Pluspunten

Alles heel vlot. Adequate chatfunctie en hulp

Iets minder strenge toon tegen mensen die op het laatst nog iets willen wijzigen.

Pluspunten

Snelle en adequate actie en snelle communicatie.

Zorgen voor goede communicatie over de kosten van de diverse handelingen. Zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan.

Pluspunten

snelheid, duidelijkheid en vriendelijke service

Pluspunten

Duidelijke informatie Digitaal gemak Billijke prijsstelling Snelheid en vriendelijkheid van service en advies Proactiviteit en professionaliteit van opzet en medewerkers Kortom: ik beoordeel jullie met een dikke tien.

Ik zou het echt niet weten.

Pluspunten

Snel, vriendelijk en vakkundig

Pluspunten

Behulpzame en klantvriendelijke houding, Goed advies en snelle reactie

Duidelijk aangeven dat 3 dagen niet gaat lukken bij een nieuwe oprichting met meerdere aandeelhouders. Klanten betalen dan teveel en was bij aanvraag al duidelijk dat dit niet zou gaan lukken.

Pluspunten

Extreem goede service, lage prijs

Pluspunten

Snel geregeld

Pluspunten

Snelle afwikkeling én beantwoording van alle vragen. Voor een volgende op te starten BV schakelen wij ze weer in!

Pluspunten

Snelle service en goede begeleiding

Pluspunten

Bij eerste contact goed en uitgebreid geinformeerd. De oprichting (BV) liep vlottjes, netjes via de mail op de hoogte gehouden.

Ik ben zelf woonachtig in Den Haag, Ik moest tijdens de oprichting naar een notaris in Rotterdam. Ik vraag mij af of dit niet wat efficiënter kan worden geregeld.

Pluspunten

Zeer service gericht, snel en efficiënt, adequaat

- mbt tijdsduur van verwerking bij de aangesloten notarissen, misschien meer slag om de arm houden wb daadwerkelijke oprichting van een bv; dit naar de klant toe iets duidelijker overbrengen, - de website mbt de module het oprichten van BV's (m.n. Holding-Werk bv constructies) misschien iets overzichtelijker laten verlopen

Pluspunten

zeer open communicatie, Pro-actieve houding, goede communicatie en zeer veel informatie.

kan er zo geen een vinden, alles was overduidelijk en goed ge-informeerd

Pluspunten

Persoonlijke service, snel, goede online diensten. Top geregeld!

hoewel ik het kon waarderen, werden de chatgesprekken soms heel gauw wat informeel. Zolang goed ingeschat wordt wanneer dit wel en niet kan is dat prima uiteraard! Maar watch out dat er anderen op de chat komen die dat minder zullen inzien! Haha

Pluspunten

Zeer snelle, maar tegelijkertijd ook precieze behandeling van de klant en zijn/haar aanvraag.

Pluspunten

Goede persoonlijke service!

Pluspunten

Super snelle service! Binnen drie dagen klaar zoals aangegeven!

Pluspunten

Snelle service Verfrissende, moderne aanpak Uitstekende after-service door Justus

Kleine bug in het aanvraagsysteem: bij verkeerd invullen van 1 item (datum), werd alles zo te zien ingesteld op standaard (natuurlijk persoon als oprichter i.p.v. Holding).

Pluspunten

Geweldig en professionele dienstverlening en snel te werk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en concurrerende prijzen. Mooi dat ook de legalisatie (ingeval van een oprichting) in het tarief zit als je dit regelt bij een aangesloten notaris. Een duidelijk overzicht van de procedure.

Pluspunten

snel en eenvoudig maar support staat altijd klaar indien er vragen zijn

Pluspunten

Zeer snelle en effectieve hulp. Een handige website met chat-functie, die zelfs in weekenden bezet is in het kader van het nieuwe werken. Ik ben onder de indruk. Door de veelzijdigheid van de betrokken experts in het bedrijf kan er bij vraagstukken en de oplossingen daarvan snel geschakeld worden. Top!

Pluspunten

- Enorme snelheid - Gebruikersgemak - Het hele traject van a tot z verzorgd

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR