netje te woord gestaan

Duidelijke, informatieve meeting

Romeo heeft mij in een korte call duidelijk en goed geïnformeerd, het was een plezierig gesprek.

Super snelle service

Snelle reactie op de chat van Bente. Goed opgepakt en snel opgelost!

Heb de heer Rutger gesproken en deze persoon heeft mijn vraag duidelijk en snel beantwoord. Nogmaals dank Rutger. Vriendelijke groeten, Raj Balesar

Fijn geholpen door Michael!

Michael, heeft mij geholpen met al mijn vragen over de bv oprichting!

Snelle reacties en adequate hulp!

Ik werd binnen enkele minuten geholpen en mijn vraag werd direct beantwoord.

Via de chat was ik goed geholpen voor zover het kon.

alles snel, duidelijk, inclusief, niet te formeel maar wel heel behulpzaam en professioneel

Michael heeft mij duidelijk te woord gestaan, en uitgenodigd voor gesprek om verder mijn situatie uit te leggen. hetzelfde geldt voor Maxime, die mij doorschakelde naar Michael voor wat fiscaal advies.

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen door Maxime

Top Service

Snele reactie, duidelijke informatie!

Soepel en erg goed geholpen

Via Firm24 hebben wij onze, toch wel tamelijk ingewikkelde, BV structuur opgericht. Hierbij rezen nogal wat vragen, we wilden een aantal niet zo voor de hand liggende dingen. Daarbij zijn we steeds heel snel en goed geholpen. Twee maal via de telefoon en een aantal maal via de chat, onder andere door Chantal en Michael. Steeds kwam er snel een goed antwoord waardoor we weer door konden. Werkt super fijn! Het is erg handig dat chatten steeds in ieder scherm mogelijk is en actief wordt aangeboden.

Netjes en vakkundig

Vlotte en vakkundige hulp met De beantwoording van mijn vragen.

Duidelijk.

Helder advies.

Snel, vriendelijk, duidelijk en professioneel geholpen

De vragen via de chat werden snel beantwoord op een vriendelijke en professionele manier. De antwoorden op mijn vragen werden meteen duidelijk uitgelegd door Marije.

Vragen zijn duidelijk en snel beantwoord

Ik heb een paar vragen gesteld omdat ik mijn eenmanszaak wil inbrengen in een BV+Holding. Die zijn snel en duidelijk beantwoord. Fijn dus!

Deskundig en vriendelijk

De vragen die ik had/heb over het omzetten van een eenmanszaak naar een holdingstructuur werden door Joey prima uitgelegd. Ik ben hiermee zeker geholpen en ga nu met mijn accountant dit verder uitwerken. Hierna kom ik zeker terug om een en ander te formaliseren.

Prima ondersteuning

Duidelijk en efficiënt

Vragen naar tevredenheid beantwoord, vriendelijk te woord gestaan, fijn dat wordt aangegeven dat een vervolggesprek altijd mogelijk is.

Duidelijke telefonische uitleg

Fijn dat er meegedacht wordt en uitgenodigd wordt verder te kijken.

Super geregeld!

snelle reactie goede hulp

Het is fijn als je een vraag hebt en zo snel mogelijk het antwoord kan krijgen. Dat maak ik niet vaak mee. Jullie hebben een uitstekend support agent.

Ja

Ik was niet op het goede adres, toch ben ik netjes opt tijd gebeld en netjes te woord gestaan.

Top. Snel duidelijk allemaal

Snel alles duidelijk gemaakt

Duidelijke antwoorden en verwijzingen

Prima ter woord gestaan, efficient en zonder poespas, zoals ik het zelf graag ervaar- dus ik ben zeer tevreden

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR