fantastisch

jullie zeggen wat je doet en doen wat jullie zeggen. Dat geeft vertrouwen. Goede communicatie, prima levering op tijd. Een een prachtig product. De kinderen zijn er niet bij weg te slaan.

Geleverd product oké

Helaas ontbraken de boutjes en moertjes om de ring van de klok en het vat vast te zetten. Verder stoorde het me ontzettend dat de bestelling door 3 verschillende koeriers geleverd werd I.p.v. alles bij elkaar. M.i. werkt dit kostprijsverhogend en extra milieu belastend.

Perfecte webwinkel,alles naar wens verlopen!!

Goede kwaliteit, luchtpompje besteld en zeer snel geleverd ik prijs deze webwinkel van harte aan .

Na 2 weken wachten toch eindelijk de bestelling gekomen.

Ze waren de bestelling kwijt maar gelukkig toch gekomen

Snelle verzending en fijn dat je op de site kan uitrekenen hoeveel zout je nodig hebt!

Prijs/kwaliteitsverhouding klopt niet helemaal

Op basis van de reviews deze robot stofzuiger gekocht, meteen met de extra fijne filterbak. Nu een paar weken in gebruik en niet 100% tevreden. Eerste paar keer met fijne filterbak erin maakte hij slecht schoon. Na 1,5 uur stopt hij automatisch, maar delen van het zwembad waren nog niet klaar en dat waren met name de delen waar het meeste vuil steeds ligt. Na nog een keer 1,5 uur redelijk schoon, maar de fijne deeltjes (zand) bleven toch nog achter. Toen met de standaard meegeleverde filterbak geprobeerd. Dat gaat echt een stuk beter! Heb het idee dat de stofzuiger daardoor meer zuigkracht krijgt. Na 1,5 uur wel hele bad schoon, op het zand na. Ik had dus achteraf beter de €100 extra voor de fijne filterbak beter kunnen laten zitten. Maar dan nog blijft het een prijzig apparaat. Ik heb overigens geen enkel probleem gehad met het snoer dat in de war zou raken. Nog niet gebeurd bij mij. Zwembad 8x4m met ronde hoeken. Ik had hiervoor een draadloze stofzuiger, maar de accu ging steeds snel kapot. Dus nu maar met een stekker. Al met al redelijk tevreden tot nu toe, maar advies is om eerst zonder extra filter te proberen.

Oke

Snelle en correcte manier van leveren

PERFECTE LEVERING

Had nog nooit iets besteld via Toppy en was in het begin een beetje argwanend, maar dit was niet nodig. Bestelling geleverd zoals afgesproken. Meer of minder moet dat niet zijn.

Nieuwe aankoop niet compleet !

Koop een nieuwe stofzuiger, blijkt de handgreep er niet bij te zitten. Meteen via mail gemeld maar na 4 werkdagen nog geen reactie, Gebeld en dame van de klantenservice was erg behulpzaam en gaf mij een link om rechtstreeks bij leverancier aan te geven wat er ontbreekt. Krijg nu allemaal mailtjes dat ik foto’s moet maken etc, etc…Ben benieuwd of ik de handgreep nog ga ontvangen, al met al teleurstellend.

Top!!

Snel en correct geleverd.

Top zaak lekker snel geregeld

Vlotte levering

Vlotte correcte levering

Prima levering en prijs!

Prima levering en prijs!

Alles perfect op tijd

Perfect op tid

super

had per ongeluk verkeerde uv lamp besteld , zonder probleem omgeruild tegen de goede

De beste shop voor al uw zwembad spullen zeer tevreden snel en netjes verpakt

De beste shop voor al uw zwembad spullen zeer tevreden snel en netjes verpakt

Gewoon perfect

Goede ervaringen

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. De eerst bestelling ging niet helemaal goed. Maar de tweede keer ging het wel goed.

Er zar een verkeerd onderdeel in de doos, even gemaild en foto’s gestuurd. Het onderdeel werd zonder problemen snel en kosteloos vervangen!

zeer tevreden

je krijgt wat je besteld en netjes optijd

Slecht

Zwembad besteld, barbecue ontvangen. Met moeite retour aanvraag gemaakt, foto’s uploaden lukt niet, geen telefonisch klantenservice. Kreeg bericht dat de barbecue eerst retour moet voordat ik het zwembad ontvang, wat al wel afgerekend is. Vervolgens hoor je niets meer??!?

Vlotte service

Vlotte service vlugge levering. Alleen spijtig dat ik de verkeerde lampen bestelde.

Snelle levering, goed product.

Mijn bestelling liet op zich wachten door de post, ze hebben snel een nieuwe geleverd. Top geregeld.

Très bonne expérience. A recommander !

Excellent service: ponctualité et livreur très sympathique et serviable.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR