Vorige bestelling filterpomp met schade aan basisplaat ontvangen....toch maar gebruikt omdat ik ze dringend nodig had..nu al 8 dagen aan het wachten op stofzuiger , nog steeds geen nieuws.Tot nu toe steeds tevreden maar nu heel wat minder.
Ok
In één woord geweldig. Las ik dus ergens in jullie regels, dat eerst de retoeren bij jullie binnen moeten zijn, en dat daarna het andere product pas weer opgestuurd zou worden. Maar nee het andere product wat niet goed geleverd was kruis de het retoer product, dit was zeer verrassend en maakte de fijne ervaring compleet. Dus TOPPY. mvg Sophia Sjer uit Elspeet.
snel - correkt
Julie sturen een mail met daarin de vraag hoe het gegaan is. Nou, dan kan je het krijgen ook! Donderdag 10 juli besteld; binnen 24 uur verzonden. Inmiddels 18 juli en nog steeds niets binnen. Afgelopen dinsdag telefonisch contact proberen te zoeken met service. Automatisch bericht: stuur een mail, dan hebt u snel antwoord. En je raadt het al: ook geen reactie. Toppy-Floppy. Gelukkig heb ik rechtsbijstand en ga ik volgende week aan het werk om mijn geld terug te krijgen. Ik heb in het verleden (paar jaar terug) vaker iets besteld hier en toen was de service goed (telefonisch en via whatsapp bereikbaar). Wat is er in hemelsnaam veranderd sinds die tijd? Ofwel, hoe krijg je je bedrijf zo snel mogelijk om zeep geholpen.
Geweldig afgehandeld en geleverd
Bij het bestellen van mijn hotspash HS40 was ik in eerste instantie héél tevreden: de bestelling liep vlot en de levering gebeurde héél snel. Bij het openen van de verpakking bleek het product echter defect te zijn. De retour werd aangemeld, het pakket werd teruggestuurd via post nl, maar toen ging alles minder snel. Ik heb zelf telefonisch contact opgenomen, waarbij bleek dat een vervangtoestel niet mogelijk was, aangezien de stock op was. Ik vind dat ze mij dit even snel spontaan mochten laten weten als bij de oorspronkelijke bestelling en levering. Met dit warme weer was de hoop en belofte gemaakt om mijn zoontje snel te kunnen laten genieten van een warm zwembad... wat dus dik tegenvalt.
Hey Dries, Wat ontzettend balen! Helemaal klaar om lekker te gaan zwemmen met je zoontje en dan krijg je een toestel dat het niet doet. En wij kunnen je dan ook nog eens geen nieuwe sturen... Kijk wij kunnen natuurlijk niet leveren wat we niet meer hebben. Dat is simpel. Maar we kunnen wel met je meekijken naar een andere oplossing. Een andere pomp bijvoorbeeld of je geld terug. Ik ga je hierover mailen, want op dit email adres zie ik verder ook geen order of conversatie terug. Waarschijnlijk heb je dat gedaan met een ander email adres. Anyways, we gaan samen kijken naar een oplossing. Groetjes, Pleun van Toppy
snelle levering vandaag besteld morgen in huis
Mijn pakketten waren beschadigd bij DPD. Contact gehad met Toppy en de bestelling werd onmiddellijk herplaatst. Hebben deze bestelling de dag nadien ontvangen. Heel tevreden
Mooie prijs, snel verzonden, goede klantenservice
Mijn filters kwamen snel (dag eerder) aan super
Snel geleverd en hij werkt perfect. Heel blij mee.
bij de montage van het deksel heb ik de inox schroeven met kruiskop vervangen door inox zeskant boutjes, was veel gemakkelijker om vast te zetten, zonder te overdrijven en lekken te voorkomen. Werkt verder prima
Product was niet het juiste, terugname zonder probleem.
Hey Peter, hier lijkt inderdaad sprake van een foutje. Je hebt 1 product teruggestort gekregen, terwijl er 3 zijn teruggekomen. Dit hebben we snel opgelost! Hopelijk verdiend dat meer dan die 1-ster!
Ursprüngliche Bewertung
Artikel dat niet de juiste maat was, mocht teruggestuurd worden. Mail ontvangen met "Je krijgt geld terug!" Slechts €16 van de €59.85 teruggestort. Terwijl er op de site staat dat de retourkosten €3.95 worden ingehouden van de koopsom wat volkomen aanvaardbaar is natuurlijk. Maar hier houdt men €43.85 in???
Ligt goed. Is in goede staat.
Vijverpomp besteld en volgende dag al geleverd super
Jullie leveren in 2 dagen maar ik wacht nu toch al bijna 14 dagen!ordernr 3000312642!Wat is er aan de hand?christiane Deryckere
Hey Cristiane, Ik kijk meteen met je mee. Je vijverstofzuiger is wel al bij ons de deur uit, maar hij lijkt vast te hangen bij onze vervoerder. Supervervelend. We zouden je graag een nalevering doen, maar de stofzuiger die jij wilde, is nu net uit voorraad. We gaan je bellen en komen met een oplossing!
Laatste keer via jullie, bol.com is altijd ook met drukte de volgende dag geleverd. Slangen om zwembad te stofzuigen had ik hard nodig, zit al 1 week te wachten. Schande
Hey Michel! Goed je gesproken te hebben. We snappen de frustratie goed. We hebben je een nieuwe slang opgestuurd! Morgen is 'ie bij jou. (Gaan we vanuit!). We houden het met je mee in de gaten!
Pakket blijft bij DPD hangen in sorteerd-status. Vroegtijdig aan de bel getrokken, geen resultaat tot dusver
Hey Larry, Goed dat we je net gesproken hebben! Er is een nalevering voor je aangemaakt en we houden het met je mee in de gaten. Geen zorgen, jouw vijverboodschappen komen naar je toe!
Alles prima verlopen. Enkel de opbergtas welke op de site staat afgebeeld was een plastic zak bij mijn levering.
Jullie zijn echt wel Toppy qua service doch heb ik opnieuw hetzelfde/verkeerde product ontvangen conform de eerste keer...ik had het modelletje kleiner nodig (zie vorige mail met afmetingen)
Hey Jurgen! We zien dat je druk bezig bent met de juiste slang vinden. Ze lijken ook allemaal erg op elkaar. Sorry dat je nu 2x het verkeerde product hebt gekregen. Onze productexpert gaat je zo even bellen, dan wordt er vast een hoop verhelderd. Ook heeft hij nog wel een tip om het passend te maken. Geen zorgen, jullie komen hier samen uit. Hopelijk verdiend deze service meer dan een 6!
Prima bedrijf en snelle levering
Vriendelijk personeel en goede ondersteuning
onderdeel niet ontvangen, verloren op transport maar geld terug gekregen
Hey Filip, Fijn dat we elkaar gesproken hebben. Jouw bestelling is inderdaad nooit bij jou aangekomen en is ergens bij onze vervoerder kwijtgeraakt. Superstom kun je wel zeggen. We gaan ervoor zorgen dat jij je geld terug ontvangt, aangezien je al wat anders geregeld hebt. Ik heb hiervoor een creditfactuur aangemaakt en binnen nu tot 2 dagen heb jij het geld weer terug op jouw rekening staan! Groetjes, Pleun van Toppy
Ursprüngliche Bewertung
nog steeds niet ontvangen graag geld terug storten aub