Floris doet het goed.

Floris heeft een dringende vraag van me in hoog tempo beantwoordt. Slagvaardige vent.

Joey is niet alleen heel snel, hij is ook gewoon heel goed!

Joey heeft mij de afgelopen dagen van bijzonder goed geholpen met het opzetten van een BV in Nederland. Hij heeft kennis van zaken, is snel en reageert altijd ter zaken doend. Top.

Enorm goed geholpen door Joey

Joey Civkoski is een topper! Fijn en snel geholpen via de support chat.

snel en vakkundig antwoord

ik stelde een vraag welke snel en vakkundig beantwoord werd.

Snel en vakkundig mijn vraag beantwoord.

Snel en duidelijk geholpen

Snel en duidelijk geholpen via de chat. Heb nog geen BV opgezet, dus over die service kan ik niets zeggen.

Joey Civkoski

Enorm goede support medewerker, snel en duidelijk!

snel support

Online chat funktie is sterk, wordt snel op gereageerd, Top!

tekst en uitleg heel duidelijk, alle vragen beantwoord!

ik had enkele vragen mbt DGA Salarispakket regeling. Deze vragen werden prima beantwoord, helemaal goed.

Gaf antwoord op gestelde vragen.

Yemaro

Snelle reactie en goede uitleg ontvangen van Yemaro. Ik kan verder met deze info.

een snelle en professionele hulp

Ik stuurde Yemaro(de support agent) een redelijk lang bericht met relevante informatie over mijn opkomend bedrijf. al snel werd het bericht gelezen en werd ik verwelkomt met een goedemorgen. hierna volgde een bericht die al mijn vorig benoemde informatie opvatten en mij een gepast advies gaf. samen met de huidige situatie.

Superb!

Ik wilde een holding oprichten maar had nog wat vragen omtrent belastingen. Michael gaf moeiteloos antwoorden op al mijn vragen en gaf ook advies welke stappen het beste zijn om te nemen. Duidelijk en deskundig!

Geweldige ervaring met Suleiman

Ik en mijn mede student zochten informatie over het faillissement in geval van een besloten vennootschap voor een project op school. Suleiman heeft ons zeer vriendelijk, met alle geduld te woord gestaan. Waardoor vele vragen die we hadden beantwoord zijn. Suleiman als je dit leest thank you!

Zeer goed!

Ik zat met een flink probleem en ik ben ontzettend goed en geduldig geholpen. Een erg prettige ervaring.

Eigenlijk vlekkeloos en bovendien snel geholpen

Prima ervaring. Handige online omgeving waar duidelijk was wat er in welk deel van het proces van mijn verwacht werd

Service was - zoals altijd - snel en to the point

goed antwoord zonder poespaS

prima, goed antwoord waar ik wat mee kan

Snelle, duidelijke en efficiente service

Beleefd, snel, duidelijk, eerlijk

Snel en duidelijk beantwoording, niet overal kennis over, zoals financieel systeem

Bv establishment

Great service. I have all my questions answered

Behulpzaam, vriendelijk en snel

Positief

top

Yemaro was erg behulpzaam en heeft mijn probleem direct opgelost.

zeer duidelijk informatie waarmee ik konden verder gaan

Als potentiële freelancer had ik vragen over mogelijk rechtsvormen van onderneming. Via chat zijn mijn vragen snel en duidelijk beantwoord en ik kon de volgende stappen ondernemen om mijn onderneming op te richten

very fast and helpful

I got answers to my questions fast and it was helpfull

Helicopterstraat 25-F

1059 CE Amsterdam

Over FIRM24

Let op: Firm24 en Online Flex BV (741 beoordelingen) https://www.kiyoh.com/reviews/1047049/online_flex_bv zijn sinds Juli 2020 samengevoegd. Dit is waarom je een hoger aantal reviews op de website ziet staan. Voor vragen kan je altijd bellen op 020 30 80 675 of stuur een mail naar [email protected]