Prima! Zou fijn zijn om Nog soort voorbeeld berekening te hebben in de mail
Beste Odette, Bedankt voor je waardering, daar zijn we erg blij mee. We bespeuren ruimte voor verbetering indien je alsnog geholpen bent bij een reken voorbeeld vernemen we dat graag. Onze support medewerkers staan je graag te woord via [email protected], Live Chat of 020 30 80 675. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Zie boven
Beste Paul, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Na mijn vraag via de chat kreeg ik snel en vriendelijk antwoord.
Beste Diane, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Prima werk.
Beste Nick, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Goed gesprek. Vragen adequaat beantwoord. Kan nog beter door je door het gehele proces heen te praten. Ook na de betaling. Nu moest ik terugbellen gezien het geheel niet helemaal duidelijk was.
Beste Kai, Bedankt voor je waardering, daar zijn we erg blij mee. We bespeuren ruimte voor verbetering, volgende keer schroom niet direct contact op te nemen zoals was aangegeven. We helpen je graag bij iedere stap! Onze support medewerkers staan je graag te woord via [email protected], Live Chat of 020 30 80 675. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik werd geholpen door Demi, ze was super vriendelijk en heeft mij geholpen door middel van linkjes te sturen en door het een en ander uit te leggen. al met al een top service :)
Beste Mare, Wat goed om te lezen dat Demi je heeft kunnen helpen bij je aanvraag en dat doormiddel van de linkjes, jullie er samen uitgekomen zijn, deze service is wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik heb Bente aan de chat gehad en zij heeft mij duidelijk en bondig geholpen. Verder voor de UBO registratie een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Beste Gertjan, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Bente je goed heeft kunnen helpen bij je vragen over het registeren van de UBO, zo sluit je goed voorbereid het jaar af. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik heb Joey aan de lijn gehad en hij kon mij duidelijk , kort en bondig vertellen hoe en wat.
Beste Christiaan, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Joey je verder heeft kunnen helpen met een BV check gesprek en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Prima gesprek. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord.
Beste Bart, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed konden helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik had nog niets gehoord van de notaris. Wij wilden de procedure sneller ivm deadlines van subsidies. Prima geholpen door de interventie van de helpdesk medewerker.
Beste Peter, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vraag en het versnellen van je procedure. We werken altijd graag mee wat wij kunnen doen om je deadline te behalen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Michael is the best! I've registered multiple companies using Firm24 and always rely upon him for advice. They go above and beyond, are fast and professional, and do a great job. Highly recommended!
Dear Anand, How nice to read your message, Always good to see that the Firm24 premium platform of advisors is appreciated.Thank you for your feedback and for appreciating our online service, we wish you all the best. If there is anything else we can do for you, you can always contact us. Sincerely, Premium Team Firm24
Amina gaf precies, precies de informatie die ik op dat moment nodig had, en meteen. Met de duidelijke Firm24 stappen online heb ik in een paar uurtjes kunnen doen wat me maanden lang al heel ingewikkeld leek: de eerste stappen van een B.V. oprichten. Precies het juiste antwoord op precies de juiste tijd.
Beste Barbara, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Amina je verder heeft kunnen helpen en dat we je hebben kunnen begeleiden bij je aanvraag. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Maar dan moet je als medewerker niet gaan rondlopen door een pand met luidruchtige mensen op de achtergrond en maar half luisteren.
Beste Martijn, Bedankt voor je waardering, daar zijn we erg blij mee. We bespeuren ruimte voor verbetering, dit nemen wij hoog op. Onze klanten service betekend veel voor ons en werken aan een directe verbetering. Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen vernemen we dat graag! Onze support medewerkers staan je graag te woord via [email protected], Live Chat of 020 30 80 675. Onze excuses voor deze ervaring, wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Duidelijke antwoorden op mijn vragen ontvangen.
Beste Arslan, Dank je wel voor je reactie, daar zijn we erg blij mee. Wij wensen je veel succes bij het oprichten, *let op! Momenteel is het erg druk in het notariaat dus wacht niet te lang bij het doen van je aanvraag en voorkom vertraging of onvoorziene situatie rond het einde van het jaar. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Eye opener!
Beste Nick, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Zowel Thijs als Suleiman hielpen mij goed met mijn vragen. Ik ben dan ook erg tevreden over het gesprek en de afhandeling van de chat.
Beste Viktor, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Thijs en Suleiman je goed hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Kort en bondig gesprek. Mijn vraagstelling volledig beantwoord. Alles lijkt duidelijk te zijn inclusief de te nemen vervolgstappen.
Beste Paul, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
goed en snel
Beste Marc, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Goed snel en behulpzaam
Beste Jan, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Mijn vragen werden netjes beantwoord en er werd meteen een oplossing aangeboden waar ik erg blij mee ben zodat ik meteen vervolgstappen kan ondernemen.
Beste Antonella, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Fijn dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen en een passende actie voor snelle vervolgstappen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Had een paar vragen over mijn aanvraag. Floris heeft mij via de chat erg vlot en deskundig geholpen.
Beste Justin, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Floris je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Eerlijk en open over alles wat er bij komt kijken.
Beste Altenwedel, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent door een open en eerlijk antwoord. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
snelle en duidelijke chat gevoerd met Demi. to the point en correct! heel plezierig!
Beste Dennis, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Demi je op een prettige manier heeft kunnen helpen via onze live chat. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Prima service ook via Chat support. Dank aan het team en vooral aan Bente!
Beste Rene, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Bente je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Suleiman heeft mij erg goed geïnformeerd middels de chat over bestuursfuncties en aansprakelijkheid
Beste Irem, Dank je wel voor je review daar zijn we erg blij mee en goed om te horen dat Suleiman je van de juiste informatie heeft kunnen voorzien omtrent bestuursfuncties en aansprakelijkheid. Wij wensen je veel succes bij het oprichten, let op! er staat een drukke periode aan te komen in het notariaat dus wacht niet te lang bij het doen van je aanvraag. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24