Pluspunten

- snel - via de chat de laatste vragen doorgenomen

Pluspunten

Ik ben blij met Firm24. Dit is verreweg de makkelijkste en de meest snelle manier om een BV te starten. Maandag gegevens ingevuld en vrijdag hadden we een BV! De website is erg strak, en het wordt je erg makkelijk gemaakt om de juiste dingen in te vullen. Ook heb ik meerdere keren contact gehad met de klantenservice waar je erg goed wordt geholpen. Deze mensen snappen waar ze mee bezig zijn!

Misschien kan de informatie over wat je zelf moet regelen, en wat er voor je wordt geregeld nog iets beter. Heb een aantal keer contact gezocht met de klantenservice, waar je dan wel weer uitstekend wordt geholpen!

Pluspunten

Snelle reactie en goede service en makkelijk systeem waarmee veel wordt ontzoegt.

X

Pluspunten

reageren snel met duidelijke antwoorden op de vraag.

Pluspunten

Perfecte service! Toegankelijk en zeer deskundig!

Pluspunten

responstijd pro-actief volledig (voor zover ik het kan beoordelen) deskundig (idem)

niet standaard situaties zouden met een stappenplan begeleid moeten worden. Het chatsymbool zou verschoven moeten kunnen worden

Pluspunten

Super support en ondersteuning gedurende het proces. Flexibele opstelling en gedegen feedback.

Pluspunten

Alles gaat snel en informeel. Goede nazorg tot nog toe gehad. Bijzonder snel antwoorden op je vragen

Kleine zaken zijn niet heel duidelijk. Ook niet duidelijk terug te vinden op de website. Kan ook aan mij liggen. Wordt wel via de chat recht gebreid. Als laatste, inschrijformulier is niet te corrigeren, waardoor ik er totaal 3 heb ingevuld

Pluspunten

Direct contact met antwoorden waar je wat aan hebt.

Pluspunten

Snel, concreet antwoord op de vraag

geen

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service. lage tarieven. Altijd vrolijk aan de telefoon. Doelgericht naar oplossingen zoeken, problemen bestaan niet bij het team van firm24,, ook niet als je haast hebt en geen standaard oprichting wil. Binnen 18 uur was alles geregeld!

Hoofdkantoor verplaatsen naar een ander pand, komt beetje muffig over.

Pluspunten

Snelle service & behulpzame mensen. Mies heeft ons heel goed, duidelijk en snel geholpen. Ook het stukje nazorg vonden we zeer prettig. Wij hebben gekozen voor de snelle oprichting van een B.V. en dit was echt snel want in de ochtend met Mies gebeld en 's-middags zaten we al bij de notaris om te tekenen!

Pluspunten

Prima service, snel, goedkoop en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

Snelle service Goed bereikbaar Fair price/value

Pluspunten

Helder, snel, betrouwbaar

Pluspunten

Snelheid en professionele ondersteuning en mee denken met de klant

het pakket is al compleet

Pluspunten

snelle service en vriendelijke hulp, kan het iedere starter aanbevelen

iets teveel mailing . Allemaal goed bedoeld maar ik weet jullie echt wel te vinden als ik hulp nodig heb daar heb ik niet om de paar dagen een email voor nodig om me aan te helpen herinneren .

Pluspunten

Heel behulpzaam en meedenkend personeel. Goed en snel geregeld.

Pluspunten

Snel en to the point. Weet wat er speelt bij het oprichten van een bedrijf.

Pluspunten

Snelle en accurate werkwijze en een goede samenwerking met landelijke notariskantoren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs

Snelheid Meedenken gaat hem helaas niet worden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, laat cliënten vooruit betalen en leveren dan niet, betalen het ten onrechte betaalde niet terug!

Sneller reageren op vragen, proces blijven volgen, en client serieus nemen.

Pluspunten

Zeer goede en persoonlijke service waarbij FIRM24 meedenkt en zoekt naar de meest geschikte oplossing. Ook als er haast achter zit weet je dat je hier goed wordt geholpen.

Pluspunten

Supersnelle service! Overzichtelijke website De 'stappen' zijn heel behulpzaam, zo vergeet je niets

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR