Pluspunten

ik kreeg vlotte antwoorden die duidelijk geformuleerd waren en die me gaven wat ik zocht.

Vragen naar bijzonderheden en daar advies op geven

Pluspunten

Professioneel advies. Heel snel. Zelfs laat op de avond wordt je geholpen.

Pluspunten

Er wordt op een duidelijke manier uitgelegd. Vooral het geduld is Top. Uiterst vriendelijk. Ben een stuk wijzer geworden.

Pluspunten

Amazing service, quick efficient, fantastic help on the chat. Easy and self explanatory in both Dutch and English!

Pluspunten

geode informatievoorziening

Pluspunten

Enorm behulpzaam, to the point en met een goed gevoel voor de werkelijke behoefte van de klant

Eigenlijk geen!

Pluspunten

Super service, goede en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Vriendelijk te woord gestaan via de livechat.

Pluspunten

Snelle adequate afhandeling

Pluspunten

Het opheffen van een B.V. duurde wat langer dan verwacht maar uiteindelijk goed gekomen.

Pluspunten

De snelheid, het resultaat, de bereikbaarheid en de prijs zijn alle uitstekend.

Pluspunten

BV opgericht via Firm24. Superfijn geholpen door Isa toen ik even vastliep. Top!

Pluspunten

snelle hulp en duidelijk waar door zo opgelost is

Pluspunten

Snelle en kundige chatservice.

Pluspunten

sneel en effectief

Pluspunten

Goed geholpen, snelle service en een gevoel dat het bedrijf echt tijd voor je maakt.

Pluspunten

Geweldige service!

Pluspunten

Firm24 combineert het wettelijke met het zakelijke en dat op een pragmatische en duidelijke manier.

Pluspunten

Firm24 blinkte meteen vanaf het begin uit in concreet advies. Ze nemen echt de tijd voor je en helpen je de juiste beslissing te maken op basis van je situatie. Gewoonweg top!

Pluspunten

Duidelijke website. Overige vragen die je hebt worden snel beantwoord via chat (weekend) of telefoon.

Pluspunten

Super vakkundig, geweldig en vriendelijk geholpen. En dan ook nog door die knappe vent Michael;) Mag best eens gezegd worden toch..

geen

Pluspunten

Snelle reactietijd, goede advisering en groot oplossend vermogen. Uiteraard is hetgeen ze vervolgens leveren ook top, maar dat beschouw ik als "hygiene-factor".

Betere review van services geleverd door de deelnemende notarissen (slechte ervaring heb ik reeds gedeeld)

Pluspunten

Goede en deskundige informatie ontvangen van Michael Nieveld. Hierdoor kan ik via AGIO-storting toch nog geld in het bedrijf krijgen voor de jaarwisseling en is uitbreiding aandelenkapitaal nu niet nodig. Ook heb ik goede informatie ontvangen om t.z.t. bij opheffen bedrijf via omzetting agio naar aandelen onnodige dividendbelasting kan vermijden. Michael is een ambassadeur voor FIRM24 TOP!

Pluspunten

snel, adequaat en concreet.

Pluspunten

Verstrekt prima informatie. Snel via online chat service

Geef op de website aan dat jullie tarieven exclusief BTW zijn. Particulieren, geinteresseerd in een SpaarBV kunnen de BTW immers niet verrekenen.

Pluspunten

kennisniveau goede bereikbaarheid (email, chat, telefoon)

nazorg/aandacht in geval van niet-standaard oprichting

Helicopterstraat 25-F

1059 CE Amsterdam

Over FIRM24

Let op: Firm24 en Online Flex BV (741 beoordelingen) https://www.kiyoh.com/reviews/1047049/online_flex_bv zijn sinds Juli 2020 samengevoegd. Dit is waarom je een hoger aantal reviews op de website ziet staan. Voor vragen kan je altijd bellen op 020 30 80 675 of stuur een mail naar [email protected]