Uiterst snelle levering en prima klantenservice

Er was een probleempje bij de levering van de chloortabletten, volledig buiten de schuld van Toppy. Werd snel en prima opgelost door de klantendienst.

geen klachten over Toppy, maar de levering liet de wensen over

Van Toppy hele goede communicatie, maar jammer genoeg gebeurde de levering met PostNL, wat momenteel een ramp is. Pakketjes gingen woensdag, volgens tracking code, geleverd worden. Koerier was zogezegd onderweg. Niet dus. Op donderdag hetzelfde verhaal, 'Koerier is onderweg', maar niet naar ons. Nooit gezien of gehoord. Tot .... We op vrijdag morgen zagen via de tracking code dat we de pakketten zelf moesten afhalen in een afhaalpunt (met hele vriendelijke mensen, nota bene) een dorp verder. Ik had op hetzelfde moment een pakket besteld uit Slovenië, wat netjes (maar niet door PostNL) woensdag bij ons geleverd werd, zoals beloofd op de tracking code.

Super snel geleverd! Niet speciaal goedkoper dan anderen

Aardige keuze hoeveelheid. Helaas spammen ze met teveel emails bijna dagelijks.

Snel en op het juiste moment afgeleverd! Fijn!

Alles is naar wens verlopen

Snel geleverd en ruim verpakt, er konden er nog wel 100 van deze items bij

Prijs kwaliteit uitstekend. Snelle verzending.

Mijn eerste kennismaking! Schot in de roos.

Perfect in alles!

Super snelle bestelling en levering binnen 24uur

Top webshop

Een goede ervaring voor de eerste keer

Netjes op tijd geleverd in goede staat

Snelle levering goede prijs.

Tweedekans vijverfilterset. Ziet er goed uit. Goede prijs , snelle levering en goede communicatie. Toppy dus!

Goed advies en uitleg over zwembadpomp. kan nog niet zeggen of ze goed werkt is nog niet in gebruik

Overall: uitstekend!!

Alles top. Assortiment / prijs / levertijd / verpakking

perfect

goede info over het product mooi op de hoogte gehouden over de levering en in goede staat geleverd filter moet nog wel geplaatst worden zeer tevreden

Toppy is toppy!

Snelle en degelijke levering, compact verpackt. Heel tevreden met levering , toestel moeten we nog uittesten

Hoes voor terras verwarming

De bestelling bij Toppy.nl is razend snel geleverd. Waarvoor dank.

Nette snelle levering. Top toppy.

Nette snelle levering. Top toppy.

Snel en informatief

Het is fijn om goed geïnformeerd te worden tijdens en na de bestelling. Toppy doet dat top! Bij mijn vorige bestelling kreeg ik een kortingscode. Die zat er dit keer, jammer genoeg, niet bij.

Top !

Producten van kwaliteit en snelle service !

Duidelijk op de site te zien wat je moet doen. Moest nieuwe filter en via de website duidelijk welke ik moest hebben. Instructies gevolgd en de volgende dag al de juiste filters in huis.

gewoon toppy

voor 22:00 uur besteld en de volgende dag al in huis. snelle levering en een goed product

Goed luchtbed

Het is een prima product goede kwaliteit

Top, snel geleverd en top product

Super tevreden!

Geweldig, proficiat

Zeer vlugge service en proper verpakt .

Snel en goed geleverd

Producten via Toppy besteld Volgende dag al in huis Echt super

Utstekend

Zeer snelle levering en niet te duur

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR