Goed en heldere uitleg van Marije een echte topper

Ik overweeg om verder in zee te gaan met Firm 24

Snel en duidelijk

Goed, denkt mee

Quick service

Give Laila a permanent contract. Chocolates and flowers, upon how well she handled my question and stayed professional.

Compleet geinformeerd, geen vragen meer.

Joey heeft de meest voor de hand liggende scenario’s en klantvragen in zijn kennismakingsgesprek verweven waardoor zaken direct duidelijk zijn. Mooi klantervaring dus.

Een top hulp medewerker

Ik ben zeer tevreden met de gesprek en hulp van Laila

Super tevreden met de hulp

Marije van de klantenservice denkt goed mee en spreekt zoals behoren met de klanten. Al met al een topper.

Slagvaardig en helder

Ik stel een vraag en ik krijg inhoudelijk antwoord en zelfs meer dan dat. Marije denkt mee met de klant. Dit maak je via de chat, niet vaak mee. Ofwel perfect. Dankjewel Marije. Groeten Remko Ebbeling

Geholpen met mijn vragen.

Vlot en goed geholpen!

Vlot en goed geholpen!

Super behulpzaam

Fijn gesprek met goed advies

Goed op weg geholpen!

Vandaag in de chat met Maxime gesproken en ze heeft me heel goed op weg geholpen bij het opstarten van een stichting. De vragen die ik heb gesteld werden snel duidelijk beantwoord. Nogmaals dank.

Kundig en vlot geholpen

Op een fijne manier geholpen door dhr. Joey Civkoski.

ik ben goed geholpen

heldere uitleg en direct follow up middels een mail.

Netjes, duidelijk en snel afgehandeld

Netjes, duidelijk en snel afgehandeld

Snel, klantvriendelijk en met kennis van zaken

Had een eerste info nodig en dat heeft zij snel en goed gedaan.

Duidelijke uitleg

Toch weer wat wijzer geworden.

Zelf al best veel onderzoek gedaan, maar zo zie je maar weer dat er altijd punten zijn waar je niet aan denkt. Het was al een piek gesprek en nu ook nog nuttig.

Snel en helder advies kunnen krijgen

Via de website van FIRM24 kon ik direct een adviesgesprek van 15 min inplannen. Met een korte uitleg van mijn plannen wist FIRM24 mij helder uit te leggen wat mijn opties zijn [incl een kostenplaatje per optie]. Direct na het gesprek ontving ik het voorstel per mail. Simpel en helder!

Duidelijk en to the point. Alle vragen beantwoord binnen 5 min.

helder, helpful en vriendelijk!

Goede uitleg!

incredible!

I had to setup a personal holding + operative BV. Process was pretty easy but Jim gave a huge help with my questions and reviewed all my process. Great experience!

Fijn, open en helder gesprek

Een goed en informatief gesprek met Romeo Hij kon mijn vragen en zienswijze goed beantwoorden en heeft mijn besluit om een BV te starten verder geholpen!

Goeie service

Enkele vragen in het weekend Uitstekend geholpen door de online helpdesk Marije

Verhelderend en professioneel

Verhelderend Professioneel Vertrouwen

Duidelijk!

Duidelijk en snel geholpen.

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR