Snel en kundig antwoord van Marije

Ik had een paar simpele vragen over de SBI codes die gebruikt zouden worden nav de omschrijving van producten en diensten in de aanvraag. Marije heeft me snel en correct de gevraagde informatie gegeven zodat ik verder kon met de aanvraag.

Goed geholpen via chat

Via de chat goed geholpen door Jesse, complimenten. ik wacht allen nog op de gevraagde stukken, maar ik vertrouw er op dat jesse dit netjes afhandeld

Duidelijk en goed advies

Ervaring en kennis van Firm24 heeft me de juiste beslissingen doen nemen. Goed advies is goud waard!

Snelle hulp via chat

Ik kreeg snel hulp via de chat. Verder is het super makkelijk om een BV op te richten.

Snel en behulpzaam

Floris heeft mij snel geholpen. Zeker klantvriendelijk

Geduldig en duidelijk

Geduldig en duidelijk

Floris stelt de juiste vragen en heeft mij voldoende ondersteund.

Ik denk dat Floris een aanwinst is voor Firm24.

Top dienstverlener voor oprichting (en eventuele ondersteuning)

Inmiddels meerdere jaren klant van Firm24. Proces van oprichting hebben ze efficient en weldoordacht opgezet waardoor deze stap voor de (toekomstige) bedrijfseigenaar erg wordt versimpeld (kan je je met ondernemen bezighouden). Tijdens oprichting van een bepaalde structuur werden mijn vraagstukken kordaat en begrijpelijk verholpen door capabele medewerker (Alek).

Snelle en duidelijke informatie

Zeer goed!

Snel en correct

Snel mijn vragen beantwoord en to the point.

Bente heeft zeer goed geholpen en zeer efficient

het gesprek met Bente was efficient en gericht op het snel helpen van de klant. Ik ben zeer tevreden en hou een goed gevoel aan deze chat over.

zeer goed

prettig

Heb snel een goed antwoord gekregen met onderbouwing.

Snel, vriendelijk en duidelijk!

Snel, vriendelijk en duidelijk! fijne vent verstaanbaar en reageerde goed op vraagstukken!

Snel en goede antwoorden op de vragen die ik had.

Snel informeel, duidelijk en helder!! Top!

Zeer goed geholpen! Alles direct duidelijk.

Friendly and quick response

Bente was quick to respond and very friendly. Answered my questions with ease! :)

Top! Vriendelijk, snel en inhoudelijk goed!

Goede ervaring gehad, zeer behulpzaam. Ik heb goed geholpen door Marije

Ben goed geholpen door Firm24. Voornamelijk Marije was zeer behulpzaam

Goed geholpen

Goed geholpen door Marije bij mijn vraag.

Cordate, goede hulp

Snel en adequaat geantwoord op vragen, zodat de aanvraag voor mijn stichting z.s.m kan worden ingestuurd. Fijn.

Uitstekend geholpen

Uitdtejebd geholpen door Romeo

snel en goede service

prima website en fijne chatverbinding

Bente heeft meer dan uitstekend geholpen!

Na een aantal jaren van afwezigheid heb ik FIRM 24 benaderd met het oprichten van een Holding-structuur, Daarbij hulp verzocht aan Bente. Hulpvaardig, professioneel en ter zake kundig mij daarin begeleid. Top!

Zeer tevreden en vriendelijk personeel

Mijn vragen waren allemaal beantwoord tijdens het telefoongesprek over de oprichting van een bv. Tevens kreeg ik via de mail extra informatie opgestuurd wat er veel duidelijkheid verschaft heeft.

Helicopterstraat 25-F

1059 CE Amsterdam

Over FIRM24

Let op: Firm24 en Online Flex BV (741 beoordelingen) https://www.kiyoh.com/reviews/1047049/online_flex_bv zijn sinds Juli 2020 samengevoegd. Dit is waarom je een hoger aantal reviews op de website ziet staan. Voor vragen kan je altijd bellen op 020 30 80 675 of stuur een mail naar [email protected]