het was een goed en duidelijk gesprek ik ga hier zeker gebruik van maken
Beste Sebastiaan, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Very helpful, kind, factual, clear explanation. I got all my answers right away.
Dear Natalia, Thank you for your review. It’s great to hear that we were able to help you in an efficient way. We appreciate that you choose Firm24! We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
Amina, geeft duidelijk en helder antwoord. Aanwinst voor je bedrijf.
Beste Joost, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Kort telefonisch overleg gehad waarbij Joey al mijn vragen kon beantwoorden. Daarna de aanvraag voortgezet. Alles verliep erg voorspoedig. Veel dank.
Beste Joost, Dank je wel voor je feedback en dat je Joey en onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snelle duidelijke bevestiging van hetgeen ik zelf reeds dacht. Vriendelijk te woord gestaan en aanbod voor telefonische hulp bij het online oprichten.
Beste Rienk, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Heel goed geholpen en gedegen advies mogen ontvangen.
Beste Natascha, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Daar ik nu werkzaam ben op zzp basis in een eenmanszaak wilde ik graag advies en antwoord op o.a. de vraag wat zijn de voordelen voor mij wanneer ik een bv ga starten al dan niet in een holdingvennootschap.
Beste Rob, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een efficiënte manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! We bespeuren nog wel wat ruimte voor verbetering, dat vernemen we graag van je. Wij wensen je veel succes met je nieuwe onderneming. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Onze support medewerkers staan je graag te woord via [email protected] of 020 30 80 675. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Fijn dat er op deze wijze wordt meegedacht in de weg naar een oplossing voor mijn opzet van bedrijf. Zo'n kwartier is uitstekend!!
Beste Ron, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en je vragen hebben kunnen beantwoorden. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
In een kort gesprek snel alle informatie gekregen, zonder dat het gerushed voelt. Heel prettig
Beste Constantijn, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
In een fijn gesprek een goed advies gekregen en een antwoord op mijn vraag.
Beste Eric, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Duidelijk en snel antwoord!
Beste Cris, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
goede hulp en met meerdere collegas gesproken
Beste Xavier, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Goed en duidelijke omschrijving van de informatie
Beste Gio, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
In 10 minuten tijd heeft Joey mijn vragen m.b.t. oprichting van een BV helder beantwoord.
Beste Peter, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat Joey je op een efficiënte manier heeft kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Wij wensen je veel succes met je nieuwe onderneming. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Binnen een halfuur ben ik vrijblijvend goed geadviseerd en kon ik verder.
Beste Max, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en je vragen hebben kunnen beantwoorden. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Joey heeft uitstekend mijn vragen beantwoord. Ook goed het proces uitgelegd en wat de verschillende opties zijn.
Beste Ronald, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Joey je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bij het oprichten van mijn nieuwe bedrijf had ik veel vragen en zaken die ik nog moest uitzoeken. Tijdens de aanvraag ben ik gebeld en na een kort gesprek zijn veel zaken duidelijk uitgelegd. Mooi concept en kundige mensen.
Beste Dhr. H. Man, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Joey is een prettige persoon die snel de materie begrijpt
Beste Jeroen, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst en Joey weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Goed beantwoorden goed geholpen
Beste Martijn, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
snelle reactie en behulpzaam
Beste Koen, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Omdat het oprichten van een bv niet iets is wat wij regelmatig doen is het zeer prettig dat het team van Firm24 de tijd neemt om alle processtappen met je door te nemen en te adviseren over de verschillende rechtsvormen. Ik beveel ze van harte aan!
Beste Bart, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een zeer hulpvaardige manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Wij wensen je veel succes met je nieuwe onderneming. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bente heeft mij heel goed geholpen. En dat ook nog om 10 over 7 's avonds. Vriendelijk en ook nog eens precies de hulp die ik nodig had.
Beste Jan, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat Bente je snel heeft kunnen helpen en je vragen heeft kunnen beantwoorden. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bente heeft mij vlug en professioneel geholpen
Beste Jorden, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Bente je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
De meid was zeer behulpzaam en geduldig. Ronduit perfect.
Beste Sasha, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Professional service. Has knowledge about client's problem.
Dear David, Thank you for choosing Firm24! It's great to hear that we were able to help you professionally and answer your questions. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24