Geduldig en duidelijk
Beste Benjamin, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik denk dat Floris een aanwinst is voor Firm24.
Beste Yasmina, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Floris je goed heeft kunnen helpen en wij zijn het volkomen eens dat Floris een aanwinst is voor FIRM24. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Inmiddels meerdere jaren klant van Firm24. Proces van oprichting hebben ze efficient en weldoordacht opgezet waardoor deze stap voor de (toekomstige) bedrijfseigenaar erg wordt versimpeld (kan je je met ondernemen bezighouden). Tijdens oprichting van een bepaalde structuur werden mijn vraagstukken kordaat en begrijpelijk verholpen door capabele medewerker (Alek).
Beste Guido, Bedankt dat je wederom voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat we je elke keer weer kunnen helpen en we hopen dat we jou nog voor een hele lange tijd kunnen blijven helpen. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Zeer goed!
Beste Noel, Bedankt voor je review. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snel mijn vragen beantwoord en to the point.
Beste Vlad, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
het gesprek met Bente was efficient en gericht op het snel helpen van de klant. Ik ben zeer tevreden en hou een goed gevoel aan deze chat over.
Beste Jan, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat Bente je snel heeft kunnen helpen en je hierdoor een goed gevoel aan onze chat hebt overgehouden. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
prettig
Beste Jerry, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een prettige manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Wij wensen je veel succes met je nieuwe onderneming. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Heb snel een goed antwoord gekregen met onderbouwing.
Beste Wiel, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snel, vriendelijk en duidelijk! fijne vent verstaanbaar en reageerde goed op vraagstukken!
Beste Lucas, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snel informeel, duidelijk en helder!! Top!
Beste Gerard, Dank je wel voor jouw duidelijke en heldere waardering, daar zijn we erg blij mee! :) Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Zeer goed geholpen! Alles direct duidelijk.
Beste T, We zijn blij met je review, goed om te horen dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bente was quick to respond and very friendly. Answered my questions with ease! :)
Dear Lieben, Thank you for choosing Firm24! It's great to hear that Bente was able to help you quickly and answer your questions with ease. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
Top! Vriendelijk, snel en inhoudelijk goed!
Beste Alad, Dank je wel voor je review en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ben goed geholpen door Firm24. Voornamelijk Marije was zeer behulpzaam
Beste A, Dank je wel voor je waardering, daar is Marije en zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Goed geholpen door Marije bij mijn vraag.
Beste Erik, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Marije je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snel en adequaat geantwoord op vragen, zodat de aanvraag voor mijn stichting z.s.m kan worden ingestuurd. Fijn.
Beste Ralph, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je adequaat verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Uitdtejebd geholpen door Romeo
Beste Tufan, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat Romeo je op een uitgebreide manier heeft kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Wij wensen je veel succes met je nieuwe onderneming. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
prima website en fijne chatverbinding
Beste Ton, Dank je wel voor je feedback en dat je onze website en chat-verbinding weet te waarderen. Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Na een aantal jaren van afwezigheid heb ik FIRM 24 benaderd met het oprichten van een Holding-structuur, Daarbij hulp verzocht aan Bente. Hulpvaardig, professioneel en ter zake kundig mij daarin begeleid. Top!
Beste Nick, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat Bente je snel heeft kunnen helpen en je vragen heeft kunnen beantwoorden. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Mijn vragen waren allemaal beantwoord tijdens het telefoongesprek over de oprichting van een bv. Tevens kreeg ik via de mail extra informatie opgestuurd wat er veel duidelijkheid verschaft heeft.
Beste Micha, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Hopelijk zal de extra informatie uiteindelijk goed doen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Uitermate klantvriendelijk, professioneel en behulpzaam.
Beste A, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Wederom een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Goed geholpen en vooral ook snel.
Beste Benjamin, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed en snel hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik kreeg gelijk een uitgebreid antwoord in behapbaar taalgebruik. Heel fijn!
Beste Eury, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en je vragen hebben kunnen beantwoorden. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
het was een kort maar prettige chat met FIRM 24 en mijn vragen zijn volledig beantwoord.
Beste Maurice, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een efficiënte manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Wij wensen je veel succes met je nieuwe onderneming. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bente, die me hielp met het proces om de oprichting van mijn nieuwe BV te starten, gaf me de antwoorden die ik nodig had om het proces te voltooien en ze handelde professioneel in haar interacties. [ENGLISH Original: Bente , who helped me with the process to start the incorporation of my new BV , provided me the answers I needed to complete the process and she acted professionally in her interactions.]
Beste Christopher, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Bente je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24