Keurig

Volgens afspraak voor een goede prijs

Aanvankelijk leek het er op dat de warmtepomp niet automatisch herstarte, maar het verval is iets groter dan ik verwachte. Alles lijkt verder goed te werken, ben dan ook wel tevreden tot nu toe.

Een ramp

Ph- besteld, tijdeig geleverd maar jammer genoeg niet goed verpakt. Hierdoor is product terecht gekomen op pad aan onze voordeur. Dit is een onomkeerbaar proces (zwavelzuur met beton). Hopelijk neemt Toppy hierin zijn verantwoordelijkheid op.

super tevreden van service en goederen

algemeen zeer tevreden

tiptop in orde

Mijn luchtstenen vervangset werd vlug geleverd en was 100 % OK.

Niet geleverd wat besteld werd

Ik bestelde 2 solarbollen. Ik kreeg echter een ander merk toegestuurd, met andere warmtecapaciteit dan vermeld op de site. Bij klantendienst gaf men aan dat de bollen onder dezelfde naam verkocht werden. De EANcodes komen echter niet overeen, dus ontving ik effectief een ander product. Hier moest ik foto's van afleveren en men zou het zeker oplossen. Intussen zijn we 3 dagen verder... Ben wachtende!

Geen levering

Beste, Ordernummer 3000307265 Besteld op 20/6 Al 10 dagen onderweg naar sorteercentrum...vrij lang toch... Tot op heden nog niets gezien... Kan geen mail sturen om iets te vragen... Je komt altijd op dezelfde pagina van post.nl...op weg naar... Leuke service...

Zwembad nog steeds niet geleverd

Ons zwembad is nog steeds niet geleverd, reeds contact opgenomen met Raben, deze gingen ons op de hoogte brengen van de status maar ook hier geen respons. Ik gooi zeker geen steen naar jullie diensten maar vind het erg jammer dat wij geen terugkoppeling op update krijgen waar onze goederen zich bevinden en wanneer ze geleverd worden. Onze kindjes keken hard uit naar het zwembad en de vele zwempartijtjes met vriendjes, deze vallen nu heelaas in het water...

Goed product en snelle levering

Opblaadbare bank gekocht bij toppy. Bank is nog mooier dan wij verwacht hadden. Snelle levering, wij zij zeer tevreden.

Na een product gekregen dat niet helemaal goed was dit snel opgelost.

Ik had 3 dingen besteld, levering ging vlot, alleen 1 artikel klopte niet. Na contact opgenomen te hebben is dit vlot opgelost.

Behulpzaam tot zekere hoogte.

Ik heb een zuurstof pomp gekocht die enorm veel herrie maakt. Filmpje gestuurd maar dat krijgen ze niet geopend. Ik stel voor via app te sturen, maar het antwoord is dan wij doen niets met whats app. Jammer gemiste kansen. Dus nu kan ik niets sturen en zit met een pomp die enorme herrie maakt. Wat filmpjes sturen kan ik ze niet aanbevelen. Zou fijn zijn voor gebruikers als er ook die service zou zijn.

Slecht

Heb ik al eerder gemeld

Vlotye service en zorgen voor tips nadien.

top

levering op het afgesproken tijdstip en ook zeer veilig ingepakt voor vervoer. Vriendelijke leverancier.

Zwembad. Pomp.

Geleverd. Geplaats. Heeft. Maar. Een half. Uur. Gewerkt. Was. Wel. Een tweede. Kans. Pomp

Absurd snel

Zondagmiddag besteld, maandagmiddag het filterglas al aan huis geleverd !

Geen.levering!

Ik wacht nog steeds op levering

Ik ben erg ontevreden

Ik heb bij jullie een compleet nieuwe set, ter waarde van een groot bedrag. -pomp + zandfilter - hydrolyse installatie Pomp stopt ermee na 2 dgn. Meerdere keren contact gehad, vervolgens klacht ingestuurd bij Intex. Nu ruim 1 week verder. Veel sacherijn en telleurgestelde kinderen. Ik koop bij jullie een nieuw product en vind dat jij ook de verantwoordelijkheid moeten nemen als het product niet functioneert. Deze per direct om te wisselen naar een werkende pomp. Ik verwacht een snelle reactie.

Zaterdag besteld en maandag al geleverd

Top ervaring! Raad het iedereen aan

Top ervaring! Raad het iedereen aan

fantastisch

jullie zeggen wat je doet en doen wat jullie zeggen. Dat geeft vertrouwen. Goede communicatie, prima levering op tijd. Een een prachtig product. De kinderen zijn er niet bij weg te slaan.

Geleverd product oké

Helaas ontbraken de boutjes en moertjes om de ring van de klok en het vat vast te zetten. Verder stoorde het me ontzettend dat de bestelling door 3 verschillende koeriers geleverd werd I.p.v. alles bij elkaar. M.i. werkt dit kostprijsverhogend en extra milieu belastend.

Perfecte webwinkel,alles naar wens verlopen!!

Goede kwaliteit, luchtpompje besteld en zeer snel geleverd ik prijs deze webwinkel van harte aan .

Na 2 weken wachten toch eindelijk de bestelling gekomen.

Ze waren de bestelling kwijt maar gelukkig toch gekomen

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR