Geleverd waar je om gevraagd hebt.

Snelle levering. Duidelijke omschrijving.

Top: Zeer snelle levering

Producten netjes verpakt en zeer snel ontvangen

Na een maand nog niks ontvangen, wel betaald.

Betaald en niets ontvangen. Product stond aangeboden als "in voorraad". Die ligt waarschijnlijk in China.

Pomp werkt heel goed Netjes geleverd

Uitstekende ervaring

Product gemakkelijk te bestellen en keurig volgens afspraak op tijd geleverd.

Alles perfect

Alles perfect

Top,

Ga zo door.

zeer correcte levering

Vandaag besteld morgen geleverd zoals beloofd.

Voor herhaling vatbaar

Snel en netjes geleverd Je krijgt wat ze beloven

Bonne gestion des plaintes mais livraison lente

Bonjour Je suis toujours en attente de mon colis donc je ne peux pas encore vous dire que je suis entièrement satisfaite mais un grand merci d’avoir répondu à mon message lorsque je vous ai demandé où en était ma livraison. Marie-Sophie

Werkt niet

Eten glijdt niet in vijver Alle soorten vis eten geprobeerd maar werkt niet

Irritant dat bestelling niet in 1x geleverd wordt

Bestel 2 stoelen en ontvang er snel 1, maar nr 2 laat op zich wachten helaas. Op de site staat dan dat hij nog in het sorteercentrum is......pppffff. Zeer irritant.

Anne

prima en snelle levering toppie

Snelle service en kwalitatief de beter producten

Een snelle service en levering van bestelde producten. Alsook duidelijke uitleg van hoe het product te gebruiken. Eenigste min puntje is dat ik bij checkout een kortingscode heb toegevoegd maar dit niet correct werkte waardoor de korting niet is toegepast..

Bestelling was snel en netjes bezorgd

Goed en netjes bezorgd. Veel keuze en producten zien er goed uit.

Correcte firma

Goede aflevering van het door ons gekozen product .

Het was weer perfect

Was weer perfect

Zoals de naam zegt Toppie

Snelle levering en snel geholpen met een vraag. Product doet wat beloofd is.

Snel

Snel geleverd!

Snelle levering. Toppy

Gewoon goed!

Degelijke materialen en stipte levering

Alles is geïnstalleerd en werkt zoals het moet. Paaszaterdag besteld en dinsdag na paasmaandag geleverd mijn verwachtingen zijn ingelost Bedankt

Gewoon goed product en vlotte afhandeling

Keurig product voor redelijke prijs . Goed geregeld de bezorging. Mvg Albert

Gewoon toppy

Snelle en complete levering.

Top bedrijf

Diverse spullen voor mijn zwembad besteld, netjes en snel geleverd, ook producten gehad die niet goed of beschadigd waren netjes en snel in retour genomen. Puntje van kritiek bij een retour ontvang je een mail met een barcode, helaas komt de code niet altijd door, Heb hier 2 keer voor moeten bellen, misschien een verbeter puntje. Verder echt geen slecht woord over dit bedrijf!

De Kempkens 2100

5465PR Veghel