Snel deskundig advies op maat

Snel een telefonisch adviesgesprek kunnen voeren. Goed verschillende vragen ineens kunnen behandelen.

Zeer goed en waardevol gesprek

Aan kennis en ervaring geen gebrek. De persoon waarmee ik in contact was, wist direct antwoord op al mijn vragen en gaf mij ook direct inzicht in de mogelijkheden etc.

Aangenaam gesprek en ben voldoende geïnformeerd

Behulpzaam en vriendelijk

Ik had een specifieke vraag over het beschermen van privévermogen en in welke vorm dit het beste kan plaatsvinden. Direct ben ik via de chat geholpen door een vriendelijke en behulpzame medewerkster van Firm24. Ik heb daarom besloten om een afspraak in te plannen om de mogelijkheden bij de oprichting te bespreken.

Zeer goed en vakkundig geholpen.

Ik ben zeer tevreden over de service, bij een opvraging van mijn kant werd ik direct door Jusuf geholpen, kreeg in no time mijn opgevraagde stukken. Wij zijn dermate tevreden dat wij de volgende twee oprichtingen van onze nieuwe firmas ook door Firm24 laten doen.

Duidelijk gesprek en kennis van zaken.

Toen ik de site bezocht, kreeg ik meteen een chatbericht binnen. Ik dacht eerst dat het om een chatbot zou gaan, maar uiteindelijk bleek Thijs mij goed te woord te staan en heb ik op zijn advies een checkgesprek ingepland.

Goed geholpen

Goed en vlot geholpen. Alle aandacht en goede uitleg.

fast reaction and kind people, they are caring with super service

Ik ben erg goed geïnformeerd door Joey

Joey heeft erg goed de tijd genomen om mij te voorzien van de nodige informatie!

Ervaren & deskundig

Heeft goed antwoord gegeven op mijn vragen. Een minpuntje gesprek was later dan gepland. Waardoor ik moest haasten voor een volgende afspraak.

Ik ben zeer goed geholpen door suleiman en tevreden met de aangeboden service.

10/10

Erg goed geholpen en Joey dacht mee met mijn situatie en doelen

Erg goed geholpen en Joey dacht mee met mijn situatie en doelen

professionele en adequate antwoorden

...via helpdesk met Floris. ik wil een spaar BV oprichten, en dat kan overal online. Door de adequate info kies ik voor FIRM24

Goed geholpen

Floris en Jusuf hebben mijn aanvragen goed en duidelijk beantwoord.

uitstekend en nam de tijd mijn vragen te beantwoorden.

Nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. bleef ook aan de lijn tijdens het proces.

Veel kennis van de optie en goede toelichting

Joey heeft me goed geholpen door direct de diepte in te gaan maar het zodanig uit te leggen dat ik het goed kan begrijpen. Joey denkt ook mee en gaf wat nieuwe ideeën.

Fijn gesprek. Vriendelijk en behulpzaam. Alles werd goed uitgelegd. De stappen voor het omzetten naar een BV is nu helemaal duidelijk.

snel en informatief...

uitstekend en snel behandeld

Goede antwoorden op mijnvragen

Heb net contact gehad met floris over een bv Ik het daar een paar vragen over en hij heeft mijn antwoorden prima en snel beantwoord Ik ga nu aan de slag voor mijn bc bij jullie

Helder

Duidelijk de mogelijkheden uitgelegd in een unieke vraag stelling. Dank

top

suleiman heeft mij goed geadviseerd en begeleid, ga zo door! aanwinst

Goeie service

Ik had een aantal vragen omtrent mijn nieuwe b.v., ben goed geholpen door Suleiman. Aanrader!

Fijn!

Fijn gesprek, to the point en duidelijk in welke stappen te doorlopen.

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR