Niks op aan te merken,alles prima in orde pomp aan een schappelijke prijs.
Ik had een 2hands pomp gekocht. Was kwijt geraakt bij transporteur. Contact opgenomen met toppy. En top geregeld volgende dag een nieuwe in huis .
Produkt werd geleverd en functioneel zoals afgesproken.
Super om te horen dat alles naar wens is geleverd en werkt zoals beloofd!
Voor de eerste keer besteld bij Toppy zijn er zeer tevreden over
Fijn om te horen dat je eerste bestelling bij Toppy zo goed bevallen is! We hopen je snel weer te mogen helpen.
Rommelproduct
Hi Robert, Ai, dat lijkt ons niet helemaal de bedoeling! Onze product expert vijver neemt even contact met je op om te kijken naar een oplossing. Je zult snel van hem horen.
De Baste kamado is een fantastisch product voor een goede prijs. Terwijl andere merken de prijs hoog houden en niet in verhouding met wat je ervoor krijgt is bij Baste de balans prima en ook de accessoires zijn Toppy.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de Baste kamado en dat je de prijs-kwaliteitverhouding zo goed vindt. We zijn blij dat onze accessoires ook goed bevallen!
Snelle en duidelijke levering
Fijn om te horen dat alles snel en duidelijk is verlopen!
Dankjewel om dit met ons te delen en fijn om te horen dat de levering snel is verlopen!
1 week te laat bezorgd doos helemaal open
Hi Hans, Wat jammer om te lezen! Zo te zien ben je ook in contact geweest met onze klantenservice en toen is er aangegeven dat de eerste levering kwijt is geraakt bij de vervoerder en daarom hebben we een nieuwe pomp jouw kant opgestuurd!
Werkt perfect, alleen waren de slangenklemmen 2 maten te groot voor de meegeleverde slang
Goed om te horen dat het product perfect werkt! Jammer dat de slangenklemmen niet helemaal pasten. Als het probleem nog niet is opgelost, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan helpen we je graag verder.
Mooi verpakt snelle levering
Wat fijn dat je tevreden bent over de verpakking en snelle levering!
Artikel werd met kapotte doos geleverd. Deze mocht ik houden er werd netjes een vervangende gestuurd
Fijn om te horen dat het probleem snel opgelost en dankjewel om dit met ons te delen!
snelle verzending., makkelijke website, voldoende keus
Dankjewel en tot een volgende keer!
Goede prijs enkel geleverd
Bedankt voor je review!
Echt goed geregeld mannen …ik bestel in de toekomst via jullie… thx
Wat tof om zo’n mooie reactie te krijgen, daar doen we het voor! We kijken ernaar uit om je weer te helpen bij je volgende bestelling.
Wat een service, echt super. Ik zou zo weer een bestelling doen bij hen.
Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze service! We zien je graag terug voor een volgende bestelling.
Zeer stille krachtige pomp met 4 uitlaten. Komt met 4 extra membranen. Spijtig genoeg zitten er maar 2 luchtstenen in maar dat stond zo opgegeven
Bedankt voor je duidelijke feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de stille, krachtige pomp en de extra membranen. Jammer dat het aantal luchtstenen niet helemaal overeenkomt met je verwachting we nemen dit mee om het duidelijker te maken.
Snelle levering. Uitstekend produkt en snel antwoord op een vraag
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het product, de snelle levering en onze service!
Snelle levering van mijn eerste bestelling. Helaas bleek 1 van de terrasverwarmers stuk te zijn. Direct een nieuwe opgestuurd, deze was wel goed. Toppy service.
Fijn om te horen dat we het snel voor je konden oplossen en dat je tevreden bent met onze service!
Top service en snelle levering!
Super om te horen dat je tevreden bent met onze service en levering!
Het startpakket voor de jacuzzi was goed verpakt, duidelijke omschrijving en op tijd bezorgd. Moeten nog uitvinden of het goed werkt.
Fijn om te horen dat alles netjes verpakt en op tijd geleverd was! Hopelijk is het startpakket straks ook helemaal naar wens.
Heldere website. Order gemakkelijk te llaatse. Verzending als beloofd. Voortgang goed te volgen.
Wat fijn dat alles zo soepel is verlopen en je tevreden bent over het bestelproces en de levering!
Van 47,50 naar 80,00 euro is wel een sterke stijging van het product
Besteld en volgende dag in huis
Goed om te horen! Veel plezier met jouw aankoop.
Alles was prima voorelkaar
Wat fijn om te horen dat alles prima in orde was! Bedankt voor je review!