Snel en duidelijk, na intake ok direct een overzichtelijke offerte
Beste Bas-Jan, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en dat onze werkwijze middels een intake bij de notaris prettig is ervaren. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik had een moeilijke vraag en daar werd met geduld duidelijk antwoord op gegeven. Dankjewel!
Beste Rene, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Fijn dat we je bij je moeilijke vraag hebben kunnen helpen, we nemen er graag de tijd voor. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
BV opgestart via Firm24. Duidelijke website. Heb twee keer de chat nodig gehad omdat ik online wilde laten passeren en me niet duidelijk was via welke notaris dit kon. Op een later moment kon ik geen bericht versturen naar de notaris. Via de chat was dit snel opgelost dankzij Gijs.
Beste Robin, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen via onze Live Chat en dat je weet waar je aan toe bent en je vragen hebben kunnen verhelpen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik ben erg goed geholpen door Gijs. Was een top ervaring!
Beste Fleur, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Gijs je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snelle en keurige afhandeling van de vraag via chatkanaal.
Beste Ed, Dank je wel voor je feedback en je onze online dienst weet te waarderen. Wij wensen je veel succes bij het oprichten, let op! er staat een drukke periode aan te komen in het notariaat dus wacht niet te lang bij het doen van je aanvraag. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Oprichting van de BV en holdings was snel geregeld door Firm24. Wat problemen gehad door tussenpersoon maar door Thijs van support was het uiteindleijk snel opgelost.
Beste Rob, Dank je wel voor je feedback en je onze online dienst weet te waarderen. Fijn dat Thijs snel heeft kunnen helpen waardoor je aanvraag snel een succesvolle oprichting is geworden. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Prettig aan de telefoon geholpen door Floris, weet nu welke stappen ik kan ondernemen om mijn aanvraag online verder af te handelen.
Beste Henriette, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Floris je goed heeft kunnen helpen bij je vragen voor het starten van je aanvraag. Wij wensen je veel succes bij het oprichten, let op! er staat een drukke periode aan te komen in het notariaat dus wacht niet te lang bij het doen van je aanvraag. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
mijn vraag over werkmaatschappij en loonadministratie duidelijk beantwoord
Beste Daniel, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je middels onze live chat antwoord hebben kunnen geven over je werkmaatschappij en loonadministratie. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Joey heeft ons geholpen met alle vragen die we hadden. Hiernaast heeft hij ons mogelijkheden gegeven om ons door te verwijzen en firm24 te laten fungeren als een kapstok. We kunnen onze algemene vragen bij hem neerleggen en hij helpt ons door de oprichting van de holding heen, al met al goede service en duidelijke antwoorden.
Beste Dave, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Joey je verder heeft kunnen helpen bij je vragen en dat hij je weg wijs heeft kunnen maken in het ondernemingsrecht en samen de aanvraag voor de holding hebt doorlopen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik had een vraag waar ik maar niet uitkwam. Gijs schoot mij hierbij te hulp en zijn service was uitstekend. Heel behulpzaam ook heeft hij alles heel duidelijk uitgelegd en was hij heel vriendelijk.
Beste Soumaya, Goed om te horen dat we Gijs je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent middels een duidelijke uitleg. Dank je wel voor je review. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snel en concreet kunnen starten met de oprichting van mijn bv.
Beste Paul, Dank je wel voor je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Helder en duidelijk!
Beste Mustafa, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik kreeg direct antwoord waar ik verder mee kon.
Beste Adriaan, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snel verplaatsend in gesprekspartner. Goede intepretatie van geuitte behoefte. Met enkele pointers meer vervolg weten te geven plus opening voor verdere support.
Beste Anne-Marie, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij proberen ons ten alle tijden zoveel mogelijk in de behoefte van de klant te verplaatsen. Wij wensen je veel succes bij het oprichten, let op! er staat een drukke periode aan te komen in het notariaat dus wacht niet te lang bij het doen van je aanvraag. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Zijn advies leidt mij naar de weg tot mijn doel namelijk ontbinden van een slapende een vereniging naar een nieuwe stichting. Thanks !
Beste Jan, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Floris je verder heeft kunnen helpen bij het ontbinden van een vereniging en het opzetten van stichting. Wij wensen je veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Fijn dat de chatbox-medewerkster (Amina) direct reageert op vragen. En mij met een zeer specifieke vraag met de juiste collega in contact bracht.
Beste Ramon, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Amina je goed heeft kunnen helpen en je vraag heeft kunnen adresseren aan de juiste collega voor het passende antwoord. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
zat flink vast in de aanvraag maar ben goed geholpen, prima service!
Beste Jasper, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen bij je aanvraag en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Thanks it was very professional and interesting ! well done Joey
Dear Alberto, Thank you for your review, good to hear that Joey was able to help you with your questions during the BV Check conversation. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, feel free to contact us, we are also available via our Live Chat 7 days a week. Yours sincerely, Team Firm24
Duidelijke uitleg, al mijn vrgane goed beantwoordt.
Beste Marcel, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Mocht er ruimte zijn voor verbetering dan vernemen we dat graag via via [email protected]. Wij wensen je veel succes. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Beste Rachid, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Amina heeft mij prima te woord gestaan.
Beste Sjaak, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Amina je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Helemaal prima!
Beste Teun, Dank je wel voor je review, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Niets specifiek, ben gewoon goed geholpen
Beste Alexis, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Onze vragen werden direct per chat beantwoord en werden vakkundig geholpen.
Beste Ron, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen via onze chat en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Goede service. Prettig gesproken met de heer Suleiman .
Beste Maurits, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Suleiman je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24