altijd toppy met jullie

zoals gewoonlijk dik in orde

Keuze, beschikbaarheid, snel, prijs-kwaliteit

Waardeloos

Product zou binnen 1 tot 3 dagen geleverd worden. Nog niets ontvangen na een week, gemaild met klantenservice. Die zouden binnen 1 dag reageren, helaas nog geen reactie ontvangen. Buiten een automatisch bericht dat ze mijn melding hadden ontvangen en binnen 1 dag zouden reageren. Zeer teleurstellend. Misschien dat mijn bestelling komende week nog geleverd gaat worden, maar qua beloften betreffende de levering en reactie op mijn vraag zeer slecht.

Fijne ervaring met de klantenservice

Had een bed besteld dat geleverd zou worden via DPD maar dat kwam maar niet binnen. Uiteindelijk de klantenservice gebeld en daar werk ik zeer vriendelijk geholpen. ik had het product inmiddels elders aangeschaft maar het geld werd zonder gedoe meteen teruggestort. Ik zou bij deze winkel zo weer kopen.

Helaas bij het plaatsen van de kamado braken er stukjes van de pootjes af

Mijn kamado werd in de buitenkeuken geplaatst gisteren en toen de kamado erop gezet werd zijn 2 van de 3 pootjes gebroken. Jammer maar er kan gelukkig wel nog lucht onder de kamado komen gaan zodat de warmte wel nog weg kan. De pootjes zijn naar mijn idee niet stevig genoeg voor een bastard large. Of ik heb gewoon pech ermee gehad. Qua levering niets op aan te merken. Vandaag besteld morgen in huis. Enkel over het product ben ik niet geel tevreden en daar kunnen zij denk ik ook niet echt iets aan doen.

Toppy was Toppy

Vrijdag bestelling geplaatst, zaterdag al bericht dat het pakket verzonden is. Helemaal Toppy. Wat het alleen ontzettend jammer maakt, is dat Toppy met DPD werkt. DPD heeft een wanprestatie geleverd in deze. Ze zeggen toe binnen 1-3 werkdagen te leveren. Het werd alleen niet de uiterlijke woensdag (3 werkdagen) maar de zaterdag. Te laat dus om de voetjes vrijdag bij levering van mijn nieuwe kamado te kunnen plaatsen.

Efficient en heldere communicatie

De hele bestelling is rimpelloos verlopen. De website is overzichtelijk, bestellen eenvoudig en het artikel is de volgende dag bezorgd, ondanks dat de bestelling op zondag werd gedaan, dat had ik niet verwacht.

Snel geregeld

Mijn bestelling werd snel geleverd en via track & trace te volgen. Het enige minpunt was dat ik mijn bestelling in de originele doos van de fabrikant ontving. Iedereen kon dus zien wat ik had besteld. Op de site van Toppy zie je dozen met de naam toppy erop maar in zo’n doos werd mijn bestelling dus niet verstuurd.

Product ziet er degelijk uit

Heb best wel lang moeten wachten dat vond ik jammer

Snelle levering, top geregeld

Alles ging zeer snel, bestellen, betalen en de volgende dag bezorgen, super geregeld

Super tevreden

Mooi product top.

Toppie

Ja hoor snel en correct geleverd

Perfect verlopen!

Zeer goede klantenservice

Via Toppy heb ik AQS polycarbonaat lamellen besteld en laten plaatsen door hun installateur. Nadat de oproller van de lamellen kleiner bleek te zijn dan het zwembad zelf, hebben ze de lamellen terug komen halen en ingekort om deze daarna terug te komen installeren. Dit is allemaal heel vlot verlopen. Ik kan Toppy ten zeerste aanraden voor de aankoop van lamellen. Hun klantenservice is top. Over de kwaliteit kan ik voorlopig nog niets zeggen omdat dit te vroeg is om dit te beoordelen maar al de rest is tot nu toe perfect verlopen.

Super snel

Besteld en volgende dag reeds geleverd

prima kwaliteit!

Product ziet er goed uit en stevig, prima kwaliteit.

Toppy

Snelle verzending en duidelijke communicatie, en mooie kamado voor een betaalbare prijs

Fidèle à la commande

Facilité de commande, rapidité de livraison, juste dommage que l'on soit limité par le nombre d'objets similaire dans le panier

Vlotte communicatie

Ik wacht wel nog steeds op de terugbetaling. Mvg

Levering was kapot, heel snel nieuwe gestuurd

Lamp kwam kapot aan, ligt waarschijnlijk aan logistiek dienstverlener. Toppy heeft prima opgepakt.

Super snel

Goede ervaringen

Goede ervaring mbt snelheid-kwaliteit voor een nette prijs

Betrouwbaar en snel

Overzichtelijke site en snel geleverd. Toppy houd je goed op de hoogte wanneer e.e.a. geleverd wordt.

Redelijk snelle levering, leuke site voor je zwembad of tub artikelen.

Onderhoud set besteld voor mijn tub, prima spul te koop bij Toppy, kost wel een paar centen maar dan heb je ook wat. Van het merk Aqua Finesse.

Super snel geleverd

Besteld en volgende dag geleverd

De Kempkens 2100

5465PR Veghel