Super snelle en correcte levering

Circulatiepomp besteld op 1 mei, dag nadien had in deze reeds in mijn bezit. De bestelling was exact hetzelfde als de defecte pomp. Super snelle levering en pomp exact zoals omschreven op de site.

gered door snelle levering

Een weekendje kamperen gepland en alle luchtbedden lek. Maar op de site van Toppy werd beloofd dat de bestelling binnen 24 uur afgeleverd zou worden. Het werd iets later, maar toch nog op tijd om de tent voor de nacht helemaal klaar te kunnen maken.

Probleem snel opgelost waarvoor dank

Gewoon goed

Goed en netjes afgeleverd, voldoet ook aan de verwachtingen

top

top kwaliteit

Luchtbed

Hoi hoi ik vind erg leuke luchtbed danki well goede serwis snel in huis

Snelle en goede service

Kende toppy nog niet . Je krijgt een super goede uitleg bij de gevraagde producten.

Correcte en snelle service

Correcte en snelle service

Top besteld en de dag erna al bezorgd

De verlichting voor in de jacuzzi doet het goed

Compleet

Snel, fantastisch advies.

Toppy is top

Prima overzichtelijke webshop en snelle levering.

Goed product, service kan beter

“Voor 22:00 besteld, morgen in huis” stond er bij de advertentie (via marktplaats gevonden) om die reden besteld bij toppy, helaas duurde de levering langer en toen ik daarover mailde heb ik nooit reactie terug mogen ontvangen. Word wel gebombardeerd met reclame mails en dat ze graag willen horen of je bestelling bevalt. Maar als je feedback of vragen hebt hoef je geen reactie -laat staan compensatie- te verwachten.

Prima bedrijf, behulpzaam en goederen snel geleverd.

Het bedrijf heeft zich keurig aan alle afspraken gehouden en mij prima voorzien van informatie.

Toppy

On Line besteld vlak voor een feestdag en de dag na de feestdag ontvangen.

Snelle en correcte levering

Volledig in orde niets op aan te merken, snelle levering.

levering vrijdagavond

veel verpakking/grote doos met veel verpakpapier ( & 1 boom minder?) voor één relatief kleine bus, kleinere verpakking mogelijk

Niet oke

Verkeerd pakje met inhoud ontvangen. Positief is dat peromgaande een probleem kon worden gemeld. Ik wacht op verdere actief van Toppy.

Super service

Nadat gietijzer rooster was kapot gevallen een nieuwe besteld mooi op tijd geleverd.

Snel en juist

Snelle levering!

Besteld en binnen 2 dagen in huis. Top!

vlotte service en afhandeling

vlotte service en afhandeling

Pakje nog steeds niet ontvangen, maar wel een vraag voor een review gekregen

Zolang ik mijn pak niet ontvang kan ik geen review schrijven.

Snel en zoals omschreven

Snelle verzending en producten zoals omschreven

TOPPY

Snelle service, uitstekende kwaliteit, prettig geprijsd

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR