Laden reviews...
1.180 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Die Bewertungen zeigen überwiegend eine positive Erfahrung mit schneller Lieferung und zuverlässigem Service. Kunden loben klare Kommunikation und hilfreichen Support. Die Verpackung ist in der Regel gut. Insgesamt ist die Erfahrung positiv mit wenigen Ausnahmen.
Zoals vorige jaar een lading Ph+ voor het zwembad online besteld. Mega toffe en vlotte site. Super snel geleverd....maar zoals drie maal vorig jaar,was er ook in deze bestelling een pot kapot toegekomen. Verlies dus telkens een stuk v mijn geld . Is een terugkomend probleem bij Toppy.
Katia
Huldenberg
2 bestellingen voor 6stuk's en ze komen allemaal op verschillende dagen of komen niet. Zo bestel je 2 stuk's en je krijgt er maar 1 en een ander is zoek ? Zo moet ik elke dag thuis zijn omdat er een zeer onvriendelijke koerier zijn wagen niet kan parkeren in de straat
Franky Rigaux
Wilrijk
Geen gezeur garantie ,en zo hoort het ook ,heb eerst een nieuw product gekregen en toen dat ook niet deed wat het beloofde direct geld terug prima geregeld
Ruud
Blaricum
Alles ging perfect van bestelling tot levering
Connie
Deurne
Bestelling liep fout maar is keurig opgelost.
Marc Raaimakers
Heerlen
Wij hebben een Intex Spa jet & Bubbels aangekocht voor 6 personen. Het product werd zeer snel geleverd. Na het uitpakken en het opzetten begonnen we water te vullen, waar we dan opmerkte dat er water lekte uit de bodem. Er zat een klein sneetje in de bodem. Dat kan uiteraard altijd wel eens gebeuren. De dag nadien direct Toppy gecontacteerd, die mij zeer snel hebben geholpen en hebben doorverwezen naar Intex zelf, omdat het hier ging om een product wat bij levering al stuk was. Intex heeft dan ook zeer correct gehandeld en mits het opsturen van enkele gegevens en foto’s, hebben zij ons een nieuw Spa gedeelte opgestuurd. Nadat wij eerst bewijzen/foto’s hebben moeten sturen dat we de eerste spa die stuk was hadden stuk geknipt. Wat niet meer dan normaal is. Nu zijn we de Spa dagelijks aan het gebruiken en genieten er volop van.
An
België
Per ongelijk heb ik twee maal het zelfde besteld en daarom wil ik 1 pakket retour zenden. Ik heb helaas geen retour materiaal ontvangen. Order nummer weet ik niet meer. Graag zie ik dat tegemoet.
John
Beverwijk
Na lang wachten een vijverfilter ontvangen die onlogisch in elkaar zit
Basics
Wageningen-Hoog
Had op korte termijn vijverfolie nodig, Toppy leverde deze direct de volgende dag Zodat ik direct door kon , super
Pierre
Assen
Snelle levering Goed product
Esther
Zwaanshoek
Een toppy ervaring
Ricardo
de Vet
Toppy kon de filterpomp die ik met spoed nodig had op voorraad en werd de volgende dag al bezorgd
Natasja
Woudenberg
Had een zwembad robot gekocht Kreeg een gebruikte die het niet deed Werd goed op gereageerd en snel retour en een nieuwe gekregen Doet t goed l
Auke Kooistra
Oudebildtzijl
Verkeerde materialen geadviseerd. Past niet, vervolgens moet ik blijven herhalen dat het niet past. Ondanks het versturen van diverse foto’s Nu 2 weken verder en het is nog niet opgelost Site is overzichtelijk en alles, ook alles op tijd opgestuurd. Maar losse onderdelen bestellen is lastig
Mark
Wintelre
Ik had twee producten besteld, die ze blijkbaar beide niet zelf op voorraad hadden. Toen ze het eerste product hadden ontvangen, stuurde ze dat niet automatisch naar me op, maar wilden ze dat bewaren totdat ze het 2e product ook hadden ontvangen. Maar die zou pas na een maand bij ze binnenkomen. Dus moest contacten opnemen met klantenservice om het eerste product vast eerder te ontvangen. Het 2e product zou aanvankelijk mid juli komen, maar dat werd eerste week augustus… Al met al niet super tevreden over levertijden. Producten zelf wel prima
Niels
Rotterdam
Mijn oude vijverpomp raakte defect tijdens een hittegolf. Dat is niet best maar Toppy kon de nieuwe pomp al de volgende dag laten bezorgen. Een gestelde vraag over het product werd vervolgens binnen 24 uur uitgebreid en prima beantwoord. Ik heb veel vertrouwen in dit bedrijf.
John
Bocholtz
Perfect optijd en zeer goede prijs kwaliteit
Arnoud Schneijderberg
Roosendaal
Snelle levering, goed verpakt en prijs-kwaliteit is prima
Jan-Willem
Hoofddorp
TOP!
Anoniem
Anoniem
Ik heb mijn spa, intex zwembad en mijn zandfilter met pomp met alle benodigdheden besteld bij Toppy en alles werd netjes en snel geleverd, er waren alleen geen slangen bij het filter, dus even gebeld en de volgende dag werd het al geleverd, echt een top bedrijf en hebben we weer wat nodig dan komt het alleen nog maar van Toppy. Heel erg bedankt voor jullie geweldige service vriendelijke groet Ben Brons
Ben
Putten
Dik tevreden.
Lalita Wildeboer
Nieuwegein
Top product
Roland
Eindhoven
Het product werd geleverd zoals voorzien op de juist periode. Was onderstel van een kleine kamado BBQ ei.
hein werbrouck
Rumbeke
Het uiteindelijke geleverde product is a) goed van kwaliteit en b) keurig bezorgd. Ook de communicatie was vriendelijk, maar niet bevredigend; het binnen 1 dag te leveren product, werd pas na 2 maanden geleverd. Een typisch gevalletje van slecht uitgevoerde dropshipping.
Raymond
Oosterwolde
Snelle levering duidelijke omschrijving van product
Jan Kiep
HAAFTEN