Ik kan alleen maar zeggen dat ik vol lof ben over Toppy en zeker de klanten service medewerker Luc . We hadden wat uitdagingen met leveren op de plek waar de Jacuzzi moeten staan maar dat is perfect gegaan
Fijn Patrick!! Groetjes terug van Luc!
Deze kwalitatieve en stevige rebounder wordt met veel plezier gebruikt door onze jonge voetballer (maar ook tennisser). Ivm een kleine beschadiging contact opgenomen. De snelle en klantgerichte service was echt top(py)!
Op 11-8 een Lay-Z spa besteld bij Toppy. Levering verliep snel, de volgende dag stond het pakket al op de stoep. Helaas bleek de pomp-unit bij het eerste gebruik defect en lekkend. Vervelend, maar zoiets kan gebeuren. Wat ik vervolgens verwachtte: excuses en direct een vervangend product, waarna ik het defecte exemplaar retour zou kunnen sturen. Maar Toppy verwees me door naar de fabrikant voor een garantieaanvraag en nam geen verantwoordelijkheid. Het gevolg was dat ik pas na 16 (!) dagen eindelijk gebruik kon maken van mijn spa. Toppy is volgens de wet en volgens normale klantvriendelijkheid verantwoordelijk voor het product dat zij leveren. Als dit bij levering defect blijkt, hoort de winkel dit snel en adequaat op te lossen. In mijn geval heeft Toppy echter niets meer gedaan dan het verkopen en laten bezorgen van het product. Het oplossen van het defect werd volledig doorgeschoven naar derden. Daarom kan ik Toppy alleen beoordelen op hun eigen handelen en dat was teleurstellend. Een defect product geleverd krijgen kan gebeuren, maar de manier waarop Toppy hiermee omgaat is voor mij reden om deze webshop 1 ster te geven.
Hey Kay, Fijn je gesproken te hebben aan de telefoon en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Je hebt geen fijne start gehad met je spa en we begrijpen heel goed hoe teleurstellend dat is en zeker omdat je zo lang hebt moeten wachten om van je spa te genieten. Je hebt helemaal gelijk dat je mag verwachten dat een defect product (zeker bij levering) snel en adequaat wordt opgelost. In jouw geval is dat niet gegaan zoals het zou moeten. Daarvoor bieden we je onze oprechte excuses aan. We nemen je feedback serieus en kijken intern hoe we dit soort situaties beter en sneller zelf kunnen oppakken, zodat klanten niet meer het gevoel hebben dat ze van het kastje naar de muur gestuurd worden. We hopen dat je inmiddels met veel plezier gebruikmaakt van je spa, maar we snappen dat dit de nare ervaring niet wegneemt. Mocht je in de toekomst nog eens bij ons bestellen, dan willen we je graag laten zien dat het ook anders kan. Groetjes, Pleun van Toppy
Besteld op 14/8/25 Op transport 15/8/25 Teruggekomen bij Toppy op 20/8/25 Zonder uitleg, zonder email, zonder telefoon,....
Hey Niels Fijn dat we je net even telefonisch gesproken hebben. Helaas heeft de vervoerder je bestelling niet uitgeleverd, maar naar ons teruggestuurd. Da's natuurlijk niet de juiste eindbestemming! De exacte reden hiervan is nog niet bekend. Maar gezien het gewicht van het pakket is is de doos denk ik kapot gegaan en zijn er wat goederen verloren. Wat betreft de ontbrekende communicatie, Ik zie dat het pakket nog niet officieel bij ons retour is verwerkt, waardoor je ook nog geen bericht van ons had ontvangen. Zodra dit wel het geval was geweest, hadden we uiteraard direct contact met je opgenomen. Omdat je aangaf de bestelling liever te annuleren, hebben we dit gelijk voor je in orde gemaakt. Het aankoopbedrag storten we gelijk terug.. Nogmaals sorry voor deze slechte ervaring met Toppy! Dit is uiteraard niet hoe we het graag zien!
AquaForte GUV-224 UV-C filter - 24 watt INCLUSIEF reservelamp is Topp-klasse plus 10% korting en gratis verzending. De keuze van leverancier was snel gemaakt Spijtig genoeg zijn de aanbevolen en extra te bestellen darmklemmen van 40mm te klein en waardeloos als je de max.darmaansluiting (38mm) wil gebruiken om geen rendementsverlies van de pomp te hebben.
Vier jaar geleden opzet zwembad, warmtepomp en accesoires gekocht. Iedere zomer bestel ik diverse zwembadproducten. Bestelprocessen verlopen steeds soepel. Leveringen telkens duidelijk en snel. Ik ben tevreden over de geleverde producten ook qua prijs/ kwaliteitsverhouding.
Toppy stop met die debielen van DPD dit kost je klanten. Ze maken het niet waar de volgende werkdag te leveren. En misschien iets meer voorraad van pvc in Spijk neerleggen.
Hey Rene, Dankjewel voor jouw feedback! Een 10 voor Toppy, een 1 voor DPD.. gemiddeld een 5. Da's niet het cijfer die we graag zien op onze reviewpagina. Supervervelend dat ze te laat waren met jouw levering! Zeker als jij het weekend aan de slag wilde... We blijven altijd scherp op met wie we samenwerken als vervoerder. Maar ook bij andere vervoerders wordt wel eens een leverafspraak niet gehaald. Wij koppelen dit natuurlijk wel terug aan DPD zodat iedereen scherp blijft. Over je tip van PVC voorraad in Spijk. Thanks! Nemen we mee en gaan we voor zorgen. Dan kun je tenminste altijd aan de slag!
"Voor 22:00 besteld, vandaag verzonden". Aangezien ik 's middags om 12:35 al had besteld, ging ik er wel vanuit dat de bestelling de volgende dag geleverd zou worden. Eind van de volgende dag was de bestelling nog niet eens aan DPD overhandigd. Vervolgens ook nog het verkeerde product ontvangen (inhoud kwam niet overeen met wat er op de doos stond). Maak je een ticket aan voor omwisseling, krijg je bericht dat je 1 tot 3 dagen kunt gaan wachten op een retoursticker. Vervolgens zit er nog een weekend tussen en versturen zij het juiste product pas wanneer ze die van mij hebben ontvangen. Kortom, zo ben je door twee fouten van Toppy en een traag retourproces zo ruim een week verder. Ondertussen elders besteld, gewoon morgen in huis :) Nu nog afwachten of de terugbetaling ook zo "Toppy" gaat...
Hey Peter! Daar mag je ook zeker vanuit gaan. in 98% van de gevallen halen wij de leverbelofte. Ontzettend balen dat jij net in die 2% valt waar er dus toch vertraging op is gelopen. Dat je daarna ook nog het verkeerde product ontvangt, dan snappen we dat de poppen aan het dansen zijn. We mailen je even op dit email adres om even naar je bestelnummer te vragen en je nummer te achterhalen. Dan bel ik je daarna even op, dan zorgen we dat alles in 1x goed gaat. Het retourproces en de terugbetaling.
’s avonds 20u30 bestelling gedaan en dag nadien om 10u30 stond de bezorger aan de deur. Sneller kan toch niet! Dank u wel voor de supersnelle service
Kan zoveel beter! Hier stopt mijn account en ik doe verder geen bestellingen bij jullie! De aanstaande levering gaat meteen retour.. als ie überhaupt al aankomt...
Hey Koen, Laten we bellen. Trouwe klanten kunnen ons vast veel leren. Over je huidige zending. Ik zie dat 1 zending naar ons terugkomt (waarom is nog onbekend, maar het zou kunnen dat er iets kapot is gegaan in de doos en dat hij daarom retour afzender wordt gestuurd). Wel zie ik dat je nog een bestelling hebt geplaatst en dat deze vandaag binnen komt! We gaan je bellen, dan kijken we even goed waar het misgaat. Groetjes, Pleun van Toppy
Helemaal top, op zondag een aantal producten besteld. Later kreeg ik al een mail dat het klaar stond en maandag is het al bezorgd. De prijzen zijn ook enorm netjes voor zo een snelle service. Prijs - kwaliteit, is erg goed! Ik bestel zeker vaker bij Toppy!
Ruime keus met een scherpe prijs en super supersnelle levering. Dankzij Toppy is binnen één dag de zwembadpomp vervangen.
Geweldige Aankoop. Makkelijk in gebruik te nemen en te bedienen. Schitterend aangebrachte zitgelegenheid in de spa. Heerlijke stralen uit de jets en bubbels. Gelijk een isolerend afdekzeil gekocht wat ook grandioos werkt. Afkoeling in de nacht ongeveer 2 graden zonder bijverwarming. Dit zal mogelijk wel wat hoger zijn in de winter.
Wij hebben een grote Intex zwembad met grote pomp met alles erbij. In de eerste instantie was er iets met de pomp waardoor wij een nieuwe kregen. Maar wat is Toppy een top bedrijf. En wat een goede adviezen en tips die er worden gegeven echt geweldig. Dank jullie wel voor jullie service en zorgen. Ik denk dat heel veel bedrijven hier nog wat van kunnen leren. Met vriendelijke groet M. Bus
Na bijna 2 jaar probleemloos kamperen bleken in een weekend weg na de laatste vakantie beide luchtbedjes van Vaude ineens lek? Mogelijk een productiefout, maar Toppy heeft het toppie opgepakt! Goed en vlot contact gehad met Michelle van de klantenservice en conform de garantie ook uitstekend geholpen. Complimenten voor de afhandeling; daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen!
Telsa 7, compleet en voordelige stofzuiger als opvolger van de vorige die ruim 5 jaar prima gewerkt heeft. Snelle levering, prima prijzen, duidelijke site.
Goed verpakt en alles compleet geleverd.
De bezorging is niet goed gegaan,artikel was afgeleverd in een andere wijk.De vriendelijke bewoner heeft het pakket 's avonds bij ons thuis-gebracht. De stofzuiger werkt toppy. alles zo schoon.
Ik had twee koppelingen besteld en kreeg reeds gebruikte koppelingen opgestuurd. Ook had ik vier rvs slangklemmen besteld. Kreeg echter gewoon 4 ijzeren opgestuurd. Dus kun je dus niet gebruiken bij een zwembad. Later erkende Toppy dat er inderdaad verkeerde slangklemmen geleverd waren en dat ze dit intern ook gingen bekijken. Ongevraagd kreeg ik het hele aankoopbedrag weer teruggestort top opgelost van Toppy.
Hey Arjan, Bedankt voor je feedback! Onze RVS-slangklemmen zijn echter echt van RVS. Je kunt dit zelf eenvoudig testen met een magneetje: ijzer is sterk magnetisch, RVS niet of nauwelijks. Deze klemmen zijn dus geschikt voor gebruik bij je zwembad en zullen niet gaan roesten. Over de koppelingen: het zou niet moeten dat je gebruikte exemplaren hebt ontvangen. Kun je aangeven waarom je denkt dat ze al gebruikt zijn? We sturen je zo even een e-mail, zodat we het samen snel kunnen oplossen. Groetjes, Pleun van Toppy
Ursprüngliche Bewertung
Wij keken op de site van de officiële dealer van ons massagebad en ter vergelijking bij Toppy. De prijzen schelen aanzienlijk, dus hebben wij bij Toppy besteld. Er staat duidelijk vermeld bij de filters met welk type het overeenkomt, dus je weet dat je de goede filters bestelt. Ook gelijk maar een bus granulaat bestelt (zelfde merk, maar stuk goedkoper), dus wij weten waar we in het vervolg onze artikelen moeten bestellen. Ook snel in huis, dus wij zijn heel tevreden klanten!
Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn! 🎉 Slim dat jullie even hebben vergeleken en blij dat jullie bij ons zijn uitgekomen! Tot de volgende keer!
Contact proberen te krijgen met Toppy is zeer lastig, telefonisch haast niet bereikbaar. Ik heb ook geen mogelijkheid gevonden om een open vraag of klacht via de site te doen. Dit vind ik een gemis. Ook een klacht over de transporteur DPD is niet mogelijk..... Jammer
Hey Harry, Fijn dat we elkaar even telefonisch hebben gesproken. We horen natuurlijk altijd goed bereikbaar te zijn, maar het lijkt erop dat je net midden in een belpiek terechtkwam. Gelukkig kun je ons ook altijd bereiken via [email protected] of toppy.nl/klantenservice voor al je vragen of opmerkingen. Je klacht over DPD nemen we zeker mee, dankjewel voor het doorgeven. We begrijpen je frustratie helemaal! Groetjes, Pleun van Toppy
Ik ben goed geholpen bij het maken van mijn keuze. Vriendelijke medewerker en alles was snel geregeld. De volgende dag had ik de zwembadrobot in huis!
Ik heb zelfs vrienden gezegt kijk eens bij Toppy.nl
Snel, goed verpakt, goede communicatie
Ik ben blij met de service en producten van Toppy van bestellen, levering tot en met gebruik!