Some of my questions were answered but when it got to specific I was referred to tax specialist to for more specific advise.
Dear Tanner, Thank you for your review. It’s great to hear that we were able to help you in an efficient way. We appreciate that you choose Firm24! We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
Ik als leek vond het heel fijn dat er niet direct van uit gegaan werd dat ik alles begreep en het was prima om dingen nogmaals te vragen, daar was tijd en ruimte voor.
Beste Nikki, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Had geen idee waar ik moest beginnen Joey heeft in paar minuten alles duidelijk omschreven en op papier gezet. Zeer tevreden :)
Beste Hakan, Wat goed om te lezen dat Joey je heeft kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
to the point, helder en met kennis van zaken
Beste Michel, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
De procedure is duidelijk en eenvoudig en als ik vragen heb staat babette voor mij klaar om ze te beantwoorden.
Beste Gijs, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een efficiënte manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Wij wensen je veel succes met je nieuwe onderneming. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Doorziet dat een adviesgesprek het beste is.
Beste David, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en je vragen hebben kunnen beantwoorden. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Joey Civkoski moet per direct salarisverhoging krijgen. Een medewerker als Joey is onvervangbaar.
Beste Mohamad, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. We zullen je voorstel meenemen en intern bespreken! ;) Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Dit is het vierde bedrijf dat ik opricht via Firm24. De oprichting geschied snel en zorgvuldig. De medewerkers van Firm24 weten waar ze over praten en zijn makkelijk te bereiken. Ook het online systeem is dusdanig ingericht dat het eigenlijk niet fout kan gaan, mocht je twijfels hebben, dan is er altijd telefonisch of via de chat hulp.
Beste Marcel, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik heb duidelijke antwoorden op mijn vragen gekregen en daarna direct de offerte per mail. Het contact geeft me een goed gevoel en wanneer mijn vraag een vervolg krijgt, benader ik zeker weer Firm24.
Beste Rob, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snel, helder, compleet
Beste Theo, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bente legt alles helder uit
Beste Afa, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Bente je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Dhr. Civkoski (Joey), Is duidelijk een ervaringsdeskundige op het gebied van de verschillende soorten ondernemerschap en welke vorm (BV, eenmanszaak) in welke situatie het beste past. Hij kon me helder uitleggen wat de voor- nadelen van iedere vorm is, waardoor ik een gedegen en overwogen beslissing kan maken over welke bedrijfsvorm voor mijn situatie het beste past. Ondanks dat ik sceptisch ben om via een internetplatform zulke gewichtige beslissingen te nemen, als het beginnen van een bedrijf, wist dhr. Civkoski me te overtuigen gebruik te maken van hun diensten. Wanneer de verdere dienstverlening van dezelfde kwaliteit is zal ik daar graag gebruik van maken.
Beste Arjen, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Joey je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Benthe heeft mijn vraag duidelijk beantwoord en was erg beleefd. Altijd al netjes geholpen door firm24,iedereen is behulpzaam.
Beste Fabienne, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bente wist mijn vraag snel te beantwoorden en juist te beantwoorden. Dank hiervoor
Beste Anoek, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst en Bente weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik ben erg prettig en snel geholpen door Bente
Beste Willem, Wat goed om te lezen dat Bente je heeft kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Contact gehad met Bente over het oprichten van een nieuwe BV. Ze antwoordde heel snel en duidelijk, uitstekend.
Beste Arjen, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Bente je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
BV structuur met personal holdings, og holding en werkmaatschappijen is niet eenvoudig. Desondanks toch een duidelijke offerte ontvangen. Templates bijgevoegd inclusief toelichting op werkwijze.
Beste Jo, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een efficiënte manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Wij wensen je veel succes met je nieuwe onderneming. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Goed geholpen, gewoon een topvent!
Beste Khalid, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en je vragen hebben kunnen beantwoorden. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Nette antwoorden en duidelijke uitleg. Erg vriendelijk. Ik zou het zeker aanraden aan mijn contacten om jullie website te bezoeken. Vooral de chat die tot 22.00 uur bereikbaar is. En vooral vriendelijke personeel die je te woord staat.
Beste Kadir, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bij het oprichten van mijn holding bv had ik wat vragen waar Amina mij direct antwoord op kon geven zodat ik weer verder kon.
Beste S, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Goed en snel geholpen
Beste S, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Fijn dat ik zo goed geholpen word.
Beste Hans, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
We kregen een uitgebreide uitleg over een BV. Kort maar krachtig
Beste Sulirayna, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Via een belafspraak direct de antwoorden die ik zocht.
Beste Iemke, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een efficiënte manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Wij wensen je veel succes met je nieuwe onderneming. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Meedenken en praktisch advies.
Beste Ybe , Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en je vragen hebben kunnen beantwoorden. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24