Na een chat sessie meteen een bel afspraak gepland. Precies op tijd werd ik gebeld en meteen mijn situatie uitgelegd. Verschillende opties besproken en mijn vraag was beantwoord. Fijn dat er zo snel geschakeld kan worden.
Beste Frederik, Dank je wel voor je feedback en dat je het BV checkgesprek weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvol 2022. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Door een internal server error kon ik de additionele bestanden voor de notaris niet correct uploaden. Doordat ik pas verder kan met de financiering en verdere overname gesprekken zodra de BV is opgericht ben ik gebaat bij een spoedig verloop. Floris gaf direct in de chat aan dit probleem nu voor mij te helpen door de bestanden zelf te uploaden. Erg vriendelijk en adequaat, oplossingsgericht
Beste Michel, Bedankt voor je review, obstakels zijn er om verholpen te worden goed dat het middels de hulp van Floris is gelukt en dat u snel weer verder kon. Wij wensen je veel succes het komende jaar. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Joey dacht echt mee en wist dit goed te duiden. Dacht in belang van mij als klant, dat zie je niet zo vaak. Blij mee.
Beste Michiel, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Joey je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij zijn er voor de ondernemer en denken graag met je mee. Joey wenst je een succesvol 2022! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Super geholpen en duidelijk antwoord gekregen
Beste Rabie, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Adequate soepele werkwijze met kennis van zaken
Beste Reda, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvol 2022. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
zeer zeer slecht, medewerkers behandelen mij als vuil. na de betaling begon de ellende allemaal. ze bleven elke keer weer vragen naar meer documenten en gegevens terwijl wij dit allemaal hebben opgestuurd, vroegen ze om dezelfde stukken nogmaals. dit is heel amateuristisch. zodra je naar 5 maanden aangeeft geef mij mijn geld terug, dan verwijzen ze je naar hun voorwaarden. dat je geen geld terug krijgt als je zelf het traject beeindigd. dus tot op dit moment geen BV en geen geld. 1 grote poppenkast.
Beste Ali, Het spijt ons dat u deze ervaring van ons en onze partner heeft. We zijn met elkaar in contact over de voortgang van uw aanvraag. In direct contact met u willen we dit graag verder bespreken, zodat we specifiek op uw situatie kunnen reageren. De notaris is volgens de wet (WWFT) verplicht een juridisch sluiten en verantwoord dossier op te bouwen, dit is een wisselwerking. Wij zijn er in het belang van de ondernemer en niet om u tegen te werken, wij betreuren het dan ook dat uw oprichting niet eerder tot stand heeft kunnen komen. Wij blijven graag met u in contact. Met vriendelijk groet, Team Firm24
Snel een efficient
Beste Gerard, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Beste Jelle, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Via de chat door Floris snel en goed geadviseerd. Netjes!
Beste Roderick, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Floris je goed en snel heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
He managed the whole process and he was very helpful!
Dear Juan, Thank you for your review, good to hear that Joey was able to help you with your questions and manage the application process. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, feel free to contact us, we are also available via our Live Chat 7 days a week. Yours sincerely, Support Team Firm24
Binnen 15 min teruggebeld en snel de informatie gekregen
Beste Ceren, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
very positive so far. the person with whom I had contact helped me a lot to dispel my doubts ...
Dear Robert, Thank you for your review, good to hear that we where able to help you with your questions and dispel your doubts. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, feel free to contact us, we are also available via our Live Chat 7 days a week. Yours sincerely, Support Team Firm24
Vanochtend vragen gesteld in BV-check gesprek. Vanmiddag aanvraag BV’s al verstuurd met goede begeleiding tijdens de aanvraag procedure van Joey!
Beste Riet, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Joey je goed heeft kunnen helpen bij je vragen tijdens het BV-check gesprek. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snel en duidelijk antwoord gekregen op al mijn antwoorden. Top!
Beste Melchior, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvol 2022. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Erg professioneel door Otto geholpen Heel fijne zaak
Beste Jan, Bedankt voor je feedback, goed om te horen dat Otto je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen en een voorspoedige jaarwisseling. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
top geholpen!!
Zeer duidelijk ontrent alle informatie.Zeer fijn om ook enthousiaste medewerkers te spreken. Het geeft een extra stimulans omtrent alle werkzaamheden die je nog te wachten staat. Er wordt ook nadrukkelijk medegedeeld dat bij overige twijfels of vragen je altijd bij de adviseur terecht kan. Het geeft een warm gevoel in aanloop naar alle facetten richting het ondernemen. Mijn complimenten naar het team van firm24 adviseurs.
Beste Kevin, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent en wat er op je af gaat komen. Dank voor het compliment. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen en een voorspoedig 2022. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen we helpen je graag, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Beste Roy, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvol 2022. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Heb een vraag voorgelegd via de chat, deze werd door Thijs (Support Agent) snel en vakkundig beantwoord waarna bij mij een nieuwe vraag rees. Hij heeft me direct kunnen adviseren over eventueel te nemen stappen in het vervolgproces. Prima service. Zal in het vervolg ook mijn zaken door hun laten uitvoeren.
Beste Marcel, Bedankt voor je reactie, fijn om te horen dat Thijs je goed heeft kunnen helpen bij je vragen en mogelijke vervolgstappen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen en hopen je snel weer vandienst te kunnen zijn. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
goed en doortastend
Beste Martijn, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Goede vent, een echte ‘meedenker’. Niet zomaar opgeven maar doordenken totdat er een oplossing / of deel van een mogelijke oplossing naar boven komt drijven. Leuk om gemotiveerde mensen te ontmoeten. FIRM24, laat deze niet gaan :)
Beste Jean-Paul, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen en denk ook graag de volgende keer weer met je mee. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Kalm en chill alles uitgelegd wat ik moest weten. Verbinding was niet top dus daarna nog schriftelijk een overzicht gekregen van de stappen.
Beste Esther, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Goed geholpen met doorlopen met veel geduld, begin was even te amikaal, daarna liep het fijn door.
Beste Peter, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent na dat we samen de stappen doorlopen hebben . Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Met een aantal vragen ben ik over de telefoon en via de chat snel geholpen door Thijs, deze was erg behulpzaam en keek direct mee dit heeft ervoor gezorgd dat ondanks wat kleine probleempjes het erg vlot verliep.
Beste Jens, Bedankt voor je Feedback, goed om te horen dat Thijs je goed heeft kunnen helpen en dat de obstakels snel waren verholpen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
FIRM24 heeft mij geholpen met het omzetten van een eenmanszaak naar een BV. Vragen werden volledig en duidelijk beantwoord door Thijs.
Beste Rene, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Thijs je goed heeft kunnen helpen bij je vragen over het omzetten van je eenmanszaak. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24