Snel en efficient geholpen

Heb vaker met Firm24 gewerkt en werkt prima!

goed geregeld, snelle terug koppelingen

makkelijk en snel

Very good and infomative

I started a company over 2 years ago with Firm24 and was really impressed in there whole approach. Two years onwards I have returned for the same reason of there professionalism and guidance.

Lekker snel en lekker praktisch advies

Zoals hiervoor al omschreven kreeg ik niet alleen snel maar ook lekker kort, zakelijk en praktisch antwoord op mijn vragen. Dat is iets wat je als business graag wilt maar niet altijd krijgt :-) Deze keer dus wel. Good job!!

Snelle reactie en duidelijke uitleg

Prima ondersteuning tijdens online diensten

Super service, beetje raar dat de persoon al ziet wat ik typ voordat ik het verstuurd heb, dus als ik hem/haar helemaal verrot scheld en me dan bedenk door niet op enter te drukken is het alsnog gezien. Grapje natuurlijk ;) Geweldig dit, haha.

Goed bereikbaar, vriendelijk, snelle reactie

Bij alle vragen kreeg ik een duidelijk en snel antwoord, betaling gaat snel en ze bieden goeden na service.

Geweldige Service en Snel!

FIRM24 heeft mijn BV snel opgezet. Ik had veel vragen bij het opzetten maar die werden altijd snel en vriendelijk beantwoord! Voor je BV opzetten moet je bij FIRM24 zijn

Overtreft mijn verwachtingen

Duidelijke website, procedure om BV op te richten eenvoudig en transparant en goede hulp via de chat en telefoon. Ik kan FIRM24 iedereen aanbevelen!

snelle ter zake doende antwoorden

prettig en nuttig

Zeer aangenaam.

Kreeg alle antwoorden op mijn gestelde vragen.

Top geholpen

Snel, efficiënt en professioneel geholpen door een vriendelijke medewerkster (Kimberley)!!!

Reageren altijd snel

goed meegedacht

de vragen die ik had zijn super opgepakt en er is goed doorgevraagd

Een prettig en professioneel bedrijf.

Met veel oog voor detail en hart voor de zaak worden optimale resultaten behaald.

Fijn dat dit er is.

Ik heb Firm24 gebruikt voor het opheffen van mijn b.v. waar het soms wat zoeken was in de software werd dit ruimschoots gecompenseerd door de behulpzaamheid van de support mensen. Fijn dat ik alles kon regelen zonder een gang naar de notaris.

Lage kosten, super service!

Reeds verschillende B.V.'s via Firm24 laten oprichten. Het proces verloopt soepel en snel. Recentelijk ook advies nodig over het inbrengen van een eenmanszaak in een B.V. en ook daar kun je prima voor bij ze terecht. Een dikke aanrader voor iedereen die een betrouwbare partij zoekt maar niet duizenden euro's kwijt wil zijn.

zeer tevreden

Ik werd snel en kundig geholpen en ben een stuk wijzer geworden

net zoals oprichting van andere bv's is deze opheffing ook goed gegaan.

volledige tevredenheid! met name de communicatie is duidelijk.

Snelle en accurate service

Snelle en accurate service via de chat. Kan firm24 zeker aanraden!

Super gemakkelijk om je BV op te richten en toffe begeleiding!

Het was de eerste keer dat ik een BV mocht oprichten en dan is het toch wat spannend. Zowel telefonisch als via de chat heb ik hele fijne en handige tips gekregen waardoor het opzetten eigenlijk een fluitje van een cent was!

To the point,adequaat en correct!

Ik worstelde met een vraag die ik mijn hoofd had, wist het niet zeker. Ik nam contact op support Firm24 en binnen een minuut kreeg ik antwoord op mijn vraag.

Goed geluisterd, en uitstekend gehandeld

Kort maar krachtig, meteen geholpen!

Zeer prettig daar je direct duidelijkheid verwerft over nog onduidelijke punten

De chatsessie is erg prettig daar er direct contact is inzake nog spelende onduidelijke punten van aandacht. Helderheid is dan vlot geboden waardoor je direct verder kan in het nemen van belangrijke beslissingen.

Heldere communicatie goed verder geholpen

Fijn om direct contact op te kunnen nemen met alle vragen die in me opkomen Duidelijke en snelle reactie

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR