Gewoon goed, eenvoudig en goedkoop.
Beste Maikel, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Goede ervaring met Bente. Ze heeft ons snel en goed geholpen.
Beste Marije, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik ben snel geholpen via de chat. Kreeg snel antwoord op mijn vraag en dat is erg fijn.
Beste Michiel, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een efficiënte manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Wij wensen je veel succes met je nieuwe onderneming. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bente hielp mij zeer snel en gaf de informatie die ik nodig had voor op het opzetten van een holding structuur. Teven gaf zij aan dat zij er niet op vastgepind kon worden aangezien het over kosten ging en dat kon ik zeer waarderen.
Beste Stef, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat Bente je snel heeft kunnen helpen en je vragen eerlijk hebben kunnen beantwoorden. De website prijzen in uw betaaloverzicht zijn leidend. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Duidelijk antwoord gekregen van Floris, goed geholpen! En met tevreden gevoel het gesprek afgesloten.
Beste Eurydice, Wat goed om te lezen dat Floris je heeft kunnen helpen bij je vragen tijden jullie gesprek en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
zie boven
Beste Hendrik, Wat goed om te lezen dat wij je hebben kunnen helpen bij je vragen en dat er snel een bel afspraak gepland kon worden. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik had een korte vraag en deze werd snel en duidelijk beantwoord
Beste Michel, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Mijn vraag is beantwoord en een oplossing voorgesteld, ik ben dus tevreden
Beste Aldo, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Fijn dat we je een oplossing hebben kunnen bieden. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
ik ben goed professional en raadzaam geholpen.
Beste Kirby, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Prettig gesprek en antwoord was duidelijk, Ik weet nu waar ik aan toe ben
Beste Chris, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snel en prettig contact gehad met Jelmer. Duidelijk antwoord en behulpzaam.
Beste HJ, Wat goed om te lezen dat Jelmer je heeft kunnen helpen bij je vragen en daar duidelijkheid in kon verschaffen. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Meneer wist duidelijk aan te geven waarvan ik op de hoogte moet zijn bij de keuzes die ik moet maken.
Beste Zouhair, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent voor het maken van de juiste keuzes. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Het was een fijn en informatieve telefoon gesprek. Romeo heeft de do´s and don´t´s op rijtjes gezet wanneer ik een bv ga opzetten. Ik kreeg te horen hoe ik mij kan beveiligen tegen risicos door een holding op te zetten naast mijn bv. Dat was iets dat ik weinig van wist maar Romeo heeft voor de nodige informatie gezorgt. Ik ben van plan om contact te houden met Romeo, mocht ik mijn bv via Firm24 registreren.
Beste Tony, Wat goed om te lezen dat Romeo je heeft kunnen helpen bij je vragen, en je diverse tips heeft kunnen geven. Wij zien je aanvraag graag verschijnen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank over een holing structuur. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik had een vraag over de status van een lopend project en kreeg zeer snel een goede reactie. Daar ben ik erg blij mee
Beste Paul, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen bij je update vraag en dat je nu weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
heel snel antwoord, tijd genomen om mijn alles te vertellen. bedankt om te helpen
Beste Arnoldo, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en al je vragen hebben kunnen beantwoorden. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ondanks dat onze situatie niet geheel standaard is, erg goed en adequaat geholpen. Super service.
Beste Arnoud, Wat goed om te lezen dat wij je hebben kunnen helpen bij je vragen. Ook bij een uitzonderlijke aanvraag doen wij ons uiterste best voor je. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Jelmer was lekker duidelijk en overzichtelijk Top!!
Beste Sezer, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat Jelmer je op een overzichtelijke manier heeft kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Wij wensen je veel succes met je nieuwe onderneming. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Everything great, great guide
Dear Reza, Thank you for choosing Firm24! It's GREAT to hear that we were able to help you answering your questions. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
the agent responded immediately and very efficiently
Dear Ehsan, Thank you for your review. It’s great to hear that we were able to help you in an efficient way. We appreciate that you choose Firm24! We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
Floris was zeer behulpzaam, geduldig en had verstand van zaken. Dank voor je de hulp, ik zal nu zeker de persoonlijke holding via jullie oprichten.
Beste Robert, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat Floris je heeft kunnen helpen bij je vragen over de persoonlijke holding. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Keurig antwoord gekregen
Beste Marc, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Slim opgezette firma.
Beste Frans, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snel geholpen met het gewesten resultaat
Romeo was vriendelijk en vakkundig en heeft me snel van de juiste informatie kunnen voorzien!
Meerdere keren nu zaken gedaan en altijd naar tevredenheid!
Beste Michael, Bedankt dat je wederom voor Firm24 hebt gekozen! Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan weet je ons te vinden, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, neem een kijkje op onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24