Prima! Zou fijn zijn om Nog soort voorbeeld berekening te hebben in de mail

Prettig en adequaat gesprek

Zie boven

snelle reactie, kundig antwoord

Na mijn vraag via de chat kreeg ik snel en vriendelijk antwoord.

Duidelijk en krachtig

Prima werk.

Kortaf maar vragen zijn beantwoord

Goed gesprek. Vragen adequaat beantwoord. Kan nog beter door je door het gehele proces heen te praten. Ook na de betaling. Nu moest ik terugbellen gezien het geheel niet helemaal duidelijk was.

top!

Ik werd geholpen door Demi, ze was super vriendelijk en heeft mij geholpen door middel van linkjes te sturen en door het een en ander uit te leggen. al met al een top service :)

Ik heb Bente aan de chat gehad en zij heeft mij duidelijk en bondig geholpen. Verder voor de UBO registratie een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik heb Joey aan de lijn gehad en hij kon mij duidelijk , kort en bondig vertellen hoe en wat.

Alle vragen beantwoord. Bedankt

Prima gesprek. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord.

Prima geholpen door de helpdesk

Ik had nog niets gehoord van de notaris. Wij wilden de procedure sneller ivm deadlines van subsidies. Prima geholpen door de interventie van de helpdesk medewerker.

Very fast and professional, highly recommended

Michael is the best! I've registered multiple companies using Firm24 and always rely upon him for advice. They go above and beyond, are fast and professional, and do a great job. Highly recommended!

Ongelooflijk efficient en snel, met veel dank aan Amina

Amina gaf precies, precies de informatie die ik op dat moment nodig had, en meteen. Met de duidelijke Firm24 stappen online heb ik in een paar uurtjes kunnen doen wat me maanden lang al heel ingewikkeld leek: de eerste stappen van een B.V. oprichten. Precies het juiste antwoord op precies de juiste tijd.

Fijn dat je een gratis adviesgesprek kan doen...

Maar dan moet je als medewerker niet gaan rondlopen door een pand met luidruchtige mensen op de achtergrond en maar half luisteren.

Prima gesprek!

Duidelijke antwoorden op mijn vragen ontvangen.

Duidelijk

Eye opener!

Erg prettig

Zowel Thijs als Suleiman hielpen mij goed met mijn vragen. Ik ben dan ook erg tevreden over het gesprek en de afhandeling van de chat.

Duidelijkheid gecomboneerd met kort en bondig

Kort en bondig gesprek. Mijn vraagstelling volledig beantwoord. Alles lijkt duidelijk te zijn inclusief de te nemen vervolgstappen.

goed en snel

goed en snel

Prima service!

Goed snel en behulpzaam

Duidelijke uitleg en voortvarend

Mijn vragen werden netjes beantwoord en er werd meteen een oplossing aangeboden waar ik erg blij mee ben zodat ik meteen vervolgstappen kan ondernemen.

Vlot en deskundig geholpen.

Had een paar vragen over mijn aanvraag. Floris heeft mij via de chat erg vlot en deskundig geholpen.

Heel duidelijk

Eerlijk en open over alles wat er bij komt kijken.

prima chat

snelle en duidelijke chat gevoerd met Demi. to the point en correct! heel plezierig!

Super, absolute aanrader.

Prima service ook via Chat support. Dank aan het team en vooral aan Bente!

Suleiman heeft mij erg goed geïnformeerd middels de chat over bestuursfuncties en aansprakelijkheid

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR