Slecht. De bestelling is nooit aangekomen !

Waar is mijn bestelling ?

Is perfect gegaan. Kon mijn bon niet meer terugvinden van de vorige filters, maar ze zijn prima.

super snel en product zoals omschreven

super snel en product zoals omschreven

top

Snelle correcte levering

Snel en zorgvuldig geregeld!

De bestelde artikelen waren snel geleverd. Zeer goede service. Helemaal TOP!

Toppy!

Op zaterdag een opblaas jacuzzi besteld. Er werd aangegeven binnen 2 werkdagen te leveren en ondanks de zomerdrukte is dat ook gelukt, kortom toppy!

Goed en passend advies bij vragen en ook telefonisch goed bereikbaar

Zie ook wat al eerder is gemeld; bereikbaarheid via de telefoon, maar ook langs komen is geen enkel probleem. Ik ben zelf behoorlijk technisch, maar er zijn soms zaken welke toch om advies vragen. Hier wordt passend en naadloos door Toppy op aangesloten. Mooie bedrijfsnaam dus, die hen dus terecht past..

Snelle levering, goed product

Ik was al een tijdje op zoek naar een passende skimmer vacuum plaat voor de zuiger en vond het eindelijk. Het werd snel geleverd en werd goed op de hoogte gehouden over de bestel status

Product niet goed genoeg

Alleen maar positieve beoordelîgen voor een product van lage kwalitijt

Prima geregeld

Goed product, snelle levering.

Snel en naar wens

Na mijn bestelling even contact gehad over tijdige levering. Keurig op tijd en alles naar wens. Super bedankt

Kwaliteit minder als verwacht

Zonnedoek gekocht voor me zwembad, alleen het doek is enorm dun , dus 1 keer aan de rand blijven hangen en het is al kapot.. heel jammer.

Slechte levering

Ik heb begrip voor lange leveringstijden momenteel, maar tot op vandaag heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Mijn pakket zou geweigerd zijn, terwijl dit zeker niet het geval kan zijn. Waar is mijn pakket nu? Volgens de site bij een parcelshop in de buurt, maar daar is het nog steeds niet aangekomen.... Dus qua levering: 0/10! De kwaliteit van de producten kan ik nog niet beoordelen.

Heel content

Top kwaliteit en service

In een zin gewoon toppy:)

Ik had laatst AquaFinesse besteld maar helaas was de kortingscode niet meer geldig. Maar toch hebben ze mij geholpen en kreeg de korting alsnog. Wel jammer dat de kortingscode van €20 er niet meer is, want daarom bestelde ik AquaFinesse juist bij Toppy.

Super snelle levering!

Super snelle levering! Goede communicatie over het leveringsproces. Product zoals beschreven.

Pakket ditmaal goed ontvangen

Alvast dikke merci voor de snelle oplossing. Ik weet dat jullie daar niets met te maken hadden maar de schuld bij de koerier. Die mijn pakketje op de stoep liet staan maar toch hebben jullie vlug ingegrepen waarvoor mijn oprechte Dank.

het is op tijd geleverd

ik heb mijn spullen retour moeten sturen omdat het niet oke was dat is netjes gegaan maar vervolgens niet gehoord of alles goed is gegaan bij u

Deze keer slechte communicatie inzake levering

Mijn bestelling zou na 18:00 uur geleverd worden, ik betaal hier € 2,95 meer voor omdat er overdag niemand thuis is. Kost dan wat extra maar het komt zo beter uit heel dat dit kan. Echter wat schetst mijn verbazing dat de order in 3 x geleverd wordt en waarvan 2x overdag!!!! pakket wordt neergezet en aangebeld en weg is de bezorger! Ik zou graag de extra gemaakte kosten en een vergoeding tegemoet zien omdat er nu iemand van zijn werk moet komen om de pakketten binnen te zetten! Mvgr, Hans Luites

Supersnelle levering

‘‘s avonds besteld en ‘‘s morgens was de robot er al. Daarnaast mails gestuurd met vragen die ook zeer en professioneel behandeld werden.

wel betaald niet geleverd

schoonmaak artikelen besteld maar zijn niet geleverd, allemaal erg onduidelijk

Bestelling prima verlopen

reactie na een vraag van mij is vlot beantwoord goed bezig TOPPY

Fantastisch service!

It was pleasantly refreshing to have the team at Toppy respond to our questions regarding the requirements for our pool in such a timely and accurate manner. What we needed was also delivered quickly and fit as required to our situation. In the end we got to enjoy our pool with the nice weather. Should’ve come to Toppy in the first place.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR