Laden reviews...
1.075 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen zeigen überwiegend eine positive Erfahrung mit schneller Lieferung und zuverlässigem Service. Kunden loben klare Kommunikation und hilfreichen Support. Die Verpackung ist in der Regel gut. Insgesamt ist die Erfahrung positiv mit wenigen Ausnahmen.
Moeilijk om contact te krijgen. Krijg steeds foutmelding bij contact formulier. Hendel van de nieuwe pomp sluit niet af waardoor we de oude op de nieuwe zandfilterpomp hebben gezet. Pomp zal toch aan moeten nu. Verder altijd zeer tevreden, vlotte levering. Totdat er iets mee is....
Janet Stokker
Rutten
Bestelling is goed aangekomen, wel met vertraging, hier contact voor opgenomen met de klantenservice. Zij hebben direct een nabestelling geplaatst. PostNL was blijkbaar 2 van de 3 items kwijt.
Kevin De Schepper
Antwerpen
Veel aanbod en snelle levering!!
ronald
Roosendaal
Hebben een groot assortiment voor je zwembad en snel geleverd.
John van der Horst
Snelrewaard
Levering ok, product min of meer ok. Er wordt gesteld dat de aansluitingen universeel zijn. Dat zijn ze niet en moet er naar de bouwmarkt worden gereden. Dan zijn de verschillen van de conforme aansluiting nog niet op elkaar afgestemd. Na veel improvisatie draait de pomp uiteindelijk. Zandfilter en pomp zijn in een mum van tijd in elkaar gezet. De aansluiting op het bad nam een halve dag in beslag.
Mister
Zwembad
zwembadpomp besteld super geholpen voor de goede pomp te vinden wilde de pomp ophalen omdat ik dicht bij woon maar dat kon niet en dat is jammer voor de kwaliteit van het zwemband water en vooral met temperaturen boven de 30 graden bezorging duurde lang maandag besteld donderdag avond de pomp ontvangen toen moest de stekker er nog aan met jullie gebeld omdat de kleuren van de draden anders waren dus kon niet kleur op kleur ze zeiden wat op wat moest maar dat klopte niet moest net anders om dus dat was niet goed! dus al met al zat het niet allemaal mee en dat is jammer groetjes jolanda
jolanda de moree
Kerk-Avezaath
snelle levering goed product ben er blij mee
Riky
Eindhoven
Door de hagel en regenbui van een week of wat terug was m’n jacuzzi cover helemaal beschadigd. Gelukkig kon ik heel eenvoudig een nieuwe cover bestellen bij Toppy. En binnen een paar dagen was m’n jacuzzi weer gered. Gaaf hoor hoe snel en goed dit is gegaan!
Berrie
Dronten
Makkelijk besteld en snel geleverd ! Perfect cadeau voor een nieuwe Ofyr gebruiker !
Cat
Oudenaarde
Ik werd goed geholpen door medewerkster voor onderdeel van onze stofzuiger van zwembad. Ze vroeg mij een foto op te sturen zodat ze zeker wist dat het om het goede onderdeel ging. Daarna hebben we het snel ontvangen!
Claudia
Loon op Zand
Goede zwembadpomp gekocht voor een prima prijs en snel ontvangen. Meteen aangesloten en draait nu al maar dan een week naar volle tevredenheid.
Robl
Hoogland
Duidelijke website , Keuze snel gemaakt , Snelle levering , Goed verpakt , Top !
Marie-Jeanne
Neeroeteren
Wij hebben opnieuw hetzelfde zwembad gekocht omdat we het zeer eenvoudig en snel op te zetten is. Het is een leuk bad waarin je kan afkoelen tijdens warme dagen. Prima prijs-kwaliteit verhouding! Enkel jammer dat er voor dit soort zwembaden geen solar afdekzeil bestaat.
Liesbet Verbaere
België
16.00 besteld en de volgende dag al geleverd, top!
Ellen
Miedum
Visvoerapparaat deugd van geen kant. geeft steeds op het displayscherm de vermelding van "Error " Werkt van geen kant !!! groet, Jos Kusters
Jos Kusters
Puth
Zwembad hoes besteld, helaas totale verkeerde kleur geleverd, roze I.p.v. zand zoals vermeld stond. Retour prima opgelost, had alleen sneller verwerkt mogen worden.
Daniël
Capelle aan den IJssel
Ik ben nog steeds op mijn terug betaling aan het wachten ik vind dat het wel lang duurt bij jullie
Marlies
Brunssum
Via de website makkelijk bestellen (hoes voor zwembad) en snelle levering. Hoes als afgebeeld en netjes verzonden
Vanessa
Arnhem
Ik ontving een schepnet welke bij 1e gebruik helaas kapotging ik heb een foto gemaakt aangemeld op de site en binnen vier dagen heb ik een gloed nieuwe schepnet voor het zwembad ontvangen. Top geregeld dank je wel toppie.
Pien
Den Hout
Alles prima geregeld
Wim
Krommenie
Bestellen en snel geleverd
Anita
Doetinchem
Makkelijk besteld voor goede prijs, netjes op tijd geleverd en goed gecommuniceerd zodat je weet waar je aan toe ben. Goed geregeld allemaal
kasim
Hilversum
De pot met chloor lag open in de doos. Geen idee of dit het product aantast. Voor de rest snelle verzending
Delilah
Doetinchem
De Intex zandfilterpomp is vanaf het eerste moment al defect, maakt erg veel lawaai. Lijkt van de motor af te komen. Dat er een probleem is wordt bevestigd maar denken in oplossingen is onmogelijk bij dit bedrijf. Eerst wordt ik afgescheept met kant en klare oplossingen. Als ik aangeef dat ik de pomp graag retour wil doen maar wel eerst de nieuwe wil ontvangen o.dat het zwembad niet zonder pomp kan, is de pomp ineens niet meer leverbaar en willen ze me een goedkope pomp van Bestway verkopen. En dan moeten ze ook nog eerst de defecte pomp retour hebben voordat ze de pomp opsturen! Te gek voor woorden
S.
Ulft
Alles naar wens verlooen. Top product
Jose
Huizen