adequaat
Beste Jenny, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
ik begreep een artikel niet maar mede dankzij Floris begreep ik het wel!
Beste H, Fijn dat Floris je heeft kunnen helpen bij de toelichting op een wetsartikel andere bewoording kan soms heel verhelderend zijn. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Heldere en makkelijk door te lopen stappen. Bij eventuele vragen snel geholpen door de digitale chat functie. In dit geval Floris die mijn vragen direct en goed kon beantwoorden!
Beste Oscar, We zijn blij met je review, goed om te horen dat ons platform gebruiksvriendelijk is en dat Floris je verder heeft kunnen helpen via onze live chat. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik had een vraag aan support agent Floris gesteld en hij gaf mij een prima antwoord binnen zeer korte tijd.
Beste Joshua, Dank je wel voor je review, goed om te horen dat Floris je vraag snel kon beantwoorden en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het oprichten, let op! er staat een drukke periode aan te komen in het notariaat dus wacht niet te lang bij het doen van je aanvraag. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Floris heeft me goed en duidelijk antwoord gegeven op mijn vragen. Zeker aan te raden.
Beste Stefan, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Floris je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het oprichten, let op! er staat een drukke periode aan te komen in het notariaat dus wacht niet te lang bij het doen van je aanvraag. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Erg prettig, duidelijke en snalle antwoorden, van support agent Mai !!!
Beste Harry, Fijn dat Mai je goed heeft kunnen helpen bij je vraag over mogelijkheden van structuren. Wij wensen je veel succes bij het oprichten, let op! er staat een drukke periode aan te komen in het notariaat dus wacht niet te lang bij het doen van je aanvraag. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Bij het oprichten van een bv en holding zijn vele werkzaamheden inbegrepen.
Beste Bert, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je hebben kunnen helpen en dat je onze dienst als zeer compleet ervaart. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Prima en snel antwoord
Beste Edwin, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik had een vraag en voor het eerst in mijn leven was er een functionele chat die ook nog antwoord gaf! Top! Dank Amina.
Beste Erik, Goed om te horen dat je een prettige ervaring hebt met onze Live Chat en collega Amina. Wij wensen je veel succes bij het oprichten, let op! er staat een drukke periode aan te komen in het notariaat dus wacht niet te lang bij het doen van je aanvraag. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Beste Gert-Jan, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij denken graag met je mee en wensen je veel succes bij het oprichten, let op! er staat een drukke periode aan te komen in het notariaat dus wacht niet te lang bij het doen van je aanvraag. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik werd zenuwachtig toen de spoedprocedure toch een normale bleek te zijn. Met het snelle schakelen van Amina heb ik toch de procedure kunnen omwenden naar een spoed procedure. Ik ben tevreden over de snelle en gerichte manier van communiceren. Aanrader!
Beste Steph, Fijn dat Amina je spanningen heeft kunnen wegnemen en dat je aanvraag alsnog omgezet kon worden naar een spoed behandeling. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Had ons probleem direct opgelost
Beste Jurgen, Dank je wel voor je review, fijn dat we je uitdaging direct hebben kunnen oplossen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik werd goed geholpen. Ik vond het ook fijn om gebeld te worden, want er werd al een tijdje gemailed. Dit gesprek gaf onmiddellijk helderheid
Beste Yuri, Fijn dat we elkaar hebben kunnen spreken en dat we je goed hebben kunnen helpen, dat geeft vaak veel opheldering. Bedankt voor het achterlaten van je review. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Floris heeft duidelijk geholpen, begrepen elkaar eerst niet goed, maar later helemaal duidelijk
Beste Roel, Dank je wel voor je review, fijn dat Floris je heeft kunnen helpen en dat jullie elkaar uiteindelijk hebben begrepen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Fijne uitleg
Beste M, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Kort telefonisch onderhouden waar ik mijn gerichte vragen kon stellen. Direct antwoord.
Beste Edwin, Dank je wel voor je review, fijn dat we je in een kort gesprek van de juiste antwoorden hebben kunnen voorzien. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Snel helder de juiste informatie gekregen en duidelijk voor nu hoe verder.
Beste Sven, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Goede uitleg tijdens het intake gesprek en aansluitend heldere begeleiding bij het doorlopen van de aanmeldingsprocedure
Beste Igor, Dank je wel voor je reactie, we zijn blij dat onze begeleiding je goed is ervaren en dat het heeft geholpen bij het doen van de aanvraag. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Snell ondersteuning.
Beste Kristian, Dank je wel voor je waardering, goed om te horen dat onze ondersteuning heeft geholpen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Floris heeft mijn vraag heel snel en erg professioneel afgehandeld! Was erg blij met zijn hulp
Beste K. Bilgin, Dank je wel voor je reactie, goed om te horen dat Floris je goed heeft kunnen helpen bij je vragen en dat zijn hulp is gewaardeerd. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik had wat lastige vragen maar daar werd kort enbondig op gereageerd op de juiste toon. Heel fijn!
Beste Marcel, Service gericht, kort en bondig, dat horen we graag. Dank je wel voor je reactie! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Goed gesprek, goede informatie. Ik kijk uit naar de samenwerking.
Beste Jondalar, Dank je wel voor je reactie, goed om te horen wij kijken er ook naar uit en zijn blij dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Goed en snel geholpen
Beste Martin, Bedankt voor je reactie, goed om te horen dat wij je snel hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Dank je, Floris!
Beste Dari, Dank je wel voor je waardering, goed om te horen dat Floris je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Enorm geholpen door Floris! Erg blij mee!
Beste Merel, Dank je wel voor je reactie, goed om te horen dat Floris je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Team Firm24