Ontgoocheld over laatste bestellingen

Vorige bestelling filterpomp met schade aan basisplaat ontvangen....toch maar gebruikt omdat ik ze dringend nodig had..nu al 8 dagen aan het wachten op stofzuiger , nog steeds geen nieuws.Tot nu toe steeds tevreden maar nu heel wat minder.

As expected. All ok

Ok

Bijzonder vertrouwen getoond in deze klant.

In één woord geweldig. Las ik dus ergens in jullie regels, dat eerst de retoeren bij jullie binnen moeten zijn, en dat daarna het andere product pas weer opgestuurd zou worden. Maar nee het andere product wat niet goed geleverd was kruis de het retoer product, dit was zeer verrassend en maakte de fijne ervaring compleet. Dus TOPPY. mvg Sophia Sjer uit Elspeet.

gewoon top....

snel - correkt

Bestelling nog steeds niet binnen.

Julie sturen een mail met daarin de vraag hoe het gegaan is. Nou, dan kan je het krijgen ook! Donderdag 10 juli besteld; binnen 24 uur verzonden. Inmiddels 18 juli en nog steeds niets binnen. Afgelopen dinsdag telefonisch contact proberen te zoeken met service. Automatisch bericht: stuur een mail, dan hebt u snel antwoord. En je raadt het al: ook geen reactie. Toppy-Floppy. Gelukkig heb ik rechtsbijstand en ga ik volgende week aan het werk om mijn geld terug te krijgen. Ik heb in het verleden (paar jaar terug) vaker iets besteld hier en toen was de service goed (telefonisch en via whatsapp bereikbaar). Wat is er in hemelsnaam veranderd sinds die tijd? Ofwel, hoe krijg je je bedrijf zo snel mogelijk om zeep geholpen.

Geweldig afgehandeld en geleverd

Geweldig afgehandeld en geleverd

defect geleverd toestel en geen vervaning beschikbaar

Bij het bestellen van mijn hotspash HS40 was ik in eerste instantie héél tevreden: de bestelling liep vlot en de levering gebeurde héél snel. Bij het openen van de verpakking bleek het product echter defect te zijn. De retour werd aangemeld, het pakket werd teruggestuurd via post nl, maar toen ging alles minder snel. Ik heb zelf telefonisch contact opgenomen, waarbij bleek dat een vervangtoestel niet mogelijk was, aangezien de stock op was. Ik vind dat ze mij dit even snel spontaan mochten laten weten als bij de oorspronkelijke bestelling en levering. Met dit warme weer was de hoop en belofte gemaakt om mijn zoontje snel te kunnen laten genieten van een warm zwembad... wat dus dik tegenvalt.

goede service

snelle levering vandaag besteld morgen in huis

Super service

Mijn pakketten waren beschadigd bij DPD. Contact gehad met Toppy en de bestelling werd onmiddellijk herplaatst. Hebben deze bestelling de dag nadien ontvangen. Heel tevreden

Mooie prijs, snel verzonden, goede klantenservice

Mooie prijs, snel verzonden, goede klantenservice

Snel en goed geleverd

Mijn filters kwamen snel (dag eerder) aan super

Snel geleverd en hij werkt perfect. Heel blij mee.

montage vlot verlopen,

bij de montage van het deksel heb ik de inox schroeven met kruiskop vervangen door inox zeskant boutjes, was veel gemakkelijker om vast te zetten, zonder te overdrijven en lekken te voorkomen. Werkt verder prima

Goede service zelfs in drukke dagen

Product was niet het juiste, terugname zonder probleem.

Ligt goed. Is in goede staat.

Vijverpomp besteld en volgende dag al geleverd super

Ik heb mijn bestelling nog altijd niet bekomen !

Jullie leveren in 2 dagen maar ik wacht nu toch al bijna 14 dagen!ordernr 3000312642!Wat is er aan de hand?christiane Deryckere

toppie!

Waardeloos

Laatste keer via jullie, bol.com is altijd ook met drukte de volgende dag geleverd. Slangen om zwembad te stofzuigen had ik hard nodig, zit al 1 week te wachten. Schande

Niks ontvangen

Pakket blijft bij DPD hangen in sorteerd-status. Vroegtijdig aan de bel getrokken, geen resultaat tot dusver

Goede kwaliteit voor correcte prijs

Alles prima verlopen. Enkel de opbergtas welke op de site staat afgebeeld was een plastic zak bij mijn levering.

Topservice maar opnieuw het verkeerde product ontvangen

Jullie zijn echt wel Toppy qua service doch heb ik opnieuw hetzelfde/verkeerde product ontvangen conform de eerste keer...ik had het modelletje kleiner nodig (zie vorige mail met afmetingen)

Al mij bestellingen zijn toppy gegaan!

Prima bedrijf en snelle levering

flotte levering

Vriendelijk personeel en goede ondersteuning

ok

onderdeel niet ontvangen, verloren op transport maar geld terug gekregen

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR