Helpful information and answers to my questions related to Dtuch BV
Dear Petra, Thank you for your review, good to hear that we where able to help you with all your questions. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, feel free to contact us, we are also available via our Live Chat 7 days a week. Yours sincerely, Support Team Firm24
Vragen die ik had omtrent aandelen & faillissement zijn perfect beantwoord door de heer Gijs! Duidelijk & snel!
Beste Hendrik, Wat goed om te lezen dat Gijs je heeft kunnen helpen bij je vraag over aandelen en faillissement en dat je weet waar je aan toe bent. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Vriendelijk en direct, zakelijk en duidelijk, bereidwillig om te helpen
Beste Victor, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij komen graag to the point en proberen ten alle tijden met je mee te denken. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Had een goede ervaring met Joey. Hij had kennis van zaken, was vriendelijk en professioneel. Uiteraard is 15 minuten erg kort, dus als je later start, heb je minder tijd.
Beste Hugo, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Joey je goed heeft kunnen helpen met het BV Checkgesprek voor je vragen. Plan gerust nog een gesprek in indien je nog met vragen zit, hij helpt je graag verder. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Probleempje met mijn identificatie uploaden, en jasper-ewout heeft mij direct kunnen helpen met ern topservice!
Beste Edwin, Wat goed om te lezen dat Jasper-Ewout je heeft kunnen helpen bij je identificatie en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snel, correct en vriendelijk geholpen door Jasper-Ewout. Tevreden klant dus :)
Beste Yvonne, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Jasper-Ewout je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Netjes en correct
Beste Roger, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Heel goed uitleg gekregen van Joey.
Beste Furkan, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je veel succes. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Goed begeleid
Beste Jans, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Jasper was there the entire time to support during the process and answer any questions I had.
Dear Hugo, Thank you for your review, good to hear that Jasper was able to help you the application and answering all your questions. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, feel free to contact us, we are also available via our Live Chat 7 days a week. Yours sincerely, Support Team Firm24
Ik had wat vragen over dividendbelasting en maximaal gebruik maken van de eerste belastingschijf en Michael kwam snel met een duidelijk antwoord.
Ik ben in de chat geholpen door Gijs en ben aangenaam verrast door de hoeveelheid informatie die ik heb gekregen en het adequate advies. Binnen enkele minuten zijn mijn vragen beantwoord en heb ik een duidelijk idee gekregen hoe ik mijn organisatie ga oprichten. Ik ben uitermate tevreden en zal zeker terugkomen voor toekomstig advies.
Mijn ervaring met de klantenservice is top, vooral Jasper-Ewout ! Beleefd en behulpzaam, denkt met je mee in oplossingen.
Zojuist contact gehad via de chat met Demi. Geweldig hoe ik geholpen ben. Snel, duidelijk en zo de juiste begeleiding gehad in een oprichtingsproces. Topper!
Beste Marcel, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Demi je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent bij het oprichten van je BV. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Beste Bart, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! fijn dat Joey heeft kunnen helpen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Als zeer prettig ervaren.
Beste Antar, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Liep bij het oprichten van een stichting vast door een aantal specifieke vragen rondom het functioneren van een stichting. Gelukkig kon Amina van Firm24 me hierover telefonisch helder en duidelijk (en met geduld) alles over vertellen waardoor ik weer verder kon. Heel fijn, want door zelf te Googlen bleef ik steeds haken op een aantal onduidelijkheden die nu getackeld zijn door Firm24.
Beste Fabian, Wat goed om te lezen dat Amina je heeft kunnen helpen bij je vraag over de oprichting van een stichting. We nemen altijd graag de tijd en mochten er naderhand nog vragen zijn schroom dan niet om nog een BV checkgesprek in te plannen dan nemen we nog het een en ander door voor de stichting. Voor al je andere vragen kun je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik had niet veel vragen maar ik wilde voor de zekerheid even iemand spreken voordat ik mijn bv opricht en dit is binnen 10 minuten afgehandeld. Ik heb nu duidelijkheid over de vervolgstappen.
Beste Afra, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen middels een BV Checkgesprek en dat je weet waar je aan toe bent voor de vervolgstappen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Amina geeft snel en duidelijk informatie.
Beste Pieter, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Amina je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Concreet en eerlijk
Beste Dylan, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je veel succes. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Luisterde goed naar vraagstelling en gaf concreet advies. Geen druk voor additionele diensten af te nemen.
Beste Bart, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Netjes geholpen. Informatief.
Beste Maarten, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
I had a brief conversation with Gijs from the support team, and he was helpful and knowledgeable. We look forward to working with Firm24.
Dear Mohit, Thank you for your review, good to hear that Gijs was able to help you with your questions. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, feel free to contact us, we are also available via our Live Chat 7 days a week. Yours sincerely, Support Team Firm24
ik heb een positieve ervaring met Firm24 en Joey. En dat het mogelijk is bij eventuele vervolgvragen dezelfde persoon aan de telefoon te krijgen. zodat niet nogmaals hetzelfde verhaal verteld hoeft te worden.
Beste Anne-lies, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Joey je verder heeft kunnen helpen en dat hij je per mail alles heeft kunnen uitwerken wat er besproken is. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Een fijne en zeer aangenaam gesprek, met heldere informatie die van toepassing was op mijn situatie.
Beste Matthias, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24