Topadvies

Simpel en snel duidelijkheid gekregen over het omzetten van eenmanszaak naar bv versus oprichten van een bv.

Goed geholpen

Heel helder en duidelijk!

Duidelijk, eerlijk en een heel helder antwoord op mijn vragen. Dankjewel hiervoor.

voor de eerste contact prima

oke

Goede

Het ervaring en toelichting in het Engels was heel goede en duidelijk.

Erg goed en rustig geholpen!

Erg goed en rustig geholpen!

Duidelijke adviezen!

Vriendelijke en behulpzaam. Antwoord op al mijn vragen. En goed advies om snel te handelen.

erg prettig

Fijn dat jullie op korte termijn persoonlijk te woord kunnen staan met advies. ik zal jullie zeker aanraden bij anderen.

perfect uitgelegd

de goede vragen gesteld en heeft mij ogen geopend aan de bestaande mogelijkheden, vooral waar is het begin punt van mijn plannen, en met wie moet ik als eerste advies aanvragen.

Werd snel geholpen en ik had er ook wat aan.

Snel en prettig geholpen

Super makkelijk zelf een gesprek inplannen. Daarna volgde stipt op tijd een fijn gesprek waarin ik antwoorden heb gekregen op mijn vragen omtrent het oprichten van een holding. Ik ben er nu zeker van dat dit voor mij de juiste rechtsvorm is.

Mijn ervaring was erg prettig met Bente

Ik omschrijf mijn ervaring als duidelijk en behulpzaam

Goede en snelle service

Hele vriendelijke en goede service/advies.

Professionele organisatie

Ik heb eigenlijk altijd goed contact met alle medewerkers van Firm24. Zojuist weer super goed geholpen door Laila en Niels. Ik heb zowel mijn BV als een Stichting opgericht bij hen. Ze zijn altijd snel, kwalitatief goed en vriendelijk.

top

Snel duidelijk helemaal top

Goed geholpen

Duidelijk en snel antwoord op mijn vraag

Snel en duidelijk advies

Je ontvangt binnen enkele seconden al een hele snelle reactie. Bedankt!

Vriendelijk, snel en goed geholpen

Eenvoudig afspraak ingepland en ben netjes op dit tijdstip gebeld. Aantal korte vragen besproken en gaf mij een zeer goed gevoel.

duidelijk

duidelijk, vakkennis, efficiënt, no waste of time

zeer goede ervaring met Firm 24

Laila reageert snel en adequaat, zowel op de chat als telefonisch. Ik ben daardoor erg tevreden met FIRM24!

geweldig!

Goede informatie en support in de oprichting van ons bedrijf. Ik zal Joey en Firm24 zeker aanbevelen aan iedereen die ik ken! Vriendelijke groet, Sandra

Fijn, snel en accuraat

Joey belde keurig op tijd, wist op al mijn vragen een goed antwoord en kon mij het gevoel geven dat het om mij gaat en dat ik geen nummer ben. dank voor de fijne en snelle service!

Goed geholpen door Laila

Had een conceptakte nodig ter beoordeling voor een accountant. Dat werd snel opgezocht en via de chat gestuurd.

Heel plezierig contact

Ik ben precies op tijd teruggebeld en kreeg de informatie die ik nodig heb om samen met mijn groep besluiten te gaan nemen.

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR