Ben door Michael Nieveld van FIRM24 geholpen met mij UBO aanvraag en ben zeer blij met zijn hulp. Vriendelijk, geduldig en service gericht. Binnen 15 minuten is de aanvraag voltooid. Wat een geweldig bedrijf en wat werken bij FIRM24 leuke, enthousiaste medewerkers. Houden zo!
Beste S Bikkers, Wat goed om te lezen dat Michael je heeft kunnen helpen bij je aanvraag over de UBO registratie en dat je weet wat je van ons mag verwachten, dat doen we met veel enthousiasme. Wij wensen je heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Beste S Bikkers, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst (wederom) weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Kort gesprek om mijn probleem te duiden en goed geholpen!
Mooie site, goede prijzen, duidelijke uitleg van Gijs gekregen.
Beste Hans, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen dankzij de inzet van Gijs. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Een prettig gesprek en meteen werd duidelijk wat er gedaan moest worden om een aandelenoverdracht succesvol te laten verlopen.
Beste Mart, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen over een aandelenoverdracht. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Demi heeft mij goed geholpen, reageerde snel en gaf de juiste instructies om snel verder te komen in het proces. Dankje!
Beste Sid, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Demi je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Demi heeft ons zeer helder en professioneel geholpen door het proces van het oprichten van 2 holdings en 1 werk BV.
Beste Mittchel, Wat goed om te lezen dat Demi je heeft kunnen helpen bij je aanvraag van de structuur wij wensen je heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Heel goed advies gegeven
Beste Moen, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Mijn contact met Michael verliep vlot en duidelijk. Gewenste wijzigingen zijn doorgevoerd op een prettige manier!
Beste Stefan, Wat goed om te lezen dat Michael je heeft kunnen helpen bij je wijzigingen en dat het direct is opgelost. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Prettige ervaring. Joey heeft me ervan verzekerd dat mijn plan van aanpak de juiste is en dat het kan worden gestart binnen de gevraagde termijn. Fijne gespreks- en sparringspartner.
Beste Bob, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Joey je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Had na het doornemen van de site nog wat vragen. Bente heeft mij terug gebeld en alles goed en duidelijk uitgelegd. Heel duidelijk en overzichtelijk allemaal.
Beste Maaike, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Bente je goed heeft kunnen helpen bij je vragen middels een duidelijke uitleg. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bente heeft mij heel goed geadviseerd. Zij toonde geduld, stuurde de juiste links naar mij. Ik heb mij geen enkel moment opgefokt gevoeld, zoals het tegenwoordig gaat bij sommige bedrijven. Ik ben nu helemaal goed geïnformeerd. Bente, ik ken haar niet, maar zij verdient per direct opslag :-). Of een teambuilding reis van de baas, geboekt bij Martijn Eco Travel.
Beste Shary, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Bente je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wat een leuk idee dat zal ze erg leuk vinden. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Michael is really excellent to deal with and goes above and beyond. I'm a loyal Firm24 customer because of people like him. Thank you for all your help and advice!
Dear Daniel, Thank you for your review, good to hear that Michael was able to help you with your questions and is going the extra mile for you. Thank you for your loyalty! We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, feel free to contact us, we are also available via our Live Chat 7 days a week. Yours sincerely, Support Team Firm24
This is my first experience dealing with Firm24. Their advisors, especially Michael are very courteous, professional and quick to respond to queries.
Dear Shahzad, Thank you for your feedback and for appreciating our online service. And that the offline part also went well, due to the help of Michael, we wish you good luck. If there is anything else we can do for you, you can always contact us. Sincerely, Support Team Firm24
Duidelijk verhaal en goed referentie materiaal.
Beste Harold, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Wij zijn blij met het directe contact en adequate oplossingen.
Beste Marco, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Door Michael geholpen met een vraag inzake premies werknemersverzekeringen. Fijn contact en snelle respons.
Beste Henri, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Michael je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
In een kwartiertje werd mij gelijk heel veel duidelijk. Transparante informatie, niet moeilijker gemaakt dan nodig. Heel fijn. Hier ga ik mijn zaak oprichten!
Beste Nicoline, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Een succesvolle speeddate ;) We maken het niet moeilijker dan het is. Goed om te lezen dat het ook zo is overgekomen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Deskundig en communicatief vaardig.
Beste De Klant, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Joey je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bente heeft mij in een kort advies gesprek snel verder geholpen. Bedankt!
Beste Marco, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen middels het BV check gesprek en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Direct heldere opvolging per mail met goede info
Beste Rene, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Onlangs twee BVs opgericht, ging zeer eenvoudig en online. Daarna nog wat praktische vragen een daarbij goed en snel geholpen en geadviseerd door Gijs. Prima geregeld!
Beste Ernst-Jan, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Fijn dat Gijs heeft kunnen helpen bij je vragen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik heb heel snel een duidelijk en concreet antwoord op mijn vraag gekregen
Beste Joop, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Kort maar krachtig en duidelijk geholpen
Beste Marco, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Joey called me and was helpful in clarifying the questions I had regarding incorporating a BV from abroad.
Dear Gabriel, Thank you for your review, good to hear that Joey was able to help you with your questions about starting a BV from abroad. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, feel free to contact us, we are also available via our Live Chat 7 days a week. Yours sincerely, Support Team Firm24