Excellent

Realy good

heel duidelijk en behulpzaam

heel duidelijk en behulpzaam

Joey levert champions league niveau support

Momenteel midden in de oprichtingsfase van mijn BVs en tot op heden niks te klagen mbt de service van Firm24! Sterker nog Joey is mijn contactpersoon bij wie geen mailtje wordt overgeslagen. Reactietijd op mijn mails beperkt zich tot enkele minuten. Werkelijk fantastisch!

Perfecte Service

Snelle, correcte en kundige service.

beste werkneemster en zee sociaal geduldig

kan niet wachten op het volgende gesprek.

Enthousiast/behulpzaam/meedenkend

Excellent

Mijn ervaring met Bente is positief, want zij geeft het juiste antwoordt op de vragen die ik gesteld heb. Bovendien geeft zij ook het juiste advies. Vind het knap dat zij zo alert reageert. Aan haar heb ik een goede. Met vriendelijke groet, Alwin Cheung. Che Taxi Services BV.

erg goed geholpen en advies gegeven

Ik had wat vragen, Floris stelde voor mij even te bellen. We hebben een fijn gesprek gehad en hij gaf mij goed advies. Ik vind dat jullie het goed doen.

Snel, vriendelijk, efficiënt, duidelijke informatie

Bedankt.

Positief

Contact via chat gaat snel en duidelijk Vorige week wel verkeerd geadviseerd over aandelenoverdracht, maar via chat door Floris snel geholpen.

super snel naar de juiste site

Had meteen het antwoord waar ik naar op zoek was

Meedenken vanuit het geheel

Fijn dat Floris ons vraagstuk in perspectief heeft geplaatst. Daarbij een paar handige tips heeft gegeven om in ogenschouw te nemen bij de oprichting van onze BV.

Snel en duidelijk!

Snel en duidelijk!

Fijn om te kunnen sparren

Ik had verschillende vragen. Ook fiscaal gerelateerd. Ik ben heel fijn geholpen eerst op de chat daarna telefonisch. En bij de zaken waar niet met zekerheid op geantwoord kon worden heb ik een doorverwijzing gekregen naar een fiscalist.

Goede service met een luisterend oor

Ik heb nog helemaal geen verstand van het omzetten van mijn eenmanszaak en door het gesprek heeft hij mij goed geholpen

To the point en behulpzaam

Duidelijk en snel op weg geholpen

Vriendelijk via de chat te woord gestaan door Romeo. Nam de tijd om de juiste informatie voor mij op te zoeken en vervolgstap aan te geven. Hier kan ik mee verder.

Redelijke ervaring, maar had behulpzamer kunnen zijn

Supergoed!

Ik ben tewoord gestaan door Romeo, een echte vakman in z'n werk! Romeo heeft mij geweldig op weg geholpen en heb snel en makkelijk ons bv kunnen oprichten. Kortom, ik zou 't zeker adviseren!

Prettige chat en begripvol

Jelmer gave quick and efficient advise

Jelmer gave quick and efficient advise

Duidelijk verhaal.

Wel een korte gesprek geweest, maar wel duidelijk en hulpzaam.

Fijn gesprek veel informatie

Na een korte chat ben ik snel gebeld. Duidelijke informatie over de mogelijkheden, en wat er wel/niet bij een bepaalde service zit (opzetten BV). Maar er werd gelegenheid gegeven om zelf even na te denken of iets uit te zoeken.

The operator was professional and patient.

I received a call from Joey with instruction on how to move forward towards completion of current stage of the process.

Top telefonisch gesprek

We hebben via online advies gesprek aangevraagd en de medewerker belde ons netjes optij. En de medewerker was geduldig en gaf duidelijke uitleg over bv en bv holding. Hij gaf aan dat hij de offerte gelijk naar ons toe stuurd en dat had ook gedaan. Dhr kwam afspraken na.

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR