Hele snelle levering van ons nieuwe supboard! Heel blij mee. Goede actie met stoeltje erbij en mooie prijs. Top(py)
Net zoals mijn vorige ervaring staat de klantgerichtheid erg hoog bij Toppy. Daarnaast goede prijzen en een snelle levering staan garant voor meer aankopen in de toekomst
Super service!!!! Vlotte levering. Bij problemen is de klantendienst goed bereikbaar en wordt er voor een zeeeeer correcte oplossing gezorgd. Een webshop waar velen een voorbeeld kunnen aan nemen! Toppy = topservice!!!!
ik kocht een vijverstofzuiger met een korting . Het toestel werd omschreven als ongebruikt maar licht beschadigd. Bij ontvangst merkte ik dat het idd om een nieuw toestel gaat maar dat het wel degelijk reeds gebruikt was . Een aantal onderdelen waren namelijk nat en in de trommel stond ook wat water en smurrie. Het had correcter geweest te melden dat het een retourtoestel was dat éénmalig gebruikt was en ik zou verwachten dat het toestel gereinigd wordt voor het naar een volgende klant gestuurd werd. Daarom een 8 op 10 score. Voor de rest zeer tevreden over toppy.
Goede aankoop van waterpomp
Ik bestel bij dit bedrijf al jaren de filters voor onze jacuzzi. Nu ook de afdekcover hier besteld en geleverd gekregen. Goed product voor een redelijke prijs en top service door de medewerkers
de levering was heel vlug en een mooi produkt voor kleine vijvers. Doet waarvoor ik het nodig had. De algen en bodem kuisen.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop! Geweldig dat het product zo snel geleverd werd en precies doet waarvoor je het nodig had. Veel succes met het schoonhouden van je vijver!
Ben 24 geleverd. Toppy
Goed om te horen! Bedankt voor je review!
Duidelijk, helder , gemakkelijk en snel
Geweldig om te horen dat alles zo duidelijk, gemakkelijk en snel verliep! Fijn dat je tevreden bent over de levering.
Ik heb helaas een slechte ervaring met DPD. Pakket werd na 6 dagen afgegeven bij pick-up punt. Dus de belofte 1 tot 3 dagen gaat helaas niet altijd op. Jammer!!!!
We balen ervan dat de levering via DPD zo lang heeft geduurd en sorry voor de vertraging! We begrijpen dat dit vervelend was, zeker als er een levertijd van 1–3 dagen werd beloofd. We nemen dit mee in onze feedback aan de vervoerder en hopen dat je alsnog tevreden bent met je bestelling.
Ik heb zo een beetje alle benodigdheden voor mijn bouwkundige zwembad bij Toppy besteld en als je goed oplet kun je ook relatief vaak gebruik maken van de vele kortingen die ze aanbieden. Alle vragen die ik had, zijn serieus opgepakt en relatief snel beantwoord. Daar waar ik tegen een probleem opliep (technisch of qua levering) ben ik netjes geholpen en in sommige gevallen zelfs financieel gecompenseerd geworden. Kortom: ik ben een zeer tevreden klant.
Wat een super uitgebreide review, bedankt daarvoor! Geweldig om te horen dat al je vragen serieus en snel zijn opgepakt en dat we je konden helpen bij problemen. Fijn dat je tevreden bent over onze service én de kortingen. We geven je complimenten zeker door aan ons klantenservice-team zij zullen hier heel blij van worden!
Kiezen, bestellen en klaar. Snel en goed.
Geweldig om te horen dat je eerste ervaring zo goed was! Fijn dat alles snel en soepel verliep
De vijverpomp werkt zoals het hoort.
Fijn om te horen dat de vijverpomp naar wens werkt! Bedankt voor je review.
Pakket keurig verpakt en snel geleverd.
Geweldig om te horen dat je bestelling snel en netjes geleverd is! Fijn dat je tevreden bent over de prijs en kwaliteitverhouding.
Ik heb een platsetter besteld voor mijn kamado en dit was een van de weinige plekken waar ik dit soort kon kopen. Product voldoet helemaal aan de verwachting en ik ben mega blij met dit product. Wat wel wat beter kan is duidelijkheid over hoe snel het product in huis is, want dat is niet echt terug te vinden en vind ik wat onduidelijk. Maar product is niet van levensbelang dus het was geen probleem.
Fijn om te horen dat je zo blij bent met je platsetter en dat het product helemaal aan je verwachtingen voldoet! We begrijpen dat het wat onduidelijk was hoe snel je bestelling geleverd zou worden. We nemen je feedback zeker mee om dit in de toekomst duidelijker te maken. Bedankt voor je review!
Was even een puzzel om hem in elkaar te zetten ...Maar heel veel plezier mee ..Alle kinderen uit de buurt willen m n keer proberen..Denk dat het de voetbaltechniek ten goede komt !! Wij zijn heel tevreden!!
Super om te horen dat jullie zo blij zijn met het resultaat! Even puzzelen om hem in elkaar te zetten, maar dat plezier achteraf maakt alles goed. Klinkt alsof de buurtkinderen straks hun voetbalskills flink kunnen oefenen. veel speelplezier gewenst!
Goede ervaring in verband met prijs en snelle levering
Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze prijs en snelle levering! Bedankt voor je review.
zoals gewoonlijk dik in orde
Geweldig om te horen dat alles weer dik in orde was! Fijn dat je altijd zo tevreden bent met Toppy.
Dankjewel!
Product zou binnen 1 tot 3 dagen geleverd worden. Nog niets ontvangen na een week, gemaild met klantenservice. Die zouden binnen 1 dag reageren, helaas nog geen reactie ontvangen. Buiten een automatisch bericht dat ze mijn melding hadden ontvangen en binnen 1 dag zouden reageren. Zeer teleurstellend. Misschien dat mijn bestelling komende week nog geleverd gaat worden, maar qua beloften betreffende de levering en reactie op mijn vraag zeer slecht.
Hi Sicco, We zien dat jouw bestelling op 13-10 is geleverd bij het door jou gekozen afhaalpunt. We hebben geprobeerd je te bellen om het e.e.a. toe te lichten, maar kregen je niet te pakken. Daarom hebben we je een e-mail gestuurd met alle benodigde informatie. Mocht het ophalen niet lukken, reageer dan even op onze e-mail, dan helpen we je meteen verder.
Had een bed besteld dat geleverd zou worden via DPD maar dat kwam maar niet binnen. Uiteindelijk de klantenservice gebeld en daar werk ik zeer vriendelijk geholpen. ik had het product inmiddels elders aangeschaft maar het geld werd zonder gedoe meteen teruggestort. Ik zou bij deze winkel zo weer kopen.
Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk geholpen bent door onze klantenservice! Jammer dat de levering via DPD niet volgens plan ging, maar fijn dat het geld snel en soepel is teruggestort. Super dat je ondanks het ervaren ongemak toch zo’n positieve ervaring met Toppy hebt gehad, tot de volgende keer!
Mijn kamado werd in de buitenkeuken geplaatst gisteren en toen de kamado erop gezet werd zijn 2 van de 3 pootjes gebroken. Jammer maar er kan gelukkig wel nog lucht onder de kamado komen gaan zodat de warmte wel nog weg kan. De pootjes zijn naar mijn idee niet stevig genoeg voor een bastard large. Of ik heb gewoon pech ermee gehad. Naar aanleiding van mijn review heeft toppy contact met mij opgenomen en laten weten dat dit maar zelden voor komt dat de pootjes mijn kamado large niet zou kunnen dragen. Ik heb hiermee dan gewoon pech gehad. Maar zij sturen mij 3 nieuwe pootjes op om mijn oude gebroken pootjes te vervangen. Top service ! Qua levering niets op aan te merken. Vandaag besteld morgen in huis. Enkel over het product ben ik niet geel tevreden en daar kunnen zij denk ik ook niet echt iets aan doen.
Hi Rezie, Zoals we telefonisch hebben besproken: alle kamado’s zouden gewoon op de keramieken voetjes geplaatst moeten kunnen worden. Het komt eigenlijk bijna nooit voor dat ze defect raken, maar misschien had je net even pech! Daarom hebben we drie nieuwe voetjes naar je opgestuurd die je snel van ons zult ontvangen.
Ursprüngliche Bewertung
Mijn kamado werd in de buitenkeuken geplaatst gisteren en toen de kamado erop gezet werd zijn 2 van de 3 pootjes gebroken. Jammer maar er kan gelukkig wel nog lucht onder de kamado komen gaan zodat de warmte wel nog weg kan. De pootjes zijn naar mijn idee niet stevig genoeg voor een bastard large. Of ik heb gewoon pech ermee gehad. Qua levering niets op aan te merken. Vandaag besteld morgen in huis. Enkel over het product ben ik niet geel tevreden en daar kunnen zij denk ik ook niet echt iets aan doen.
Hi Rezie, Zoals we telefonisch hebben besproken: alle kamado’s zouden gewoon op de keramieken voetjes geplaatst moeten kunnen worden. Het komt eigenlijk bijna nooit voor dat ze defect raken, maar misschien had je net even pech! Daarom hebben we drie nieuwe voetjes voor je besteld, die je snel van ons zult ontvangen.
Vrijdag bestelling geplaatst, zaterdag al bericht dat het pakket verzonden is. Helemaal Toppy. Wat het alleen ontzettend jammer maakt, is dat Toppy met DPD werkt. DPD heeft een wanprestatie geleverd in deze. Ze zeggen toe binnen 1-3 werkdagen te leveren. Het werd alleen niet de uiterlijke woensdag (3 werkdagen) maar de zaterdag. Te laat dus om de voetjes vrijdag bij levering van mijn nieuwe kamado te kunnen plaatsen.
Fijn om te horen dat je bestelling snel bij ons is verwerkt en dat alles Toppy verliep! Jammer dat de bezorging via DPD niet volgens plan ging en dat dit voor vertraging zorgde bij je kamado. We begrijpen goed dat dit vervelend was en nemen dit mee in onze feedback aan de vervoerder. Hopelijk kun je alsnog snel van je nieuwe aankoop genieten!
De hele bestelling is rimpelloos verlopen. De website is overzichtelijk, bestellen eenvoudig en het artikel is de volgende dag bezorgd, ondanks dat de bestelling op zondag werd gedaan, dat had ik niet verwacht.
Super om te horen dat alles zo rimpelloos is verlopen! Fijn dat onze website overzichtelijk is en dat je bestelling, zelfs op zondag, zo snel werd bezorgd. Bedankt voor je mooie review!
Mijn bestelling werd snel geleverd en via track & trace te volgen. Het enige minpunt was dat ik mijn bestelling in de originele doos van de fabrikant ontving. Iedereen kon dus zien wat ik had besteld. Op de site van Toppy zie je dozen met de naam toppy erop maar in zo’n doos werd mijn bestelling dus niet verstuurd.
Fijn om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en goed te volgen was via track & trace! We snappen dat het jammer was dat je bestelling in de originele doos van de fabrikant kwam. Voor sommige producten, zoals terrasverwarmers, hebben we helaas geen geschikte Toppy doos, daarom sturen we deze in de productdoos. Hopelijk ben je alsnog blij met je aankoop!