Prijs/kwaliteitsverhouding klopt niet helemaal
Op basis van de reviews deze robot stofzuiger gekocht, meteen met de extra fijne filterbak.
Nu een paar weken in gebruik en niet 100% tevreden. Eerste paar keer met fijne filterbak erin maakte hij slecht schoon. Na 1,5 uur stopt hij automatisch, maar delen van het zwembad waren nog niet klaar en dat waren met name de delen waar het meeste vuil steeds ligt. Na nog een keer 1,5 uur redelijk schoon, maar de fijne deeltjes (zand) bleven toch nog achter.
Toen met de standaard meegeleverde filterbak geprobeerd. Dat gaat echt een stuk beter! Heb het idee dat de stofzuiger daardoor meer zuigkracht krijgt. Na 1,5 uur wel hele bad schoon, op het zand na.
Ik had dus achteraf beter de €100 extra voor de fijne filterbak beter kunnen laten zitten. Maar dan nog blijft het een prijzig apparaat.
Ik heb overigens geen enkel probleem gehad met het snoer dat in de war zou raken. Nog niet gebeurd bij mij. Zwembad 8x4m met ronde hoeken.
Ik had hiervoor een draadloze stofzuiger, maar de accu ging steeds snel kapot. Dus nu maar met een stekker. Al met al redelijk tevreden tot nu toe, maar advies is om eerst zonder extra filter te proberen.