Ik werd goed geholpen door Support medewerker Bente. Ze gaf me duidelijk advies en reageerde snel. Erg te vreden met de service.
Beste Alex, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst dankzij Bente weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Mijn ervaring met Support Agent Bente was goed. Mijn probleem was snel opgelost en dat find ik zo fijn. Het duurde niet te lang, ze was duidelijk/begrijpbaar en snel opgelost. Dankjewel
Beste Howard, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Bente je goed heeft kunnen helpen bij je vragen en dat het snel was verholpen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bente was indeed quick to respond and knowledgable.
Dear Julie, Thank you for your review, good to hear that Bente was able to help you with your questions. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, feel free to contact us, we are also available via our Live Chat 7 days a week. Yours sincerely, Support Team Firm24
BV oprichten? Makkelijk en snel? Ga naar firm24.nl Slogan mag gebruikt worden.
ik ben net geholpen door Bente ze was geduldig met mijn vragen voor mijn gevoel werd ik goed geholpen.
Beste Jimmy, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Bente je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Prima en snel geholpen door Joey. Makkelijk in de taal, goed gesprek gehad en dacht ook direct mee over volgende stappen.
Beste Patrick, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Joey je goed heeft kunnen helpen bij je vragen tijdens je BV check gesprek. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik heb gesproken met Maxime en het is een heel vriendelijk persoon die heldere en duidelijke informatie geeft. Top!
Beste Patty, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Maxime je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Korte chat met Bente gehad voor een praktisch vraagje. Heel snel opgelost en verholpen. Super!
Beste Coert, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
vlot en duidelijk, en direct een mail ontvangen met nadere uitleg.
Beste J.L, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent middels een aanvullende mail. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bente adviseerde me met enkele vraagjes die ik had over een BV opstarten, wat het mij heel duidelijk maakte.
Beste Koen, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik was op zoek naar informatie over het oprichten van een BV. Bente heeft mij hierbij snel en deskundig geholpen. Ik kom zeker bij jullie terug.
Beste Jaap, Wat goed om te lezen dat Bente je heeft kunnen helpen bij je vragen en dat je weet wat je van ons mag verwachten. We zien de aanvraag graag binnenkomen en wensen je heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Zie onderwerp :)
Beste Dennis, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bente heeft mij super goed geholpen en ze heeft al mijn vragen voor mij kunnen beantwoorden! Topper!! Bedankt voor je hulp!
Beste Kaoutar, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat Bente je snel heeft kunnen helpen en je vragen kon beantwoorden. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Rond 19.00 nog snel een vraag via de chat op de website gesteld, en Bente reageerde gelijk. Hoefde bijna niets uit te leggen, ze begreep het direct en kwam ook met een oplossing. N.a.v. van haar hulp ook gelijk een orienterend gesprek ingepland.
Beste Madelon, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Bente je verder heeft kunnen helpen en dat je een BV check gesprek hebt kunnen inplannen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bedankt voor de goeie begeleiding
Beste Chris, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik heb via chat de juiste benodigde informatie gekregen. Jasper-Ewout is zeker deskunding in het adviseren.
Beste Cengiz, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we Jasper-Ewout je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snelle proactieve houding
Beste Armand, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Contact gehad met Bente. Ze was duidelijk en stuurde diverse links met meer informatie. Ze was eerlijk over wat ze niet wist, i.c. een testament op laten stellen om aansprakelijkheid zakelijk te verminderen t.o.v. gezinsleden.
Beste Claudia, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Bente je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent betreft de aansprakelijkheid. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Zeer helder en zonder poespas. Tjoptjop door met ondernemen.
Beste Jacco, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen zonder poespas. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
heel goed kort en duidelijk
Beste Carlos, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ben direct goed geholpen na het stellen van mijn vragen
Beste Jos, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Had a few questions regarding the services and the costs included. Had the honor to speak with Bente who answered the questions I had which i'm satisfied with.
Dear Fredrik, Thank you for choosing Firm24! It's great to hear that Bente able to help you quickly and answer your questions. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Yours sincerely, Support Team Firm24
Fijn gesprek waarbij ik op al mijn vragen antwoorden kreeg die ik zocht. Ze hebben me goed voorgelicht en weten waar ze het over hebben
Beste JE, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Een fijn open en makkelijk gesprek. duidelijk kennis van zaken, luistert goed naar mijn wensen en problemen en anticipeert daar prima op met goede tips en mogelijkheden. Biedt voldoende vertrouwen voor een samenwerking!
Beste Ante, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat we je hebben kunnen helpen en je vragen hebben kunnen beantwoorden. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Goeie service en duidelijke antwoord! bedankt Gijs.
Beste M, Wat goed om te lezen dat Gijs je heeft kunnen helpen bij je vragen en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24