niet geschikt als je niet woont in europa
Mijn eerste gesprek met de adviseur van Firm24 was prettig. Ik heb hem uitgebreid verteld wat mijn plannen zijn, en dat ik niet in Europa woon. Dit was allemaal geen probleem.
Daarna de kosten voor het gesprek met de notaris betaald, €119.79.
Om eerlijk te zijn vond ik het gesprek met de notaris naar. 10 Minuten, ze was niet voorbereid (had zelfs mijn intake met inclusief mijn notities niet gelezen), en ik had het gevoel dat ik klant nummer 20 was die dag en dat ze eigenlijk naar huis wilde. Ze gaf me ook geen gelegenheid om mijn plannen uit te leggen, maar gaf wel aan dat ze nog een paar extra stukken nodig had, waarbij ik aangaf dat dat geen probleem was.
De volgende dag kreeg ik een mailtje dat ze, gezien mijn situatie dat ik buiten Europa woon, mij niet kunnen helpen.
Maar, dat was al in zijn geheel bekend vooraf...
Daarna kreeg ik een paar vreemde mailtjes van firm24 via hun systeem, zonder dat ik hierover zelf een berichtje had gestuurd, eerst;
Hi,
Omdat uw aanvraag is beoordeeld en besproken binnen onze intakeprocedure, wordt het door u betaalde voorschotbedrag aangemerkt als vergoeding voor de reeds verrichte werkzaamheden. Dit bedrag wordt daarom niet gerestitueerd. Met vriendelijke groet,
en 1 minuut later;
De dienstverlener heeft de aanvraag afgewezen. Helaas is het niet mogelijk om deze opdracht door een andere dienstverlener van Firm24 platform te laten uitvoeren. De betaling wordt gerestitueerd binnen enkele werkdagen.
Geen idee dus of ik de betaling terugkrijg...
Verder vindt ik hun reviewsysteem vreemd, want ze vragen al na het eerste gesprek om het gesprek te beoordelen zodat "Dan zien mijn collega's en leidinggevenden ook dat ik u op de juiste manier heb geholpen :)"
De reviews over Firm24 zijn dus sterk vertekend, want deze zijn niet voor hun diensten maar voor hun eerste kennismakingsgesprek.
Ik hoop in ieder geval dat ze mijn betaling wel terugstorten!