PERFECT

SUPER SNEL KON NIET BETER

Topper

Blij met de snelle uitleg!

Goede en duidelijke hulp

De customer agent was heel erg snel en goed met de geboden hulp. Ze was erg vriendelijk en duidelijk in de acties die ze nam om mij te helpen.

Goed en snel geholpen

Goed en snel via de chat in contact gekomen met Firm24, die mij vriendelijk te woord stonden en een duidelijk antwoord hebben gegeven op mijn vraag.

Got answers on my questions immediately at 10 pm.

Got answers on my questions immediately at 10 pm. Very responsive!

Precies de info die ik nodig had

Kort en krachtig advies. Helder!

Deskundig en snel

Deskundig personeel. Online goed toegankelijk. Snel met reageren.

Fijne ervaring, goed en snel geholpen

Fijne ervaring, goed en snel geholpen

Prima! Doen wat beloofd wordt op hun site.

In eerste instantie twijfelde ik om bv's op te richten via internet in plaats van via de plaatselijke notaris. Uiteindelijk toch gedaan. Alles verloopt soepel, en snel. Ook het meekijken vanuit Firm 24 en het contact gaat soepel.

Uitstekende service, snel en efficiënt voor standaard oprichtingen

Uitstekende service, snel en efficiënt voor standaard oprichtingen. Soms niet helemaal ingericht op de adviseur die de aanvraag doet (die moet dan vragen beantwoorden als 'bent u tijdens de oprichting geadviseerd door een adviseur?', maar dat ben ik dan zelf.. Of aanbiedingen doen over verzorgen van boekhouding en belastingaangiftes etc. maar dat is een beetje vreemd wanneer ik als de huidige belastingadviseur dat moet invullen etc. De niet-standaard oprichtingen heb ik wel de nodige soepelheid gemist, daar moet ik dan vaak achteraan of gebrekkige voortgang in het proces merkbaar, dat is jammer. Voor duidelijke structuren en recht-toe-recht-aan oprichtingen is het evengoed echt top geregeld, alles gaat snel en goed geautomatiseerd, heel keurig!

Fijn gesprek, goede informatie

Fijn gesprek gehad. Mijn vragen zijn beantwoord door de goede informatie. Snel handelen doordat ik na het gesprek een mail heb gekregen met de verdere informatie. En ook goed advies gekregen.

Prima en proactief geholpen door Firm24!

Handig en snel: 90% online proces en daarna koppeling aan gecontracteerde notaris in je eigen regio, die telefonisch (soms IRL) hele opzet met je doorloopt. Flink wat (engels) jargon wel, maar gelukkig hele goede ondersteuning via de chat (door Marije-support agent).

goed geholpen

Ben goed geholpen door Emma, ze heeft me per stap door de kvk wijzigen geholpen MBT het aanvullen van de aandelen, Erg bedankt en goede service ga zo door,

Prima begeleid in mijn aanmeldproces, en goed meegedacht wat voor mij relevant is.

fantastisch

Duidelijk en respectvol

Accuraat en snel geholpen door Bente

Bente heeft mij tot nu toe goed geholpen. Ze gaat voor mij achter de notaris aan, die nog de controle op de oprichting van mijn BV moet uitvoeren.

Marije heeft mij snel en goed geholpen via de chat

Ik heb een vraag gesteld via de chat over de status van de werkmaatschappij, omdat ik de stukken van de holding al wel binnen had. Marije heeft mij direct, klantvriendelijk en goed geholpen. Heel fijn!

Bente was great!

perfect and helpful!!!

Goede informatie

Goede informatie

Bente is amazing

Goed geholpen snel en heel simpel.

simpel, concreet, helder....dan stappen plan

In de hectiek van het huidig ondernemen ook nog een goede organisatie structuur inrichten, met een buitenlandse partner, is een uitdaging, die ik graag uitbesteed. In het verleden zelf getracht alle partijen gelijktijdig langs de notaris te krijgen. Dat werd gewoon een rampen plan. Om dat te besparen heb ik maar professionele hulp ingeschakeld. Ik hoop dit in FIRM24 gevonden te hebben. Tot nu toe zijn we op de juiste weg. Nog even volhouden.

Volledig boven verwachting

Als ik ga chatten, hou ik altijd maar mijn vingers gekruist dat het allemaal goed komt. Maar in het geval van Alek en Marije werd ik perfect geholpen, een vlotte en vrolijke begroeting en direct goede antwoorden op mijn vragen.

Soepel en makkelijk

De communicatie is snel, duidelijk en efficiënt. De contacten zijn laagdrempelig, geduldig en plezierig. Het platform is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De partners zijn snel en betrouwbaar. Floris van de servicedesk werkt superefficiënt en als ik ergens een fan van ben...

gewoon heel goed

adequaat antwoord op de vragen

Productive Call with Marije

Marije called me back after I request for help. She was so pleasant to talk with, and she helped me with the follow-up of incorpration so much that my day just got a lot lighter! Please help me to pass on my appreciation to Marije!

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR