Top product met snelle top service

Zeer correct!

Zwembadwarmtepomp besteld en dag erop geleverd. Paar dagen nadien een prijsdaling op deze warmtepomp. Heb Toppy hiervoor aangeschreven. Dag nadien, zonder discussie het verschil teruggestort gekregen.

Toppy

Alles naar wens. Prachtige tuinhaard doet heel goed wat het moet doen en perfect om mini bbq op te doen

Bestelling verspreid geleverd, goede klantenservice

Mijn producten zouden de volgende dag in huis zijn, helaas werden mijn producten verspreid over een werkweek afgeleverd. PostNL maakte er ook nog een potje van door een verpakking te beschadigen, echter dit werd snel opgelost door de klantenservice en vervanging was direct toegestuurd!

Correcte afhandeling

Had even schrik over de levering maar deze bleek ongegrond :-)

Tevreden met mijn eerste aankoop !

Het waterfonteintje ,in onze zinken kuip, op zonenergie werkt en is een fijne aanvulling in onze tuin. Jammer dat het enkel maar werkt met direct zonlicht (geen opslag). Een tip, geef mee hoe breed de kuip minimum moet zijn, zoniet verlies je snel veel water. De hoogte van de straal is wel terug te vinden. Een tevreden klant !!

Gewoon toppy zoals verwacht vele dank

Het afdekzeil past perfect op mijn zwembad

Vlot en degelijk

Bestelling vlot geleverd, prima verpakt.

Supersnelle levering

Goede info op de site. Product precies zoals op de site, supersnel geleverd. Giede updates over levering

Snelle service en goede prijs, afspraak helemaal nagekomen.

Gewoon top!

super

Super snelle levering. En super service ook door de chauffeur die meteen aanbod het zware pakket helemaal door paden naar de tuin te brengen . Geweldig . Vriendelijk en hulpzaam . Pakket goed verpakt ook. Heel erg bedankt . Gewoon toppy Toppy :-)

Fantastisch!

Snelle levering, ruime keuze en goede info!

Geleverd zoals ik het graag heb.

Mooi product, dat volledug aan decverwachting voldoet. Iets te laat geleerd, maar dat kwam omdat PostNL de beloofde levertijd niet is nagekomen.

Alles ging soepel

Makkelijk besteld en snel geleverd. Niks op aan te merken. Product kende ik al, bad was helaas lek gegaan en was niet te maken. Jammer dat Intex dit soort onderdelen niet los verkoopt voor een reeële prijs en niet voor bijna dezelfde prijs als het totaal. Maar daar kan Toppy niks aan doen.

Toppy!

Alles prima verlopen

Heb geen enkele klacht

Zeer snel geleverd

Product voldoet aan alle verwachtingen

Fijne contacten.

Prima geregeld!

Top apparaat zeer snel geleverd

De ene dag besteld en de volgende dag geleverd Zeer snel

Mijn bestelling in de middag geplaatst en de volgende dag al geleverd! Top!!

Snel en goed geleverd. Topp

Alles was toppy!

Vlot, alles wat ik nodig had en een goede prijs

Toppie

Geperste gerstestroo en turfkorrels tegen als in de vijver, ‘‘s middags besteld en de volgende dag geleverd, top

Super snelle en correcte levering

Circulatiepomp besteld op 1 mei, dag nadien had in deze reeds in mijn bezit. De bestelling was exact hetzelfde als de defecte pomp. Super snelle levering en pomp exact zoals omschreven op de site.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR