Ik ben geholpen door Joey Civkoski. Hij is terzake deskundig, was geduldig en heeft direct het e.e.a. voor mij in gang gezet.
Beste Geovani, Dank je wel voor je review en goed om te hopen dat de deskundigheid van Joey je zo goed op weg heeft geholpen en dat zaken in gang gezet konden worden. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Joey is behulpzaam en geduldig! dankzij hem is aan mijn kant alles soepel verlopen.
Beste Danny, Dank je wel voor je review en goed dat met het geduld van Joey jullie samen tot een uitkomst zijn gekomen. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik had een aantal vragen omtrent het ondernemingsrecht inzake Concernverhoudingen. Ik ben door Isabelle goed en snel geholpen. Behulpzaam en snelle reactie.
Beste Anton, Dank je wel voor je review en goed om te hopen dat Isabelle je ondernemingsrecht vragen heeft kunnen beantwoorden en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Firm24 has been a pleasure to deal with and the process was quick and simple. I was kept updated all the time
Dear Chris, Thank you for your review and we are glad that you appreciate our online service. We wish you every success with your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us. Sincerely, Team Firm24
Ik ben zeer correct geholpen door Amina. Zij kon snel en duidelijk al mijn vragen beantwoorden. Ze was erg attent en deed zichtbaar moeite om mij zo goed mogelijk te helpen. Mijn dank daarvoor
Beste Hannah, Dank je wel voor je review en goed om te hopen dat Amina je zo goed heeft kunnen helpen, fijn dat de extra moeite wordt gewaardeerd. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Company advice and assistance with getting someone to call me.
Dear Daniel, Thank you for your review and we hope we were able to help you as much as possible. We wish you a lot of success. If there is anything else we can do for you, you can always contact us. Sincerely, Team Firm24
Amina heeft mij snel, simpel en to the point geholpen. Daar houden drukke ondernemers van. Ik kon direct downloaden wat ik nodig had en zo snel vooruit.
Beste Inge, Dank je wel voor je review en goed om te hopen dat Amina je snel en duidelijk heeft kunnen helpen en dat je met hulp direct kreeg wat je nodig had om verder te kunnen. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Heel vriendelijk en deskundig!
Beste Daan, Dank je wel voor je review en goed om te hopen dat je onze dienstverlening weet te waarderen, wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik heb goede gesprekken gehad met jullie medewerkers. Ik kreeg snel antwoord. De laatste (Joey Civkoski) was zelfs supersnel en heel helder. Ik ben daar dus gewoon heel tevreden over. Ik ga nu alles op een rijtje zette voor mijzelf.
Beste Alexander, Dank je wel voor je review en goed om te hopen dat Joey je snel en duidelijk heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aantoe bent. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik ben bezig met een BV en Holding op te richten voor een klant. Kreeg hulp van Joey. Ik ga er nu van uit, dat alles netjes wordt geregeld. Fijn is dat.
Beste Ria, Dank je wel voor je review en dat je de hulp van Joey waardeert, hij doet zijn best voor u om uw werkmaatschappij en holding aanvraag spoedig te kunnen oprichten samen met de notaris. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Erg vlotte service waarbij een anders complex proces vrij soepel en duidelijk verloopt. Ik had tijdens mijn aanvraagproces een probleem met het uploaden van noodzakelijke bestanden, maar werd bij het inschakelen van de servicedesk hier kundig en uitgebreid mee geholpen. Zeker aan te raden
Beste klant, Dank je wel voor je review en dat je de hulp van onze support afdeling waardeert en dat jullie samen de uitdaging uit de weg zijn gegaan en het uploaden van de documenten toch is gelukt. Wij wensen je veel succes verder. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik had wat vragen mbt voordelen management bv en all inclusive kosten. Samen met Amina ben ik erdoorheen gegaan en blijkt dat een holding + bv's in mijn geval genoeg was. Ook heb ik nu helder wat de totaalkosten zullen zijn. Tipje: maak 1 landingspagina waarin de kosten worden opgesomd per onderneming. Dat zal denk ik velen waarderen en jullie tijd schelen in de support chat :) Mocht ik gaande het proces nog meer vragen hebben kon ik altijd weer even in contact komen. Heel tevreden en zeer blij dat ik voor het initiele contact gekozen heb voor firma24.
Beste Peter, Dank je wel voor je review en dat je de hulp van Amina waardeert en dat zij je zo goed beeld heeft kunnen geven waar je aan moet denken en wat er voor jou situatie de beste oplossing is. Dank je wel voor je tip, wij zijn altijd erg blij met de klantervaring om onze dienst verder te kunnen verbeteren. Wij wensen je veel succes en helpen je graag verder bij je oprichting of je voorbereidende fase. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Firm24 helpt uitstekend en snel met alle vragen die je hebt bij het oprichten van een BV, ook als de structuur hiervan iets complexer is. Aan de chat en telefoon zijn ze erg vriendelijk, kundig en behulpzaam! De website werkt erg handig en snel. Al meerdere BV's via Firm24 aangevraagd. Kan ze ook zeker aanbevelen!
Beste Nico, Dank je wel voor je review en goed om te horen dat we je hebben kunnen bijstaan in het oprichten van je structuur en dat onze dienstverlening prettig is ervaren. Wij wensen je veel succes. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik heb meerdere BV's opgericht via het Firm24 platform. Alles wordt duidelijk uitgelegd en als er vragen zijn kun je bellen of via de live chat snel een antwoord krijgen. Binnen een paar dagen had ik online alles geregeld en ook de notaris was erg kundig en gaf mij goed advies. Ik zou in het vervolg altijd kiezen voor Firm24, geweldig bedrijf met hele fijne medewerkers!
Beste Rick, Dank je wel voor je review en dat je ons platform en expertise van ons team en de notaris zo weet te waarderen. We staan je graag bij in de toekomst mochten we nog iets voor je kunnen betekenen. Wij wensen je veel succes! Kun je nog ergens hulp bij gebruiken, dan kan je altijd contact met ons opnemen en helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Suleiman heeft stap voor stap mijn vragen beantwoord. Hij heeft duidelijk aangegeven waarom iets wel of niet geregeld moet worden. Ook de pragmatische insteek van het aandelen kapitaal is goed uitgelegd.
Beste Ingrid, Dank je wel voor je review en dat je de hulp van Suleiman waardeert en dat hij je zo goed heeft kunnen helpen en van de juiste uitleg heeft kunnen voorzien over het aandelen kapitaal. Wij wensen je veel succes. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
werd prima te woord gestaan en heel duidelijke uitleg door mai een van jullie medewerkers met vriendelijk groet eddy speekenbrink
Beste Eddy, Dank je wel voor je feedback en je de hulp van Mai weet te waarderen en dat zij je een duidelijke uitleg heeft kunnen geven, wij wensen je veel succes. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Amina heeft mij zeer goed geholpen.
Beste Kevin, Dank je wel voor je feedback en dat Amina je zo goed heeft kunnen helpen, wij wensen je veel succes. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Zeer snelle en duidelijk service kon er met al mijn vragen terrecht en werd goed geholpen door het team.
Beste Anish, Dank je wel voor je feedback en je onze online dienst weet te waarderen, wij wensen je veel succes. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Samen met een compagnon een nieuwe werkmaatschappij opgericht via Firm24. Gekozen voor Firm24 omdat wij 't hele proces online wilden doen. Dat is bijna volledig gelukt, omdat we toch nog even langs de notaris moesten om te tekenen.
Beste Paco, Dank je wel voor je feedback en je onze online dienst weet te waarderen. En dat ook het offline deel goed is verlopen, wij wensen je veel succes. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik ben geholpen met mijn vraag voor mijn verslag, zelfs met de artikelen die daarbij horen.
Beste Mih, Dank je wel voor je feedback wij proberen ook te investeren in de toekomst en ons steentje bij te dragen aan studenten, wij wensen je veel succes bij je studie. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Ik had een vraag voor opstart van een bv met met meerdere aandeelhouders. Er werd mij gelijk uitgelegd hoe ik dit moest doen en een link naar de aanmelding site. dit was zeer duidelijk en goed aangegeven. Heb ook gevraagd naar de kosten en ook hier kreeg ik gelijk netjes een antwoord op. Al met al zeer goed geholpen.
Beste Alle, Dank je wel voor je feedback en je onze online dienst weet te waarderen en dat je antwoordt hebt kunnen krijgen op al je vragen en weet waar je aan toe bent, wij wensen je veel succes. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Easy platform for Dutch resident and citizens to manage their companies.
Dear Bahruz Sadigov, Thank you for your feedback and for appreciating our online service, we wish you good luck. If there is anything else we can do for you, you can always contact us. Sincerely, Team Firm24
Zeer heldere en concrete antwoorden gekregen op mijn vragen. En dat terwijl ik (nog) niet eens een klant ben.
Beste Hajo, Dank je wel voor je feedback en je onze informatie voorziening weet te waarderen. Wij helpen je graag verder en wij wensen je veel succes en hopen je als klant te mogen verwelkomen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Erg tevreden met de supersnelle actie! Dank Joey voor zijn support!
Beste Richard, Dank je wel voor je feedback en dat onze collega Joey je goed heeft kunnen helpen bij je vragen wij wensen je veel succes. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Vraag is snel en duidelijk beantwoord. Zeer tevreden
Beste Maja Polojac, Dank je wel voor je feedback en je onze online dienst weet te waarderen, wij wensen je veel succes. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Firm24
Helicopterstraat 25-F
1059 CE Amsterdam
Let op: Firm24 en Online Flex BV (741 beoordelingen) https://www.kiyoh.com/reviews/1047049/online_flex_bv zijn sinds Juli 2020 samengevoegd. Dit is waarom je een hoger aantal reviews op de website ziet staan. Voor vragen kan je altijd bellen op 020 30 80 675 of stuur een mail naar [email protected]