Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag gekregen van Floris
Beste Janine, Dank je wel voor het delen van je ervaring en fijn dat je goed bent geholpen door Floris met een snel en duidelijk antwoord. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Goed, snel en duidelijk
Beste Rosa, Dank je wel voor je review, wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik had een vraag over het verdelen van aandelen in mijn B.V. Floris heeft mij snel en professioneel geholpen. Top service.
Beste Cees, Dank je wel voor het delen van je ervaring en fijn dat je goed bent geholpen door Floris. We hopen dat je nu voldoende bent voorbereid, wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
mijn ervaring met Floris is super goed. duidelijke antwoorden en geeft deugdelijk advies.
Beste Kevin, Dank je wel voor je review en goed om te lezen dat het advies van Floris u goed heeft verder geholpen. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Yimaroh en Isabelle
Beste Jac, Dank je wel voor je feedback en fijn dat je goed bent geholpen door onze collega's Yemaro en Isabelle. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Naar aanleiding van enige vragen met betrekking tot fiscale en juridische mogelijkheden bij opstarten holding en werk bv mailcontact gehad met Floris Krijt. Vragen zijn goed, duidelijk en zeer snel (dezelfde dag binnen 2uur) beantwoord met extra advies om geen onnodige kosten te maken! Bij twijfel dus gewoon even een mail en deze meneer denkt met je mee, Top!
Beste Eric, Dank je wel voor je review en goed om te lezen dat je goed bent geholpen door Floris met de fiscale en juridische vragen voor de op te richten werkmaatschappij en holding. Wij denken graag met je mee. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Floris was geduldig en heel erg behulpzaam. Hij heeft me verder kunnen helpen in mijn process.
Beste Miquel, Dank je wel voor je feedback en fijn dat je goed bent geholpen door Floris. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Prima en snel geholpen!
Beste Lysan, Dank je wel voor je feedback en fijn dat je goed bent geholpen. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Joey Civkoski heeft mijn vragen snel en adequaat beantwoord.
Beste Martijn, Dank je wel voor je review en goed om te lezen dat je goed en snel bent geholpen door Joey. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Fijne en duidelijke antwoorden op mijn vragen
Beste Joeri, Dank je wel voor je reactie, we zijn blij te horen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Prima, to the point de belangrijke stappen gekregen die ik moest nemen voordat we eigenlijk de omzetting kunnen doen. Dus die nu aan het zetten en vervolgens kan de omzetting gerealiseerd worden. Communicatie was duidelijk, helder en to the point. Gewoon een prima zakelijk gesprek dus helemaal top
Beste Bart, Dank je wel voor je review en goed om te lezen dat u goed bent geholpen en u nu weet waar u aan toe bent voor uw omzetting. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Prima medewerker
Beste Hans, Dank je wel voor je waardering, wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Meneer was snel en duidelijk in het beantwoorden van mijn vele vragen.
Beste Jessica, Dank je wel voor je review en fijn dat je zo snel en goed bent geholpen en dat je "vele" vragen zijn beantwoord. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
snelle reactie, goed geholpen door Floris
Beste Robert, Dank je wel voor je feedback en dat je de hulp van Floris weet te waarderen. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Had een kleine wijziging nodig omdat er telefonisch met de notaris iets was gewijzigd en dit nog niet doorgevoerd was in het portal. Werd door de supportmedewerker via de chat erg snel geregeld. Super!
Beste Bart, Dank je wel voor je review en goed om te lezen dat u goed bent geholpen op onze LiveChat en dat de wijziging via deze weg snel geregeld was. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
De heer Civkoski van Firm24 heeft mij uitstekend te woord gestaan en vlot begeleid in het proces.
Beste Paul, Dank je wel voor je feedback wij helpen ondernemers graag verder in hun zoek tocht en passende begeleiding voor het doorlopen van het aanvraag proces. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
ben net door Floris geholpen soms heb je snel een antwoord nodig zonder veel poespas, en die kreeg ik gelukkig nu ook van Floris, zodat ik nu snel door kan TOP!!!!
Beste Jack, Dank je wel voor je bericht en fijn om te lezen dat Floris u heeft kunnen voorzien bij een goed en snel antwoord. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik heb support gekregen van Floris. Hij reageerde snel en beleefd. Gaf me duidelijke antwoorden en vroeg gericht indien nodig. Ben blij met zijn support!
Beste MJA van de Ven, Dank je wel voor je review en goed om lezen dat de support van Floris snel en gepast voor de juiste antwoorden heeft gezorgd. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Goede ervaring, service en afhandeling.
Beste Jessica, Dank je wel voor je feedback, het doet ons goed om te zien dat je onze dienst prettig hebt ervaren. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Prima uitleg en zeer beleefd
Beste Miranda, Dank je wel voor je reactie en goed om lezen dat we je hebben kunnen helpen. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
heel relaxed geholpen door kundige persoon. suleiman stelde de goede vragen, en kon heel snel een passend antwoord geven op mijn vraag. ik kan even niet beoordelen of het binnen de regels van jullie "battle" is toegestaan dat er bonus punten worden uitgedeeld door "klanten", indien dat niet toegestaan is, zou ik dat willen nomineren als extra-feature en daarmee bonuspunten kan verdienen. "de totaalscore van de reviewer " x 250 of een soort constructeurs-titel, in de vorm van een extra bonus punt we vonden het fantastisch om te vernemen dat er een leuke competitie is opgezet (goedgekeurd of niet) wij keuren m iig 100% goed. geweldig initiatief groetjes Dave Dolleman en Barbara van der Wekken BRAVE Creations
Ik had een specifieke vraag en die is snel en adequaat beantwoord.
Beste VdG Consultancy, Dank je wel voor je feedback en goed om lezen dat we je op een passende manier hebben kunnen helpen. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Snelle service and response van Floris
Beste Eugenius, Dank je wel voor je review en fijn dat de service van Floris goed is ontvangen. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik moest ‘s avonds een identificatie doen waarvan ik niet wist of die succesvol verliep. Chat gestart en binnen 1 minuut antwoord op mijn vraag.
Beste Hans, Dank je wel voor je review en goed om te hopen dat de chat functie een snelle uitkomst was voor het beantwoorden van je vraag. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Everything worked great, iDeal confirmation was confusing, saying that the transefr was cancelled or failed, however a help Joey C. from the chat was quick
Dear Oliver, Thank you for your feedback and good to hear that Joey was able to help you quickly and clearly with the payment via iDeal. We wish you continued success. If there is anything else we can help you with, you can always contact us. Kind regards, Team Firm24
Helicopterstraat 25-F
1059 CE Amsterdam
Let op: Firm24 en Online Flex BV (741 beoordelingen) https://www.kiyoh.com/reviews/1047049/online_flex_bv zijn sinds Juli 2020 samengevoegd. Dit is waarom je een hoger aantal reviews op de website ziet staan. Voor vragen kan je altijd bellen op 020 30 80 675 of stuur een mail naar [email protected]