goed op weg geholpen en een zetje in de rug gegeven met wat ik wel of niet zou moeten doen. Wederom aanrader.

Very nice and helpful

Not much yet but good impression

Duidelijke antwoorden op mijn vragen

Het gesprek ervaar ik als positief, de mail qua prijsopzet is duidelijk alleen de opmerking over: "Onze partner fiscalisten helpen u graag verder met betrekking tot het adviseren in de juiste manier van omzetting en het eventueel opstellen van fiscale documenten. Deze partij rekent €250,- ex. btw voor een intake gesprek." levert bij mij weer vraagtekens op in de zin van heb ik iets gemist.

Duidelijk en snel

Ik ben snel en helder te woord gestaan, met een persoonlijke follow-up mail die alle antwoorden op mijn vragen onderbouwde met verwijzingen naar artikelen.

Duidelijke uitleg en neemt de tijd voor elke vraag

Op tijd gebeld na het maken van een vrijblijvende telefonische afspraak door Romeo. We hebben een aantal vragen vanuit mij doorlopen en daar heb ik een uitgebreid en kundig antwoord op gekregen. De info die ik telefonisch heb ontvangen, heb ik ook nog een keer uitgebreid op de mail mogen ontvangen.

Kort en bondig, maar wel een antwoord op alle onze vragen.

Goed geholpen

Top geholpen

I learnt more in this call than hours of google research.

Super helpful

Excellence and Expert advice.

THanks for your best advise..

Goede informatie over jullie dienstverlening echter propositie minder

Gesprek met aardige man. Gaf een goede presentatie van jullie dienstverlening. Had graag wat meer inhoudelijk advies gewild voordat ik naar de eur 99 ronde ga.

Prettig gesprek, meedenkend en luisteren

Ik werd goed geholpen aan informatie omtrent gangbare BV structuren en intellectueel eigendom.

Heldere uitleg. Hij ging goed in op vragen. Na het gesprek wist ik waar ik mij nog wat meer over moest inlezen.

helpful and willing

it was helpful thanks

Vriendelijke en professioneel

Kennis op het gebied van oprichting van vernnootschappen. Eeerlijk en transparant gesprek, dank.

Kingsfordweg 151

1043 GR Amsterdam

Over FIRM24

Let op: Firm24 en Online Flex BV (741 beoordelingen) https://www.kiyoh.com/reviews/1047049/online_flex_bv zijn sinds Juli 2020 samengevoegd. Dit is waarom je een hoger aantal reviews op de website ziet staan. Voor vragen kan je altijd bellen op 020 30 80 675 of stuur een mail naar [email protected]