Duidelijk en vriendelijk consult

Helder uitleg en later ook goed advies in de email gekregen over mijn vraag, ik vond dat heel fijn.

Snelle en duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Bente heeft mij zeer snel geholpen op een aantal vragen over jullie dienstverlening ( kosten) en de noodzaak voor het opzetten van een holding vs bv.

Strak, helder

Ik stelde twee vragen en kreeg precies de antwoorden die ik zocht.

Sparren over mijn vraag

Ik krijg een helder antwoord op mijn vraag

Gemakkelijk, Snel, Behulpzaam

De service van Firm24 is erg snel, ik werd geholpen door Bente. Die bracht mij op de hoogte van een upload die ik mistte. Ze heeft duidelijk gezegd wat voor mij de vervolgstappen zijn. Dus erg goede service!

Goed gesprek en de vraag is beantwoord

De juiste hulp die ik nodig heb om te starten

ben perfect geholpen en heb daardoor de juiste beslissingen kunnen maken. FIRM24 is een aanrader!

Snel, duidelijk en goed onderbouwd advies!

Heel fijn om met Romeo te sparren! Eerlijk en goed onderbouwd advies, om je goed op weg te helpen.

Snelle reply

Laila heeft mijn verzoek snel opgepakt dank ervoor

kort, krachtig en duidelijk

mijn vragen werden duidelijk en volledig beantwoord

Duidelijk

Aardige adviseur. Duidelijke info.

Helder en duidelijk.

Vriendelijk, professioneel, gedegen en kundig.

Romeo is vriendelijk en helder in zijn communicatie.

Gaf duidelijke informatie en dacht goed mee met mij om te kijken wat het beste is voor mijn hulpvraag.

Uiteindelijk goed en prettig

Zoals ik aangeef is het uiteindelijk goed. De chatmedewerkster is geduldig, duidelijk en vriendelijk, TOP! Er zijn wel 2 verbeterpunten, Zoals op zoveel websites popt het chatvenster direct ongevraagd op, als je op een pagina bent. Vaak ook nog eens door de tekst heen die je aan het lezen bent. Dat vind ik storend, maar ben ik wel gewend geraakt. Wat ik dan wel echt raar vind is dat als je dan een chat begint, het enige tijd duurt voor je antwoord krijgt. Dus eerst opdringen en er dan niet direct zijn, dat hoort niet. Ik ben de chat begonnen vanaf mijn dashbord, het is mij onduidelijk of de chatmedewerker daardoor weet wie ik ben. Het is handig om of het nou wel of niet is, het wel kenbaar te maken, om zo te zorgen dat je hetzelfde uitgangspunt hebt.

heel fijn

Laila en Jim hebben me heel goed geholpen, transparant, duidelijk en heel vriendelijk.

Kort, helder en duidelijk

In het telefonisch onderhoud van vanmorgen werden de te nemen stappen helder uiteen gezet.

Snel een duidelijk antwoord.

Nadat ik mijn vraag telefonisch stelde over een niet alledaagse structuur werd ik al snel terug gebeld door een specialist. De vragen die ik hadden betrekking tot internationaal ondernemen. Na 15 min telefonisch sparren over de mogelijkheden was de beste keuze voor mij duidelijk. Dankjewel!

prima bereikbaarheid

FIRM24 is een transparant bedrijf met duidelijke prijsopgave vooraf. Het bedrijf is goed bereikbaar door middel van hun livechat. Ook deze klantenservicemedewerkers helpen je graag!

Bente is so helpful

Bente is always responsive and striving to help in no time - Thanks so much Bente

prima, to the point

kort maar informatief gesprek

Snel en duidelijk

Mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord

Uitstekend informatie en communicatie

Mede door de uitstekende informatie en communicatie heb ik volle vertrouwen in firm24

Uitstekend klantgericht!!

Laila was vriendelijk en duidelijk in haar communicatie, denkt mee en geeft advies. Ik ben daarna weer door haar geholpen door een storing bij de betaling, ze is oplossingsgericht en probeerde alles te doen om mij te helpen.

Duidelijk en gezellig

Goede feedback

Een prettig gesprek en een duidelijke uitleg.

Het gesprek was duidelijk en gaf antwoord op al mijn vragen. Daarnaast extra informatie ontvangen die ik kan gebruiken voor mijn toekomstige keuzes.

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR